Sayfa 31 / 483 İlkİlk ... 2129303132334181131 ... SonSon
901 ile 930 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Quote Originally Posted by ChristianV View Post
    Daha iyi bir lig izlerin bana kalırsa...
    Şu cümleyi biraz açabilirmisiniz rica etsem nedenleriyle birlikte?

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Futbol neden geriye gidecek anlamadım?İtalya'da Juventus düşünce bir gerileme görmedim ben açıkçası.Büyük bir kulüp alt lige düşmesi kötü ama bu ülkede başka büyük kulüplerde var Galatasaray,Beşiktaş,Trabzonspor vs vs...
    Futbolun belirli bir marka değeri var. Bu marka değeri son 3 günde Türkiye'de büyük oranda azaldı. Bizim ligimiz, Serie A gibi ligin kendisi olarak standartlaşmış bir lig değil. Takımsal bazda bilinen bir futbolumuz var. Futbolumuz henüz İtalya seviyesinde değil. O yüzden Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzonspor, Galatasaray gibi ekiplerin ligden düşürülmesi hem maddiyat, hem de ilgi olarak lige çok zarar verir.

O yüzden Juventus'un küme düşürülmesini muadil olarak göstermek yanlış.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Quote Originally Posted by Varonil View Post
    Şu cümleyi biraz açabilirmisiniz rica etsem nedenleriyle birlikte?
    valla açın demişsinizde açıcak birşey yok bana kalırsa delilleri fotoğrafları kamera kayıtlarını görüyorsunuz herşey ortada. Ortada yapılan kesin birşey var şimdi çıkıp bir yönetici bana bilip bilmeden bir takıma suç atıyorsun demesin. Kanıtları sizde görüyorsunuz birbirimizi kandırmayalım şimdi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Görünen konuşmalar falan çok komik cidden ben bu yaşımda en ufak gizli birşeyimi bile internet veya telefondan kesinlikle şifreli olsa bile hiçbir arkadaşımla konuşmam , Türkiye'nin en karanlık adamlarından biri olduğu iddia edilen Aziz Yıldırım , bu iddiaların gerçek olduğunu varsayarak konuşursak , bu kadar büyük bir aptallığa imza atıyor yani böyle şeylerin telefonda konuşulmasına izin veriyor , ben saçma sapan birşey için bile 10 sene sonra belki karşıma çıkar diye düşünürken , koskoca Aziz Yıldırım bunu düşünemiyor , yanındakiler de düşünemiyor , cidden şike yapıldı yapılmadı bilmiyorum elbet koca lig tarihi tertemiz değildir , bir takım karanlık olaylar dönmüştür , benim izlediğim ligde şampiyonluk anamızın sütü kadar helaldi he oldu ki şike yapıldığı ortaya çıkar - veya öyle olmasa bile öyle olduğuna kanaat getirilir , tek merak ettiğim şey , ( ki Aziz Yıldırım'ın nasıl bir insan olduğunu uzak - yakın çok fazla yönüyle biliyorum ) bu kadar aptallık yapması mantıklı mı ? cidden ? Aziz Yıldırım'ın kendi ve kendine bağlı şirketleri nasıl yönettiğini ve bahsetmemin gereksiz olacağı bir çok şeyini bilen bir insan olarak kendi kendime diyorum ki şike yapmasına gerek yok ama oldu ki yaptı eminim iki tane dandirik konuşmayı yakalatmayacak kadar geniş çaplı bir insandır.işte durum böyle olunca insanın aklına bir ? işareti geliyor maalesef

Aynen bende bi gerileme görmedim italyada hatta olaydan 1-2 sene sonrasında milan avrupada çok fena estirmişti.Juventus geri dönmüştü lige ama eski Juventus değildi.Fenerbahçeliyim inşallah ligde kalmaya devam ederizde yeni sezonda temiz şampiyonluk neymiş gösteririz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Chinatown View Post
    şimdi tek tek olaylara girmek yanlış olur, ama Volkan 4 ay maç oynayamayacak olmasına rağmen sezonun ortasında Fenerbahçeye geri gönderildi, başbakanın olayında bir yanlış kelamı yoktu başkanın, sezon ortasında alexle buluşmak, aziz yıldırımla buluşmak şık değildi. neyse zaten mühim değil, şu saatten sonra başkan konuş ne, konuşmasa ne..

