Quote Originally Posted by di canio View Post
Soruşturmanın başında savcı var diyerek geçiştirmiştim ben. Açmam gerekirmiş kusura bakmayın. Emniyetin başında değil, soruşturmanın başında savcı var. Emniyet güçleri yetkisi dahilindeki delil bulma, soruşturma, sorguya alma gibi eylemlerde savcıdan bağımsız hareket edebilir. Ancak yetkisini aşan eylemlerde savcıdan izin almak zorundadır sizin dediğiniz gibi.

ben de aslında emniyet derken soruşturmatı yürüten emniyet birimini kastettim ama teşbihte hata oldu. arama iznini falan ayarlayan savcı, özel yetkililerin biraz daha fazla oluyor.

az önce ntvspor'da şekip mosturoğlunun Eskişehirspor-Trabzonspor maçında Eskişehir'e para gönderildiğini bildiğini söylediğini aktardı. haber kaynağı olarak da AA'yı gösterdi ama bulamadım.