Sayfa 42 / 483 İlkİlk ... 3240414243445292142 ... SonSon
1,231 ile 1,260 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by bjk4ever View Post
    Evinde 8 tane ruhsatsiz silah bulunan adami padisah ilan edeceksiniz neredeyse. Neyin ne oldugu ortada, deliller yetersiz olsa bile gercekleri icten ice herkes biliyor, o yeter zaten....
    8 ruhsatsız silah hangi evde bulunmuş?
    TariboWest

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Ben onu baskın yapılan her evde toplam 8 silah tarzında anlamıştım.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by di canio View Post
    Diyelim ki TFF bir kulübü küme düşürme kararı verdi emniyetten aldığı bilgilerle. Yargı, TFF'nin hakkında karar verdiği kulübün suçluluğuna yeterli görmedi emniyetin sunduğu delilleri. Ondan sonrası ne olacak? Küme düştüğüyle mi kalacak o takım? Aykut Kocaman da bugünkü basın toplantısında buna değindi. Acele ve erken karar verilirse makara geri sarmaz. Geri dönüşü olmaz o kararın dedi. TFF'nin de yapabileceği birşey yok, eli kolu bağlı durumda. Bakalım neler olacak.

peki, atıyorum 3 yıl sonra dava sonuçlandı, Fenerbahçe ve Trabzonspor küme düşürüldü, Bursaspor şampiyon ilan edildi. O zaman Bursaspor'un gidemediği şampiyonlar ligi gelirleri ve daha da önemlisi kazanacağı manevi kazancı kim karşılayacak? Aykut Kocamanı dinlemedim, ama böyle bir açıklama yapmış ise yanlış etmiş, sadece tek tarafından bakmış olayın. Kendisi irdelemeyi savunun biri sonuçta.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by vego View Post
    TFF tamamen özerk bir kurumdur.Savcının suçlu gördüğüne ceza vermeme,aklanana ceza verme yetkisine sahiptir.

Ama kendi yetki sınırı içinde.Yani futbol.

+ TFF'nin verdiği karak ülke içinde değişmezdir.Fifa'ya sonra CAS'a taşınabilir.
    "TFF hala neyi bekliyor" diyen arkadaşlara acele karar verilmesinin doğurabileecği sonuçları vurgulamak açısından yazmıştım. Yerel mahkemece suçsuzluğuna karar verilen bir kulüp, dayanak bularak daha üst merciilere başvurularını yapar. Hakkını arar. Sonuç olarak aklandığı bir suçlamanın doğurduğu sonuçlar nedeniyle kaybettiği maddi ve manevi birçok değeri olmuş olacak. Bekleyelim bakalım neler olacak.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Evinde 8 tane ruhsatsiz silah bulunan adami padisah ilan edeceksiniz neredeyse. Neyin ne oldugu ortada, deliller yetersiz olsa bile gercekleri icten ice herkes biliyor, o yeter zaten....
    Ne kadar çok şey biliyormuşsunuz. Kimin evinde bulunmuş 8 silah ve kimler kimi padişah ilan etmiş?
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

NTV - Şekip Mosturoğlu adliyede ifade verirken ağladığı bilgisi ulaştı.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by vego View Post
    Ben onu baskın yapılan her evde toplam 8 silah tarzında anlamıştım.
    Kardeşim bilerek sordum o soruyu. NTVSpor açıklama getirdi. İlk görüntü Aziz Yıldırım'ın evi diye geri kalan görüntüler Aziz Yıldırım'ın evi değil. Karışık görüntüler. Her arama yapılan evin görüntüleri.
    TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    CORLU

Bu arada emniyet hangi hakla görüntüleri yayınlar? ki görüntüler sadece gözaltı anlarını gösteriyor. Yargı kararını vermeden bu görüntülerin servis edilmesi suçluluk konusunda kamuoyu oluşturma olarak algılanır.

bknz;

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

O 8 silahın hepsi Aziz Yıldırımın kasasında mı bulundu yoksa toplam 8 silah mı bulundu ?