bir de bazı arkadaşlar dava sonuçlanmadan tff kararı vermesinin yanlış olduğunu söylüyorlar. ama 3-4 yıl sonra dava bitince misal Bursaspor nasıl şampiyonlar ligine katılacak? tff sadece idari karar verir ve bunu vermesi çok kolaydır. Dün bir spor hukukcusu güzel birşey dedi, bir sezonda 20 maçta da 1 maçta da şike yapılsa ceza aynı, 1 maçtan emin olunursa ceza verilir, ama 20 maça kadar her sayıda maçın yargıdaki tutukluluk süresi farklıdır, bu da 3-4 yılda karar bağlanır.

bir de mesela bu davada yargılanan subaylarında davaları kesinleşmedi, ama YAŞ'da atamaları da yapılmadı. bu genel bir hastalık yargılda.. işler yavaş ilerliyor, yapacak birşey yok.
    Bir kaç örnek verdim sadece.Ortada bir şey var yok orası ayrı ama Sadri Şener'i haklı çıkaran bir durum da yok bana göre.

valla açın demişsinizde açıcak birşey yok bana kalırsa delilleri fotoğrafları kamera kayıtlarını görüyorsunuz herşey ortada. Ortada yapılan kesin birşey var şimdi çıkıp bir yönetici bana bilip bilmeden bir takıma suç atıyorsun demesin. Kanıtları sizde görüyorsunuz birbirimizi kandırmayalım şimdi
    Burada bu konunun tartışılmasına da gerek kalmamış o zaman desenize.Soruşturmanın devam etmesine filan da gerek yok.Düşürün Fenerbahçe'yi,rahat etsin herkes.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by Ilhan View Post
    Futbolun belirli bir marka değeri var. Bu marka değeri son 3 günde Türkiye'de büyük oranda azaldı. Bizim ligimiz, Serie A gibi ligin kendisi olarak standartlaşmış bir lig değil. Takımsal bazda bilinen bir futbolumuz var. Futbolumuz henüz İtalya seviyesinde değil. O yüzden Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzonspor, Galatasaray gibi ekiplerin ligden düşürülmesi hem maddiyat, hem de ilgi olarak lige çok zarar verir.

O yüzden Juventus'un küme düşürülmesini muadil olarak göstermek yanlış.
    Şimdi olay net değilken konuşmak yargıya varmak istemiyorum.Kimse suçluluğu kanıtlanmadan suçlu sayılmazda.Yapıldıysa bu şike vs cezası neyse çekilsin.Ligden mi düşürürler,puan mı silerler naparlar bilemem.Böyle kirli bir oortam olacağına marka değeri düşük ama temiz bir lig olması kanaatindeyim.Bu benim şahsi fikrimdir.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Sadri sener ile senol hoca cok konusuyor dediniz adamlar sustu simdi konusmuyor diyorsunuz valla turk milletini anlamak cok sorun

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Sadri sener ile senol hoca cok konusuyor dediniz adamlar sustu simdi konusmuyor diyorsunuz valla turk milletini anlamak cok sorun
    doğru diyorsun arkadaşım adamlar konuşurken dedikleri ile şimdi dedikleri hiç birbirine uyuşmuyor arkadaşların.

