Sayfa 34 / 483 İlkİlk ... 2432333435364484134 ... SonSon
991 ile 1,020 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

  1. #991
    Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir
    Yaş
    32
    Mesajlar
    4,061

    Default

    Quote Originally Posted by Varonil View Post
    Tiraj uğruna reyting uğruna gizliliği olan bir soruşturmadan böyle net ifadeler belirtmeleri suç.Fenerbahçe'yi infaz etmedikleri geldi.Bizim çıldırdığımız nokta burada.
    İşte bende diyorum. Adamlar hep bunu yapıyor. Galatasaray'da olsa Fenerbahçe'de olsa bu gün aynı şeyler olurdu muhtemelen medya açısından. Dediğim gibi ben şöyle düşünüyorum; Fenerbahçe aklanırsa zaten medya kapağı yemiş olacak. Aklanamassada medya bişi biliyodu deriz. Ama dediğin gibi şu noktada işte sırf tiraj için reyting için yalan dolan haber çıkıyor bence.

  2. #992
    Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul
    Yaş
    30
    Mesajlar
    1,649

    Default

    Quote Originally Posted by ancar View Post
    Fox Tv'nin söylediği şeyleri dışardaki çocuğa sorsanız güler. Efendim İbrahim Akın'a para verilecekmiş oda parayı almadan önce bir caminin hocasına gitmiş ve demiş ki

    - Hocam pana para teklif ediyorlar sizce alayım mı? Caiz mi?

    - Al caiz

    Bana bunları delil diye sunsanız güler geçerim. Bu kadar gereksiz ve saçma bir soruyu ne gördüm nede duydum
    Böyle birşey olsa bile ilk önce o hocayı görevden almak lazım.Böyle birşey nasıl caiz olabilir ki?

  3. #993

    Default

    Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Davayı açın bir sonuç çıkmaz. Televizyonlar bunun idda olduğunu söylüyor.
    Vallahi sizi bilmiyorum ama ben başta CNN Türk ve KanalD olmak üzere "Fenerbahçe küme düşürülecek" gibi çok net ifadeler dinliyorum kaç gündür,hiç iddaa gibi durmuyor.

  4. #994
    Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA
    Mesajlar
    2,731

    Default

    Quote Originally Posted by nannar View Post
    ortamı germek için değil,gerçekten merak ettiğim için bir soru soracağım.

    Avatarına Aziz Yıldırım resmi koyan ya da bu konuda sürekli Aziz Yıldırım'ı savunan Fenerbahçe'li arkadaşlar eğer Aziz Yıldırım suçlu bulunup şike yaptığı ya da kurulan bir örgütte üye veya başkan olduğu kanıtlanır ve tutuklanırsa onu destekleyecekler mi, yoksa kulübün adının lekelenmesine sebep olduğunu düşünerek onun hakkında kötü mü düşünecekler ? Yani sonuca göre davranış mı sergileyecekler ,yoksa "suçlu da olsa sonuna akdar Aziz Yıldırım'ın arkasındayız" mı diyorlar ?
    Daha önce yazdım:

    Quote Originally Posted by yaman76hakanFB View Post
    Her şey aklıma gelirdi de, günün birisinde Aziz Yıldırım'ın resmini profilime koyacağım hiç aklıma gelmezdi. Bugünleride mi görecektim ben?


    Quote Originally Posted by yaman76hakanFB View Post
    Sayın Başkanım! Bu forum bir nehir yatağı olsa benim sana yönelik eleştiri mesajlarım onu taşırır ve düz ovayı sel basar! Hatta bir mesajımda; "sen 2006'nın, 2009 cathine'nin, 2010 Hacettepe'nin hesabını sormazsan senden hesap sorarlar" diye yazdım. Bu işler böyledir. Sen ise kazanınca sustun, kaybedince "hesap soracağım" diye esip gürledin ama hiçbir hesabın peşine düşmedin! Yapanın yaptığı hep yanına kaldı. Fenerbahçe tarihin en sahipsiz, en çaresiz günlerini yaşadı. Adeta "vur kafasına, al elinden lokmayı" durumuna düştük. Hiç kusura bakma ama başkanım bunlar senin yüzünden oldu! Sus payı olarak verilen Kulüpler Birliği Başkanlığı'nı kabul ettiğin gün ipin çekilmişti!

