Ben onu baskın yapılan her evde toplam 8 silah tarzında anlamıştım.
peki, atıyorum 3 yıl sonra dava sonuçlandı, Fenerbahçe ve Trabzonspor küme düşürüldü, Bursaspor şampiyon ilan edildi. O zaman Bursaspor'un gidemediği şampiyonlar ligi gelirleri ve daha da önemlisi kazanacağı manevi kazancı kim karşılayacak? Aykut Kocamanı dinlemedim, ama böyle bir açıklama yapmış ise yanlış etmiş, sadece tek tarafından bakmış olayın. Kendisi irdelemeyi savunun biri sonuçta.
"TFF hala neyi bekliyor" diyen arkadaşlara acele karar verilmesinin doğurabileecği sonuçları vurgulamak açısından yazmıştım. Yerel mahkemece suçsuzluğuna karar verilen bir kulüp, dayanak bularak daha üst merciilere başvurularını yapar. Hakkını arar. Sonuç olarak aklandığı bir suçlamanın doğurduğu sonuçlar nedeniyle kaybettiği maddi ve manevi birçok değeri olmuş olacak. Bekleyelim bakalım neler olacak.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
NTV - Şekip Mosturoğlu adliyede ifade verirken ağladığı bilgisi ulaştı.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
O 8 silahın hepsi Aziz Yıldırımın kasasında mı bulundu yoksa toplam 8 silah mı bulundu ?
Hepsi Aziz Yıldırım'ın evinde bulunsa bile bu takımın küme düşmesini gerektirmez (Tabi bu silahları şike için kullanmamışsa).
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
19 maçta şike ve teşvik varsa nasıl oluyor da sadece 3 oyuncu gözaltına alınıp sorgulanıyor bir garip. Birazdan 25 kişiyle ilgili karar verilecek. Serbest kalırlarsa bizim için süper zaten ama eğer tutuklama istemiyle mahkemeye sevkedilirlerse bizim için kötü ama yine de dün mahkemeye tutuklama istemiyle sevkedilen 18 kişiden 11'inin de serbest kaldığını(tutuksuz yargılama) belirtmek lazım.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Giresunspordan başlamış soruşturma diye okumuştum ben. Bu arada Tutuksuz yargılama nasıl oluyor biri açıklamayabilir mi ?
şike iddiaları kanıtlanırsa bende digiturk'e dava açıp geçen sezon ödediğim parayı isteyeceğim.
tiyatro izlemek isteseydik, ligtv'den izlemezdik.
Şu karar açıklansın artık. Zaten bu kararla neyin ne olacağı belli olacak.
Söylediği bir kelimeye dahi saygı duymayacağım bir adamın röpörtajını ne okurum ne dinlerim.
Ben İrdeleme konusunda ligdeki söylediklerinden doğru yorum yaptım.
Trabzonspor'un 1*2 penaltısını irdeleyip sezonun 2.yarısında 8-70 tane penaltı atıp bunları irdelesinler niye demedi çünkü kendi lehine neyse konu sapmasın.
UEFA, Aziz Yıldırım tutuklanırsa organizasyona leke sürülceği için avrupada fenerbahçeyi istemeyiz demiş düştüğümüz hallere bak :S
Tutuksuz Yargılama eğer şüphelinin;
1.Delilleri Karartma
2.Yurtdışına Kaçma
olasılıklarına göre mahkemenin aldığı karardır. bu iki eylem sanık tarafından gerçekleştirilmeyecekse karar ile tututksuz yargılanırlar. eğer savcı suçun ciddiyetine karar verirse bu iki ihtimal olmasa dahi tutuksuz yargılanmaya izin vermez.
genelde böyle büyük davalarda delillerin tamamı emniyet elinde olduğundan yurtdışına çıkmak esastır. bu yüzden de günlük, haftalık takipler uygulanır.
ama tabi bu yargılama suçsuz anlamına gelmez. özellikle ergenekonda birçok tutuksuz yargılanan var. şu anki tutuklu vekillerden Haberal ile Alan da 2-3 aya kadar tutuksuz yargılanıyorlardı.
Sedat Peker fotoğrafları Yusuf Turanlı'nın evinden, silahlar ve menejerlik sınav soruları Olgun Peker'in evinden çıkmış.
Show TV
(/s)
Hala boş boş yorumlar. Konuyla alakası yok yöneticilerde siler heralde.
Yine IRDELİYORUM(!) Emniyetin açıklamaları ve basına servis ettiği görüntülerle suç işlemiştir. Hakkında gizlilik kararı çıkan bir soruşturmanın, belgelerini yayınladığı için, kamuoyunun vicdanı sızlatılmış ve olayın içindeki kişileri/kurumları kamuoyunda itibarsızlaştırmak, savcı ve hakimleri baskı altında hissettirip sağlıksız bir şekilde karar vermelerine yol açabilir.