Şampiyonluğa kimse laf edemez ! Biz mi dedik Trabzonspor'a 9 puan gelinde bize şans verin diye ! Şükrü saracoğlunda defans hatasıyla bizden 3 dkda 2 gol yiyen trabzonspordur zaten.Eskişehirspor harika oynamış o maçta jajanın boş kaleye kaçırması,umutun kazmalıkları fenerbahçeye'de mal edilemez.Trabzonspor'un bal gibi 9 puan gibi müthiş bir şansı vardı,ama ikinci yarının başında konstrasyon bozukluğu,yanlış adam seçimiyle avantajını yavaşca yitirmeye başladı,Şenol güneş'de maçlarda çok hata yaptı,yanlış adamları oynattı puan farkı eridi gitti sonra neymiş efendim Adalet bir hazinedir yok bilmem ne olay budur. "FENERBAHÇEMİZ ŞAMPİYONLUĞU HAKKIYLA,EMEĞİYLE ALMIŞTIR" onun dışında aziz yıldırım ne yapmıştır bilemem !!!

Zaten soruşturmanın sonunda Fenerbahçe büyük bir ihtimalle küme düşürülücek ben Hukuk okuduğumdan bu davayı takip ediyorum. ve sonunu çok iyi biliyorum. Ailemdede çok sayıda savcı ve hukukçu büyüğüm var. Üzülerek söylüyorum ki Fenerbahçe %99 küme düşürülecektir.
    Bakın birşey yapmışsak içimizdeki pislikleri temizler cezamızı çekeriz merak etmeyin.Fakat ben sizin "Daha iyi bir lig izleriz" ifadenizi anlamakta güçlük çekiyorum.Burada şikeden arındırılmış,temiz bir futbol mu izleriz diyorsunuz,yoksa Fenerbahçesiz daha iyi bir lig mi izleriz diyorsunuz ? Ben ikincisi anlıyorum.İkincisini anladığım için de bu lafınıza tepki gösteriyorum.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Suçluluğu kanıtlanmamış herkes suçsuzdur. Sanırım bu hususu atlamışsınız okuduğunuz bölümde. Basın birilerini suçlu ilan edebilecek yetkili bir mercii değil. O yüzden soruşturma bitmeden suçluluğu kesinleşmeyen kişi ve kurumlar hakkında sizin böyle yorum yapmanız da bir suç. Yanılıyor muyum?
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Şimdi olay net değilken konuşmak yargıya varmak istemiyorum.Kimse suçluluğu kanıtlanmadan suçlu sayılmazda.Yapıldıysa bu şike vs cezası neyse çekilsin.Ligden mi düşürürler,puan mı silerler naparlar bilemem.Böyle kirli bir oortam olacağına marka değeri düşük ama temiz bir lig olması kanaatindeyim.Bu benim şahsi fikrimdir.
    Bir ortam kirli ise, onu kirleten ortamın kendisi değildir. Ortamın içindeki kişilerdir. Zaten kanun düşürülmesine hükmederse düşürülsün. Ancak bu, ligler başlamadan karara varılamaycak derecede uzun bir dava. Federasyonun bu noktada insiyatifini Fenerbahçe'yi koruyarak kullanması çok doğru bir hamle olur.

Çünkü federasyon Fenerbahçe'yi koruyup, kanunen hüküm çıkmadığı sürece küme düşürmezse, diğer kulüplerin yayın gelirleri sarsıcı derecede etkilenmez.

Dieğr kulüplerin İddaa gelirleri sarsıcı derecede etkilenmez.

Diğer kulüplerin reklam gelirleri sarsıcı derecede etkilenmez.

Ama Fenerbahçe olur da insiyatif dahilinde küme düşürülürse federasyon tarafından, bunların hepsi etkilenir.

Futbol genel olarak en az 5 yıl geriye gider ülkede.

Ben bir Beşiktaşlı olarak bunu istemem.