    Artık etrafındaki mıymıntı ve silik tiplerin estirdiği sahte barış rüzgarlarına kulak asma! Yarından tezi yok Kulüpler Birliği başkanlığından istifa et ve baltalarını çıkar! Fenerbahçe camiası sana yeter; kimsenin dostluğuna ihtiyacın yok! Yahut Fenerbahçe başkanlığından istifa et! Aksi durumda tarih seni Fenerbahçe üzerinde dönen dolaplar karşısında en çaresiz kalan başkan olarak kayıt altına alacak! Silkin ve küllerinden yeniden doğ! Sözde kalmasın: BİZ BİZE YETERİZ!

    Senin şahsında gözaltına alınan Fenerbahçe'dir! Hepimiz Aziz Yıldırım'ız! Yanındayız başkanım! Ama artık uyanmalısın! Uyanmalı ve sonuna kadar radikal kararlar almalısın! İnceldiği yerden kopsun! Bir kere de şu fakirin yazdıklarına kulak ver. Her defasında haklı çıkmaktan bıktım. Gına geldi. Taurasi'nin ardında bile yeterince duramadın ve karşı taraf çatır çatır kopardı aldı. Dinlemedin bizi! Artık "Ya Herrü Ya Merü" zamanı! Fenerbahçe Spor Kulübü olarak bütün sportif faaliyetleri askıya al; bütün Milli Takımlara boykot koy! Yahut futbolda havuzdan çekil ve hatta gerekirse amatör ligde oyna! Senin maçların yine reytingde tavan yapacaktır; emin ol! Alınabilecek en radikal kararları al ve Fenerbahçe üzerinden oyun oynamanın başka birşeye benzemediğini dosta düşmana göster!

    Taurasi'nin masumiyetine ilk gün nasıl inanıyorsam, bu hadisenin de benzer bir komplonun makro çekimi olduğuna adım gibi eminim! Ama yıllardır biriken hesapları görme zamanı! Başkanım; artık uyanma zamanı! Etrafındaki işgüzar, korkak ve mıymıntı tipleri temizleme, kulüpte çalışan diğer takım taraftarlarını kapı önüne koyma ve ÖZE DÖNME zamanı!..
    Bu meselenin bir spor meselesi olduğuna inanmıyorum. Aziz Yıldırım'ı bu forumda ben kadar eleştiren bırakın ikinci bir Fenerbahçe'liyi, Galatasaray veya başka bir takım taraftarı dahi yoktur. Şunu söyliyeyim: Bu operasyonu Fenerbahçe üzerinden değil de, hangi takım üzerinden yaparlarsa yapsınlar, bu medya gücüyle benzer kafa karışıklığını oluştururlardı. Kurban biz seçildik ve bunun nedenleri sportif konular değil. Dolayısıyla hem bir yargısız infaza karşı çıkmak, hemde iyi gün değil, kara gün dostu olduğumu göstermek için gururla Aziz Yıldırım'ın avatarını kullanıyorum. Dün ona Fenerbahçe için muhalefet ediyordum; bugün yine Fenerbahçe için sahip çıkıyorum. Yarın suça iştiraki ispatlansa bile bu bizim niyetimizin doğruluğuna leke getirmez. Biz yapılması gerekeni yapıyoruz. Güçlü zamanında eleştirdik, yalnız zamanında elimizi uzatmak boynumuzun borcudur.

  5. #995
    Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul
    Mesajlar
    4,549

    Default

    Ana haber bültenlernii izlemeyin derim.Hepsi farklı telden çalıyor.Yayın yasağı kesin gelmeliydi.Birde Fenerbahçe üzerinden yayın yapıyorlar.O kadar tutuklu felan var.Empati yaptığımda çok can sıkan bir durum.Neler oluyor belli olsada Türkiye'de hayat normale dönse.

  6. #996
    Nesil
    2009
    Yer
    Ankara
    Mesajlar
    5,176

    Default

    Beyler,daha dün basının tamamen yalan olduğunu düşünen bugün basına göre geleceği tahin ediyor.Basına hiç güvenmemek lazım bence.Zamana bırakalım,eğer ortada bir şey çözülür.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

  7. #997
    Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul
    Mesajlar
    2,821

    Default

    Quote Originally Posted by ancar View Post
    Fox Tv'nin söylediği şeyleri dışardaki çocuğa sorsanız güler. Efendim İbrahim Akın'a para verilecekmiş oda parayı almadan önce bir caminin hocasına gitmiş ve demiş ki

    - Hocam pana para teklif ediyorlar sizce alayım mı? Caiz mi?