Hepsi Aziz Yıldırım'ın evinde bulunsa bile bu takımın küme düşmesini gerektirmez (Tabi bu silahları şike için kullanmamışsa).
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by Chinatown View Post
    peki, atıyorum 3 yıl sonra dava sonuçlandı, Fenerbahçe ve Trabzonspor küme düşürüldü, Bursaspor şampiyon ilan edildi. O zaman Bursaspor'un gidemediği şampiyonlar ligi gelirleri ve daha da önemlisi kazanacağı manevi kazancı kim karşılayacak? Aykut Kocamanı dinlemedim, ama böyle bir açıklama yapmış ise yanlış etmiş, sadece tek tarafından bakmış olayın. Kendisi irdelemeyi savunun biri sonuçta.
    Lehine olduğu zaman irdelemeye lüzum görmeyen biri

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Silahların kimden çıktığı bilinmiyor. Ön yargılı olmaya gerek yok. İsimler kesinleştiği zaman bu yorumları yaparsınız.
    TariboWest

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

19 maçta şike ve teşvik varsa nasıl oluyor da sadece 3 oyuncu gözaltına alınıp sorgulanıyor bir garip. Birazdan 25 kişiyle ilgili karar verilecek. Serbest kalırlarsa bizim için süper zaten ama eğer tutuklama istemiyle mahkemeye sevkedilirlerse bizim için kötü ama yine de dün mahkemeye tutuklama istemiyle sevkedilen 18 kişiden 11'inin de serbest kaldığını(tutuksuz yargılama) belirtmek lazım.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    19 maçta şike ve teşvik varsa nasıl oluyor da sadece 3 oyuncu gözaltına alınıp sorgulanıyor bir garip. Birazdan 25 kişiyle ilgili karar verilecek. Serbest kalırlarsa bizim için süper zaten ama eğer tutuklama istemiyle mahkemeye sevkedilirlerse bizim için kötü ama yine de dün mahkemeye tutuklama istemiyle sevkedilen 18 kişiden 11'inin de serbest kaldığını(tutuksuz yargılama) belirtmek lazım.
    Kaptan o 11 kişiden 7 tutuksuz yargılama 4 de serbest varmış. Ayrıca Bank Asya'dan bir kulüpten başlamış soruşturma. NTVspor'da söyledi. Maçların çoğunluğunun Bank Asya'da olma ihtimali de var.
    TariboWest

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Giresunspordan başlamış soruşturma diye okumuştum ben. Bu arada Tutuksuz yargılama nasıl oluyor biri açıklamayabilir mi ?

Nesil
    2007
    Yer
    CORLU

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Lehine olduğu zaman irdelemeye lüzum görmeyen biri
    Bence boş boş espiriler yapacağınıza roportajı okusanız daha sağlıklı olur. (:

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by eng1n View Post
    Giresunspordan başlamış soruşturma diye okumuştum ben. Bu arada Tutuksuz yargılama nasıl oluyor biri açıklamayabilir mi ?
    Serbest normal hayatına devam ediyor.Mahkeme günleri mahkemede bulunuyor.Birde belli aralıklarla yaşadığı bölgenin karakoluna imza atmaya gitmek zorunda.

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

şike iddiaları kanıtlanırsa bende digiturk'e dava açıp geçen sezon ödediğim parayı isteyeceğim.
    tiyatro izlemek isteseydik, ligtv'den izlemezdik.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by eng1n View Post
    Ben isim vermiyorum. O gibi ama belki başka kulüptür. Tutuksuz yargılama benim bildiğim ciddi bir delil olmadığı için serbest bırakılmak. Ama dava sürecinde gelişmeler olursa ceza alabilir.
    TariboWest

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Ümit View Post
    Şu anda aklıma birşey geldi. Suçu sabit olan biri için hastalığı olsa bile gözaltı kalkmaz ve ek gözaltı süresi olmaz mıydı? Bu konuda bilgim yok. Anlayan birileri varsa cevaplarsa sevinirim.
    Gözaltı süresi toplamda 4 gün zaten. 1 gün yetmezse 3 gün ek gözaltı isteniyor. Bugün de dördüncü gün. Gözaltı işinden geçti yani.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Sirius Black View Post
    Gözaltı süresi toplamda 4 gün zaten. 1 gün yetmezse 3 gün ek gözaltı isteniyor. Bugün de dördüncü gün. Gözaltı işinden geçti yani.
    Teşekkürler. Yani 4 gün + diye birşey yok.
    TariboWest

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Şu karar açıklansın artık. Zaten bu kararla neyin ne olacağı belli olacak.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by NisRoc View Post
    Bence boş boş espiriler yapacağınıza roportajı okusanız daha sağlıklı olur. (:
    Söylediği bir kelimeye dahi saygı duymayacağım bir adamın röpörtajını ne okurum ne dinlerim.

