1 ile 30 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Hybrid View

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Öncelikle emniyet kendince hüküm vermiş. Bahsedilen 19 maçta şike ve teşvik primi iddialarının gerçekliği henüz kesin değil. Bu 19 maçın hangi maçlar olduğu belli değil. Şike ve teşvik primi iddiasının kulüpsel bazda mı, kişisel çıkar bazında mı ele alınacağı belli değil. Bu doğrultuda yaptım yorumumu.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by di canio View Post
    Farkında mısınız bilmiyorum ama soruşturmanın tek odak noktası şike ve teşvik primi iddiası değil. Sorgulananlar, mahkemeye çıkanlar sadece şike ve teşvik primi iddiası ile yargılanmıyorlar.

Quote Originally Posted by di canio View Post
    Öncelikle emniyet kendince hüküm vermiş. Bahsedilen 19 maçta şike ve teşvik primi iddialarının gerçekliği henüz kesin değil. Bu 19 maçın hangi maçlar olduğu belli değil. Şike ve teşvik primi iddiasının kulüpsel bazda mı, kişisel çıkar bazında mı ele alınacağı belli değil. Bu doğrultuda yaptım yorumumu.

tabirde ufak hata var, şüphelilerin ve serbest bırakılan oyuncuların belkide tek odak noktası şike soruşturması. silahlı örgütten yargılanmayan birçok insan var. ve sınav sorularından. silah şu ana kadar sadece oyuncu alacaklarından vazgeçilmesi için kullanılmış bir unsur gibi görünüyor.

kaldı ki zaten silahlı örgüt kurup kurmadıkları aslında çoğumuzun ilgisi dışında. biz burada futbol paydasında buluşuyoruz, o yüzden konunun buradan ele alınması çok garip değil.

şimdi emniyet bilgisi kesin değil ama, bilgi de bu. bundan sonra başka bir kurum araştırmayacaktır. emniyetin başında da bir savcı olduğunu unutmamak gerekir. şike klüp yönetimindeyse tamamen klübü bağlar. oyuncular kalmadığına göre cezalar klüp üzerinden verilecektir.

Mesaj Yetkileri