Ayrıca Fenerbahçe taraftarı da, Fenerbahçe'yi rant kapısı olarak gören yardakçılar yüzünden üzülmemeli, federasyonun cezası bütün bunlar düşünülerek karara bağlanmalıdır.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Zaten soruşturmanın sonunda Fenerbahçe büyük bir ihtimalle küme düşürülücek ben Hukuk okuduğumdan bu davayı takip ediyorum. ve sonunu çok iyi biliyorum. Ailemdede çok sayıda savcı ve hukukçu büyüğüm var. Üzülerek söylüyorum ki Fenerbahçe %99 küme düşürülecektir.
    Arkadaş yapmayın gözünüzü seveyim yani bütün ailem hukukçu olmasa inanıcam , tamam belki davanın sonunda Fenerbahçe küme düşer hatta belki daha büyük şeyler olur ama davanın içinde olmadan lütfen milleti galeyana getirecek yorumlar yapmayın , bunu dediğin için sana inananlar çıkacak şimdi , belki dediğiin doğru çıkacak ama şu an yaptığın %00.1 lik bir tahminden öte bile değil

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Bujsas View Post
    Şampiyonluğa kimse laf edemez ! Biz mi dedik Trabzonspor'a 9 puan gelinde bize şans verin diye ! Şükrü saracoğlunda defans hatasıyla bizden 3 dkda 2 gol yiyen trabzonspordur zaten.Eskişehirspor harika oynamış o maçta jajanın boş kaleye kaçırması,umutun kazmalıkları fenerbahçeye'de mal edilemez.Trabzonspor'un bal gibi 9 puan gibi müthiş bir şansı vardı,ama ikinci yarının başında konstrasyon bozukluğu,yanlış adam seçimiyle avantajını yavaşca yitirmeye başladı,Şenol güneş'de maçlarda çok hata yaptı,yanlış adamları oynattı puan farkı eridi gitti sonra neymiş efendim Adalet bir hazinedir yok bilmem ne olay budur. "FENERBAHÇEMİZ ŞAMPİYONLUĞU HAKKIYLA,EMEĞİYLE ALMIŞTIR" onun dışında aziz yıldırım ne yapmıştır bilemem !!!

burdan sonrasını okuma gereği duymadım , eğer idda edildiği gibi şike varsa şampiyonluğunuza bırak tff yi diğer takımları meksika 2. lig takımı bile laf eder

Basın gizli bir soruşturma üzerinden birilerini suçlu ilan ederek suç işliyor.ve buradaki Fenerbahçeli olmayan herkes basının suçunu anlatarak bir nevi suç işliyor,buraya gelip temennilerini ortaya koyuyorlar.Mesajlardan Fenerbahçe'nin içinde bulunduğu şu durumdan alınan hazzı görmek zor değil.Fakat evrensel hukuk ilkelerinde hiçkimsenin suçu kanıtlanana kadar suçsuz olduğu da unutuluyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by Ilhan View Post
    Bir ortam kirli ise, onu kirleten ortamın kendisi değildir. Ortamın içindeki kişilerdir. Zaten kanun düşürülmesine hükmederse düşürülsün. Ancak bu, ligler başlamadan karara varılamaycak derecede uzun bir dava. Federasyonun bu noktada insiyatifini Fenerbahçe'yi koruyarak kullanması çok doğru bir hamle olur.

Çünkü federasyon Fenerbahçe'yi koruyup, kanunen hüküm çıkmadığı sürece küme düşürmezse, diğer kulüplerin yayın gelirleri sarsıcı derecede etkilenmez.

Dieğr kulüplerin İddaa gelirleri sarsıcı derecede etkilenmez.

Diğer kulüplerin reklam gelirleri sarsıcı derecede etkilenmez.

Ama Fenerbahçe olur da insiyatif dahilinde küme düşürülürse federasyon tarafından, bunların hepsi etkilenir.

Futbol genel olarak en az 5 yıl geriye gider ülkede.

Ben bir Beşiktaşlı olarak bunu istemem.

Ayrıca Fenerbahçe taraftarı da, Fenerbahçe'yi rant kapısı olarak gören yardakçılar yüzünden üzülmemeli, federasyonun cezası bütün bunlar düşünülerek karara bağlanmalıdır.
    Fenerbahçe seçimlerde bu kişileri başa getiriyorsa onların olumlu yada olumsuz tüm hamlelerine boyun eğmek durumda kalır.Tamam bu kişilerin suçu ama bu kişiler bu işi yapacak(YAPTIYSA)gücü Fenerbahçe'nin çatısı altında olduğundan alıyordur.Alelade bir adam yapamaz bunları.