Ben İrdeleme konusunda ligdeki söylediklerinden doğru yorum yaptım.

Trabzonspor'un 1*2 penaltısını irdeleyip sezonun 2.yarısında 8-70 tane penaltı atıp bunları irdelesinler niye demedi çünkü kendi lehine neyse konu sapmasın.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Aynı isimler farklı maçlarda yapmış olabilir Muhammed.

UEFA, Aziz Yıldırım tutuklanırsa organizasyona leke sürülceği için avrupada fenerbahçeyi istemeyiz demiş düştüğümüz hallere bak :S

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Tutuksuz Yargılama eğer şüphelinin;

1.Delilleri Karartma
    2.Yurtdışına Kaçma

olasılıklarına göre mahkemenin aldığı karardır. bu iki eylem sanık tarafından gerçekleştirilmeyecekse karar ile tututksuz yargılanırlar. eğer savcı suçun ciddiyetine karar verirse bu iki ihtimal olmasa dahi tutuksuz yargılanmaya izin vermez.

genelde böyle büyük davalarda delillerin tamamı emniyet elinde olduğundan yurtdışına çıkmak esastır. bu yüzden de günlük, haftalık takipler uygulanır.

ama tabi bu yargılama suçsuz anlamına gelmez. özellikle ergenekonda birçok tutuksuz yargılanan var. şu anki tutuklu vekillerden Haberal ile Alan da 2-3 aya kadar tutuksuz yargılanıyorlardı.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Sedat Peker fotoğrafları Yusuf Turanlı'nın evinden, silahlar ve menejerlik sınav soruları Olgun Peker'in evinden çıkmış.

Show TV
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

daha şimdi NTV de ek gözaltı alınmadı dedi yani 4 günlük süre normal olan. Ek süre icinde olsaydı basın bas bas bagirirdi ek gözaltı alındı diye
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2007
    Yer
    CORLU

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Söylediği bir kelimeye dahi saygı duymayacağım bir adamın röpörtajını ne okurum ne dinlerim.

Ben İrdeleme konusunda ligdeki söylediklerinden doğru yorum yaptım.

Trabzonspor'un 1*2 penaltısını irdeleyip sezonun 2.yarısında 8-70 tane penaltı atıp bunları irdelesinler niye demedi çünkü kendi lehine neyse konu sapmasın.
    Hala boş boş yorumlar. Konuyla alakası yok yöneticilerde siler heralde.

Yine IRDELİYORUM(!) Emniyetin açıklamaları ve basına servis ettiği görüntülerle suç işlemiştir. Hakkında gizlilik kararı çıkan bir soruşturmanın, belgelerini yayınladığı için, kamuoyunun vicdanı sızlatılmış ve olayın içindeki kişileri/kurumları kamuoyunda itibarsızlaştırmak, savcı ve hakimleri baskı altında hissettirip sağlıksız bir şekilde karar vermelerine yol açabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    daha şimdi NTV de ek gözaltı alınmadı dedi yani 4 günlük süre normal olan. Ek süre icinde olsaydı basın bas bas bagirirdi ek gözaltı alındı diye
    Yok canım 1+3, ben öyle biliyorum. Gözaltı süresi 24 saat zaten. Onun üstüne ek gözaltı süresi isteniyor o da 3 gün.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Yok canım 1+3, ben öyle biliyorum. Gözaltı süresi 24 saat zaten. Onun üstüne ek gözaltı süresi isteniyor o da 3 gün.
    Organize şube için bu süre 4 gün galiba.

Mesaj Yetkileri