    - Al caiz

    Bana bunları delil diye sunsanız güler geçerim. Bu kadar gereksiz ve saçma bir soruyu ne gördüm nede duydum
    İbrahim'in dinine bu kadar bağlı olması beni şaşırttı acaba aynı hoca bahis oynamakda mı caiz demiş ? bilirsiniz İbrahim atlarla pek içli dışlıdır.

  8. #998
    Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul
    Mesajlar
    5,364

    Default

    Show Tv 15'den fazla görüntü yayınladı.

  9. #999
    Nesil
    2011
    Yer
    Madrid
    Mesajlar
    11,116

    Default

    eger birsey olcaksada fenerbahce kulubune olmaz ilk baslardada dedim bu olaydan birsey cikmicak turkiyede oldugu gibi her zaman"ki gibi ustu kapanicak. eger olaylarin ustu kapanmazsa birine birsey olucaksa oda aziz yildirima olur fenerbahceye kulubune sanmiyorum birsey olacagini 2.ci"lige dusurulme vs aziz yildirim bu Sebekenin basi olarak iceriye aldilar

  10. #1000
    Nesil
    2007
    Yer
    İzmir
    Yaş
    35
    Mesajlar
    17,265

    Default

    Quote Originally Posted by byariff View Post
    eger birsey olcaksada fenerbahce kulubune olmaz ilk baslardada dedim bu olaydan birsey cikmicak turkiyede oldugu gibi her zaman"ki gibi ustu kapanicak. eger olaylarin ustu kapanmazsa birine birsey olucaksa oda aziz yildirima olur fenerbahceye kulubune sanmiyorum birsey olacagini 2.ci"lige dusurulme vs aziz yildirim bu Sebekenin basi olarak iceriye aldilar
    Bu yorum yakıştı mı şimdi?
    TariboWest

  11. #1001
    Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½
    Yaş
    39
    Mesajlar
    8,683

    Default

    Yayın yasağına reddeden mahkemenin de gerekçesi ne acaba, bir kulübü ki sadece Fenerbahçe'yi değil, diğer kulüpleri de etkiledi, bu kadar zarara uğratmalarında ki amaç nedir? 5 gün yayın yasağı konamaz mıydı?

    İşte bu tür pek çok veriyi dikkate aldığımızda, işin boyutunun farklı olduğunun yorumunu yapıyoruz. Ama güzel ülkemde çamur at izi kalsın durumu, hala ne suç işlediğini bilmeden hapiste yatanlara bakınca da çok net görülüyor.

    Mahkeme ilk kararını kısa sürede alsa bari, savcı bakalım ne diyecek, savcılığa sevk edildikten sonra artık daha net bilgiler ulaştırılır, dedikodu azalır diye düşünüyorum.

  12. #1002
    Nesil
    2009
    Yer
    İzmir
    Mesajlar
    4,369

    Default

    Yayın yasağının reddedilmesinden yanaydım ben de. Eğer bütün bu konuşulanlar bir iddiaysa Fenerbahçe basın yüzünden x kadar değer değil de 5x kadar değer kaybetmiş olacak. Yapılan ayıptır. Bu yönden Galatasaray'ın yayın yasağı kararını çok olumlu buluyorum.

  13. #1003
    Nesil
    2006
    Yer
    Başkent
    Yaş
    37
    Mesajlar
    4,122

    Default

    Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Yayın yasağına reddeden mahkemenin de gerekçesi ne acaba, bir kulübü ki sadece Fenerbahçe'yi değil, diğer kulüpleri de etkiledi, bu kadar zarara uğratmalarında ki amaç nedir? 5 gün yayın yasağı konamaz mıydı?

    İşte bu tür pek çok veriyi dikkate aldığımızda, işin boyutunun farklı olduğunun yorumunu yapıyoruz. Ama güzel ülkemde çamur at izi kalsın durumu, hala ne suç işlediğini bilmeden hapiste yatanlara bakınca da çok net görülüyor.

    Mahkeme ilk kararını kısa sürede alsa bari, savcı bakalım ne diyecek, savcılığa sevk edildikten sonra artık daha net bilgiler ulaştırılır, dedikodu azalır diye düşünüyorum.
    Dalga geçer gibi bir de gizliliğin ihlali cezai yaptırıma bağlandı demişler.

    Kararında basın özgürlüğüne vurgu yapan mahkeme, dosyada zaten kısıtlama kararının bulunması ve gizliliğin ihlalinin cezai yaptırıma bağlanmış olmasını gerekçe göstererek, talebi reddetti.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

  14. #1004
    Nesil
    2009
    Yer
    Samsun
    Yaş
    31
    Mesajlar
    11,040

    Default

    Şu hoca işini Star haberde söyledi şimdi.Allah'ım ya.