Fenerbaçe küme düşerse Türk Telekom bizim forma sponsorluğumuzu iptal mi edecek neden sponsor geliri azalsın ki?

Bu durumda görünen en büyük zarar Lig tv'ye olur.Onlarda bunu bildiği için olaya ılıman yaklaşıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Basın gizli bir soruşturma üzerinden birilerini suçlu ilan ederek suç işliyor.ve buradaki Fenerbahçeli olmayan herkes basının suçunu anlatarak bir nevi suç işliyor,buraya gelip temennilerini ortaya koyuyorlar.Mesajlardan Fenerbahçe'nin içinde bulunduğu şu durumdan alınan hazzı görmek zor değil.Fakat evrensel hukuk ilkelerinde hiçkimsenin suçu kanıtlanana kadar suçsuz olduğu da unutuluyor.
    Quote Originally Posted by Aşk-ı Şehir View Post
    Yanlız şunu anladım. Bu dönemde Türk Spor Medyası sınıfta kalmıştır. Bu ne biçim kriz yönetimidir? Örneğin az önce TRT'de; " Sivasspor, Fenerbahçe, Diyarbakırspor, Giresunspor ve Eskişehirspor takımlarından yönetici ve futbolcularında aralarında bulunduğu 49 kişi göz altına alındı." dedi. Bu nasıl bir cümledir? Bu Giresunspor'lu futbolculara atılan iftiradır, Diyarbakırspor'lu futbolculara atılan iftiradır. Eskişehirspor'lu yöneticilere atılan iftiradır. Bu nasıl haber okuma? Bu nasıl habercilik anlayışı? Adam gibi bilgi verecekseniz verin vermeyecekseniz boşboğazlık yapıp insanların sinirlerini oynatmayın...
    Saatler öncesinde şöyle bir şey yazmıştım Mert...
    I'm back...

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Bu yılın Türkiye Süper Ligi şampiyonu Fenerbahçe ile ilgili olarak yürütülmekte olan şike soruşturması hakkında Avrupa Futbol Federasyonları Birliği UEFA sessizliğini bozdu.
    UEFA basın bürosu sözcüsü, Deutsche Welle Türkçe Servisi'ne yaptığı açıklamada, UEFA’nın direkt olarak Fenerbahçe olayına karışmak istemediği vurguladı. Aynı yetkili, “Şu anda ortam çok karışık UEFA olarak geleceğe yönelik herhangi bir spekülasyonda bulunmak istemiyoruz. Ancak, bizim için hukukun temel kurallarından olan suçsuzluk karinesi esastır. Tersi ispatlanana kadar insanların masum olduğu ilkesi bir evrensel hukuk kuralı. O nedenle soruşturma sürüyor olsa da Fenerbahçe yasal hakkı doğrultusunda, Türkiye Futbol Federasyonu'nun vereceği karara göre, Şampiyonlar Ligi'ne katılabilecek. UFEA’nın Fenerbahçe’nin maçlarını askıya aldığı veya alacağı gibi bir durum söz konusu değil. Bu Türk futbolunun iç sorunudur. Türkiye Futbol Federasyonu, Fenerbahçe ile ilgili kararları alacaktır. Bizim açımızdan ise evrensel hukuk kuralları geçerlidir” dedi.