  15. #1005
    Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½
    Yaş
    39
    Mesajlar
    8,683

    Default

    Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Dalga geçer gibi bir de gizliliğin ihlali cezai yaptırıma bağlandı demişler.
    Gizliliği ihlal etmeyen kaldı mı ki, göreceğiz hangi savcı gizliliği ihlal edenlere (yani bu konu hakkında konuşan herkes) soruşturma açacak.

  16. #1006
    Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul
    Mesajlar
    5,364

    Default

    Kanal D ' de Erman Toroğlunu bir izleyin derim.

  17. #1007
    Nesil
    2011
    Yer
    Madrid
    Mesajlar
    11,116

    Default

    Quote Originally Posted by Ümit View Post
    Bu yorum yakıştı mı şimdi?
    hocam kotu birseymi dedim ? veya karsi tarafi kışkırtimmi ? dedim olay bu aziz yildirim"a olursa olur biseyler fenerbahce kulubune olacagini zannetmiyorum aziz yildirimi iceri alma sebebleride Orgutun basi olarak gosterilmesi

  18. #1008
    Nesil
    2006
    Yer
    İzmir
    Yaş
    39
    Mesajlar
    11,339

    Default

    az çok bu işlerden anlarız şike işine hiçbi hocanın caiz diyeceğini sanmıyorum hürriyetin şişirme haberi oda

  19. #1009
    Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul
    Yaş
    38
    Mesajlar
    1,828

    Default

    Quote Originally Posted by LadroN View Post
    Böyle birşey olsa bile ilk önce o hocayı görevden almak lazım.Böyle birşey nasıl caiz olabilir ki?
    Hakkaten Tivibusu olanlar açsın saat 19'da ki Fox Tv Ana Haberi orada var bu soru bu kadar gereksizce ve insanı birebir yerin dibine sokacak haber mi yapılır. Zaten medya 3 gündür ayıptır söylemesi bel altından vurmaya devam ediyor şu anda 4 büyük takımın borsada işlem gören hisselerinin hepsi düşüyor ve zarar büyük. Sadece pazartesi günü Trabzonspor'un belli hisselerinde 3.49 luk yükselme vardı o kadar bugün ise bakıldığı zaman Fenerbahçe Sportif hisseleri, ilk seansı 51.75 lira taban işlem fiyatından kapattı. İkinci seansa da düşüşle başlayan ve 46.50 lirayla taban fiyatı gören hisseye daha sonra alım geldi. Hisse günü ise yüzde 11.74'lük düşüşle 50.75 liradan kapattı. Geçen cuma günü kapanışta 1.781 milyar lira olan Fenerbahçe Sportif'in piyasa değeri dünkü kapanışta 1.437 milyar liraya gerilemişti. Bugünkü kaybın ardından şirketin piyasa değerindeki kayıp yaklaşık 513 milyon lira oldu. Sportif hisselerdeki hareketliliğe diğer takımların kağıtları da katıldı. En ilginç hareketi ise ilk seansı 15.15 lira taban fiyattan kapatan Trabzonspor gerçekleştirdi. Gelen alımlarla hisse ikinci seansta 17.20 liraya yükselerek günü yüzde 4.24'lük değer kazancıyla tavan fiyattan kapattı.

    Günün sonundaki tablo ise şu şekilde;

    1'inci seans 1'inci Seans kayıp 2'inci Seans Gün sonu

    Trabzonspor 15.15 % - 8.18 17.20 % 4.24

    Beşiktaş 8.66 % - 9.41 9.42 % -1.46

    Galatasaray 333,000 % - 8.01 354,000 % -2.21

  20. #1010
    Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul
    Yaş
    38
    Mesajlar
    1,828

    Default

    Quote Originally Posted by eng1n View Post
    İbrahim'in dinine bu kadar bağlı olması beni şaşırttı acaba aynı hoca bahis oynamakda mı caiz demiş ? bilirsiniz İbrahim atlarla pek içli dışlıdır.
    herhalde İbrahim'in Sergen Yalçın kadar atlara düşkünlüğünü biliriz birde bunu haber yapıp ortaya serenlere ne demeli bende medya da çalışıyorum ama bu kadar absürt haber niteliğini görmedim. Aklı başında olan adam inanmaz zaten bu olaya

  21. #1011
    Nesil
    2007
    Yer
    İzmir
    Yaş
    35
    Mesajlar
    17,265

    Default

    Quote Originally Posted by byariff View Post
    hocam kotu birseymi dedim ? veya karsi tarafi kışkırtimmi ? dedim olay bu aziz yildirim"a olursa olur biseyler fenerbahce kulubune olacagini zannetmiyorum aziz yildirimi iceri alma sebebleride Orgutun basi olarak gosterilmesi
    Şu an yazdığın gibi söylemek başka alttaki yorumda yazdığın daha farklı anlama geliyor.

    Quote Originally Posted by byariff View Post
    eger birsey olcaksada fenerbahce kulubune olmaz ilk baslardada dedim bu olaydan birsey cikmicak turkiyede oldugu gibi her zaman"ki gibi ustu kapanicak. eger olaylarin ustu kapanmazsa birine birsey olucaksa oda aziz yildirima olur fenerbahceye kulubune sanmiyorum birsey olacagini 2.ci"lige dusurulme vs aziz yildirim bu Sebekenin basi olarak iceriye aldilar
    TariboWest

  22. #1012
    Nesil
    2006
    Yer
    İzmir
    Yaş
    39
    Mesajlar
    11,339

    Default

    acaba ibrahim akın hakan şükürü mü aradı hürriyet duymasın bomba haber olur

  23. #1013
    Nesil
    2011
    Yer
    Madrid
    Mesajlar
    11,116

    Default

    yasiniz kac bilmiyorum belki benden buyuksunuz daha iyi bilirsiniz turkiyede hangi sike olaylari genis bir sekilde acildida xxx adli kisiler suctan iceri alindi ? en yakin ornek bu bahis oynuyan spor yazarlari futbolcular 2-3 kisi goz altina alinti en yukardaki kisiler her zamanki gibi gucunu kullanarak olaydan kurtuldular turkiyede bu olaylar acildigi gibi kapaniyor ustune giden yok.

  24. #1014

    Default

    "Bütün maçları hakkımızla kazandık"

    Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, yaptığı açıklamada bütün maçları hak ederek kazandıklarını söyledi.

    Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, futbolda şike iddialarına yönelik soruşturmayla ilgili basın mensuplarına açıklamada bulundu.
    Sarı-lacivertli takımın ikinci etap kamp çalışmalarını yaptığı Düzce'deki Topuk Yaylası Tesisleri'nde bir açıklama yapan Kocaman, Fenerbahçe'nin alnının ak olduğunu belirterek, "Futbol bir bataklıksa ve bataklığı kurutmak istiyorsak, 1958 yılına kadar geriye dönülmesi lazım. Biz şampiyonluğu hak ederek kazandık. 18 maçın 17'sini kazandık. Bizim alnımız ak, başımız dik. İlla bir takımın seçilmesi gerekiyorsa, bu takımın Fenerbahçe olmaması lazımdı. Fenerbahçe çok büyük bir camiadır.

    Fenerbahçe'nin şampiyonluğu elinden alınırsa, alanın kursağında kalır. Eğer bir takım oyunlar oynanıyorsa, oynayanların hevesi kursağında kalacak. Fenerbahçelilerin şu anda içi yanıyordur. Bir takım seçilerek bu iş olmaz.

    Eskişehirspor maçını kazandık, herkes o maçı konuşuyor. Batuhan'ın kafa vuruşu direkten döndü. Sivasspor maçında Mehmet Yıldız asist yaptı ve sadece 10 dakika oynadı. Bucaspor maçında da geriden gelerek maçı 5-3 kazandık. Uzun zamandır ilk kez oynayan Güiza gol attı. Kim Güiza'nın gol atacağını tahmin edebilirdi ki" şeklinde konuştu.
    Öte yandan takım kaptanı Alex de Souza ise: "Bu sezon elde ettiğimiz başarıyı kimse gölgeleyemez" ifadelerini kullandı.