Top Türkiye Futbol Federasyonu'nda

Fenerbahçe soruşturmasında UEFA’nin olayın herhangi bir tarafı olmadığını vurgulayan, basın bürosu sözcüsü, Deutsche Welle Türkçe'ye yaptığı açıklamada “Biz konunun Türkiye ve Türk futbolu için ne kadar hassas ve önemli olduğunun farkındayız. O nedenle olayın bir tarafı gibi gösterilmek istemiyoruz. Bizim açımızdan bu soruşturma tamamen Türk Futbol Federasyonu'nun konusudur” dedi.
    Soruşturmanın kısa sürede tamamlanmama ihtimaliyle ilgili bir soruya ise basın bürosu sözcüsü, “ Soruşturma sonunda bir yargılama olup olmayacağı henüz belli değil. Bir yargılama olur ve sonuçlanması uzun zaman alırsa bile bu durum biraz önce söylediğim, masumiyet karinesi ışığında değerlendirilir” dedi.
    Bugüne kadar benzer bir olay ile karşılaşmadıklarını bildiren basın sözcüsü, “Bu nedenle bu olaya ilişkin daha önceden oluşmuş genel bir uygulama yok. Türkiye Futbol Federasyonu'nun tavrı önemlidir. Çünkü bu şu anda tamamen bir iç sorun” dedi.

http://www.dw-world.de/dw/article/0,,15211684,00.html

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Fenerbahçe camiası olarak, çeşitli iddiaların öne sürüldüğü, çok farklı yorumların yapıldığı ve son derece üzücü senaryolardan bahsedilen bir dönemden geçiyoruz.

Futbolda şike iddialarının araştırıldığı bir soruşturmanın içerisinde Başkanımız ve yöneticilerimizin de gözaltında olmaları, bizleri son derece üzmektedir. Ancak inancımız, en kısa zamanda gerçeklerin ortaya çıkacağı ve camiamızın şanlı tarihine herhangi bir leke gelmeden bu süreci atlatacağımız şeklindedir. Nitekim; üzerimize leke atılmaya çalışılan maçlarda, takımımızın gösterdiği performans ve rakiplerimizin ortaya koyduğu direnç ve oyun, ortadadır.

Camiamız, bugün bir kez daha büyüklüğünü herkese gösterecektir. Büyük Fenerbahçe Taraftarı, Kulübümüz Bayrağı altında toplanacak ve birlik içerisinde bu süreci atlatacaktır. Bu sürecin başından bu yana, gerek Kulübümüze gelerek gerek bize yolladıkları faks ve maillerle desteklerini gösteren taraftarlarımız, bu birlikteliğin örneğini de net bir biçimde vermiştir. Destek mesajlarından ötürü, taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz. 12.Adam'ın bugün üzerine düşen tarihi görev; 'Dik durmak, yıkılmamak ve birlik içerisinde hareket etmektir.'

Büyük Fenerbahçe Camiası, her zaman olduğu gibi bugün de başı dik alnı ak bir duruş sergileyecek ve yarınlara umutla bakmaya devam edecek; Türk sporunun lokomotifi olmayı sürdürecektir.

Fenerbahçe Spor Kulübü

http://www.fenerbahce.org/fb2008/detay. ... ntID=25187

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Fenerbahçe seçimlerde bu kişileri başa getiriyorsa onların olumlu yada olumsuz tüm hamlelerine boyun eğmek durumda kalır.Tamam bu kişilerin suçu ama bu kişiler bu işi yapacak(YAPTIYSA)gücü Fenerbahçe'nin çatısı altında olduğundan alıyordur.Alelade bir adam yapamaz bunları.

Fenerbaçe küme düşerse Türk Telekom bizim forma sponsorluğumuzu iptal mi edecek neden sponsor geliri azalsın ki?

Bu durumda görünen en büyük zarar Lig tv'ye olur.Onlarda bunu bildiği için olaya ılıman yaklaşıyor.
    Türk Telekom iptal etmez ama sponsorluk bedelini azaltmayı talep eder, o azaltmayı da büyük ihtimalle yapar, bunun örnekleri de vardır. Ayrıca bütün potansiyel sponsorların sana teklif edeceği fiyatları düşürür çünkü senin marka değerin düşmüştür zaten.

Saatler öncesinde şöyle bir şey yazmıştım Mert...
    Fenerbahçeli olmayanlar derken genel bir ifade kullandım yanlış oldu Bazı takım taraftarları daha doğru olabilir.Ama demek istediğim anlaşılmıştır diye ümit ediyorum.En azından biraz önce bir arkadaşımızın "Fenerbahçe'siz daha iyi bir lig izleriz" demesinde bu temenniyi görmek zor değil

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

"Fenerbahçe'siz daha iyi bir lig izleriz"
    Arkadaş bence onu kastedmedi . Eğer şike varsa temiz bir lig izleriz demek istedi.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Fenerbahçeli olmayanlar derken genel bir ifade kullandım yanlış oldu Bazı takım taraftarları daha doğru olabilir.Ama demek istediğim anlaşılmıştır diye ümit ediyorum.En azından biraz önce bir arkadaşımızın "Fenerbahçe'siz daha iyi bir lig izleriz" demesinde bu temenniyi görmek zor değil
    Böyle demek yerine "Temiz bir lig izleriz." denmesi daha uygun düşebilir. Sonuçta bu olayların ardından çıkan sonucu Fenerbahçe taraftarıda son derece olgun şekilde karşılayacaktır. İşin ilginç yanı ise belkide 3-5 kişinin yüzünden camiaların, taraftarların canı yanacak. Sırf kişisel egoların tatmin edilmesi için...
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sürekli girdiğim ve her ne kadar çok doğru birşey yazdığında ya fanatik ya da hiç cevap alamadığın bir forum olsa da , cidden bir iddia koysak ortaya ? hani maçlarda yapıyoruz ya avatar değiştiriyoruz falan şu olay hepinizin istediğiydi bundan da alnımızın akıyla çıkarsak , susar mısınız ? en azından bir toplulukla başlarsak , gerisi gelir belki

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Arkadaş bence onu kastedmedi . Eğer şike varsa temiz bir lig izleriz demek istedi.
    Böyle demek yerine "Temiz bir lig izleriz." denmesi daha uygun düşebilir. Sonuçta bu olayların ardından çıkan sonucu Fenerbahçe taraftarıda son derece olgun şekilde karşılayacaktır.
    Burada Fenerbahçe'liler olarak gerçekten zor günler geçiriyoruz.Bir de kim ne demek istedi onu mu düşüneceğiz? Ben o arkadaşın dediğinden öyle anladım açıkcası.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by titates1 View Post
    Sürekli girdiğim ve her ne kadar çok doğru birşey yazdığında ya fanatik ya da hiç cevap alamadığın bir forum olsa da , cidden bir iddia koysak ortaya ? hani maçlarda yapıyoruz ya avatar değiştiriyoruz falan şu olay hepinizin istediğiydi bundan da alnımızın akıyla çıkarsak , susar mısınız ? en azından bir toplulukla başlarsak , gerisi gelir belki

ben eğer Fenerbahçe yönetimi aklanırsa susarım...
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bu sene Şampiyonlar liginde mücadele edebiliriz galiba bundan önce Porto'da böyle bir şey olmuştu onlar oynamıştı Şampiyonlar liginde. tabii şike iddialarının doğru olduğu ihtimali için yazdım bunu.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Burada Fenerbahçe'liler olarak gerçekten zor günler geçiriyoruz.Bir de kim ne demek istedi onu mu düşüneceğiz? Ben o arkadaşın dediğinden öyle anladım açıkcası.
    Bende o arkadaşın öyle demesi gerektiğini düşündüm Mert. Yoksa bende senin gibi anladım. İnsanların bu konuya yazarken diğer konulara bakarak daha sağduyulu olması gerek. Hassas bir mevzuu ve gerek Fenerbahçe taraftarlarının, gerek biz Eskişehirspor taraftarlarının, gerek Sivasspor taraftarlarının, gerekse Giresunspor taraftarlarının sinirleri bozulmuş durumda. Biraz sağduyulu olunmasını hakediyoruz bence...
    I'm back...

Mesaj Yetkileri