  25. #1015
    Nesil
    2007
    Yer
    İzmir
    Yaş
    35
    Mesajlar
    17,265

    Default

    Quote Originally Posted by byariff View Post
    yasiniz kac bilmiyorum belki benden buyuksunuz daha iyi bilirsiniz turkiyede hangi sike olaylari genis bir sekilde acildida xxx adli kisiler suctan iceri alindi ? en yakin ornek bu bahis oynuyan spor yazarlari futbolcular 2-3 kisi goz altina alinti en yukardaki kisiler her zamanki gibi gucunu kullanarak olaydan kurtuldular turkiyede bu olaylar acildigi gibi kapaniyor ustune giden yok.
    19 kişi neden tutuklanma talebi ile sevk edildi. Ya da Aziz Yıldırım'ın içeri atılacağına inanıyorsun da Fenerbahçe'nin düşürüleceğine neden inanmıyorsun? Demekki herşeyin üstü kapanmıyormuş. Artık bazı şeyler değişiyor Türkiye'de. Bunu kabul edelim önce. Fakat Fenerbahçe'nin küme düşme tehlikesi ortadan kalkmaya başladı diye endişeleniyorsan birşey diyemeyeceğim.
    TariboWest

  26. #1016
    Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul
    Mesajlar
    5,364

    Default

    Bazı arkadaşlar Doğan grubunun ellerindeki delillerini yayınlamasını istemişlerrdi. Yayınladılarda.

  27. #1017
    Nesil
    2007
    Yer
    Kırıkkale
    Yaş
    30
    Mesajlar
    1,000

    Default

    Şimdi öncelikle dün bir kaç şey yazmış tepki çekmiştim , bu nedenle herkesten özür diliyorum...

    Quote Originally Posted by sananes View Post
    taktık çünkü 500 milyon tl kaybetti 2 gün içinde bu takım.Kaç yıl geriye götürür bu kadar büyük bir kayıp senin haberin var mı? Medyada suçludur yayın yasağı isteğini kabul etmeyen mahkemelerde bu konuda.
    Cidden fenerin 500 milyon tl yani 250 milyon euro civarı para kaybetti doğru mu? Bu inanılmaz bir kayıp? Bu paraya kendi ligimizdeki bir çok takımı çok rahat alabilirsiniz. Hatta bank asyayı ful toplarsınız bu konuda bilgileriniz nelerdir?

    2: ) Medyada bir çok idda yer aldı bu günde tutuklanan kişiler hakkında suç örgütü kurmak ve üye olmaktan tutuklanma istendi sanırsam. Şİmdi biz bilmiyoruz belki de Aziz Yıldırım da bu suçtan orada. Şikeyle alakası yok belki. Neden bir yasa değişikliği yapılmıyor? Bir derece olmalı ya sen yayın yasağı getireceksin ya da bu tür büyük durumlarda sadece kişilerin hangi suçlardan orada olduğunu belirteceksin. Şuan bana göre bu durumdan Fenerbahçe taraftarı 5 etkileniyosa trabzonspor taraftarı ve fanatik galatasaray taraftarı da 2-3 arası etkileniyor. Bir anda 50 milyon kişiyi etkiliyosun. Bu konudaki düşünceleriniz?

    3: ) Bir diğeri ise tarafsız olarak baktığınızda Aziz Yıldırım'ın orada olması, başka klüp başkanlarının futbolcularının antrenörlerinin orada olmasının şikeyle ne kadar alakası olabilir ne kadar olamaz? Medyada çıkan haberlere şuan inanırsak inanılmaz iddaalar var. Özellikle dikkatimi çeken bir yayın kuruluşunun özellikle bunları belirtmesi. Siz Aziz yıldırımın ne kadar şikeyle alakalı olabileceğine inanıyorsunuz medyadaki iddalara bakarak?

    Sadece görüşlerinizi almak için bunları sordum yanlış anlaşılmasın...
    turksportal...

  28. #1018
    Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul
    Yaş
    32
    Mesajlar
    4,252

    Default

    O değil de bildiğin kaçırdığı pozisyonla ilgili soru sormuşlar Mehmet Yıldız.Hani çok ciddi deliller vardı ? Diğer olaylarla ilgili olabilir deliller ama ciddiyetle ilgili çok iyi fikir veriyor.

  29. #1019
    Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul
    Mesajlar
    2,821

    Default

    Quote Originally Posted by MeMo View Post
    O değil de bildiğin kaçırdığı pozisyonla ilgili soru sormuşlar Mehmet Yıldız.Hani çok ciddi deliller vardı ? Diğer olaylarla ilgili olabilir deliller ama ciddiyetle ilgili çok iyi fikir veriyor.
    yok yav o gazetelerde ki iddialara cevap verdi.

  30. #1020
    Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul
    Yaş
    32
    Mesajlar
    4,252

    Default

    Quote Originally Posted by eng1n View Post
    yok yav o gazetelerde ki iddialara cevap verdi.
    Tamam da delil olayıyla ilgili diyorum.Haksız olabilirim doğru ama bana garip geldi çok umutlanmak da istemiyorum

Mesaj Yetkileri

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •