Sayfa 50 / 483 İlkİlk ... 40484950515260100150 ... SonSon
1,471 ile 1,500 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

A.Kocaman Konya-FB macindan sonra da birakacakti meslegi. Bos laf bunlar....

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Yorum yazarken biraz empati kurun.Ortamı gerecek mesajlar atmayın.Herkes gergin şu anda.İnsanların üstüne gidip sürekli laf söylemenin bir anlamı yok.Bu duruma çok seviniyor olabilirsiniz ama kendinizi biraz o arkadaşların yerine koyarak yorum yapın.Sürekli karşı tarafı suçlayarak anca ortamı gerersiniz.Sizden ricam daha sakin olup karşı tarafı kışkırtmadan yorum yapmanız.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Küme düşsede kombine mi aldım düşmesede aldım. Her yerde dahil olmak üzere ellerini avuçlarını ovuşturanlar var hala gözleri kısık kısık TFF'nin ağzından çıkmasını bekledikleri ' FB SK STSL'den küme düşmüştür ' açıklamasını bekleyen binlerce hatta on binlerce kişi var. Sonra oradan çıkıpta bizim kulübümüz ak kaşık muamelesi yapmasın kimse her takım yaptığı şeyler var bunca zaman içersinde haa yasa bize vurdu denebilir ama ben ısrarla söylüyorum ' FB küme düşmeyecek ' ben yanılırımda siz haklı çıkarsınız

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

sezere verilen paraya acıdım şimdi sene sonunda almasaydık şimdi serbest kalacaktı bedavadan alıcaktık gitti paralar

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Elbette avusturacaklar, karanlik islere bulasmis birinin ceza almasini istemek suc mu? Yoksa kirli bir lig sizin cok mu hosunuza gidiyor? Ayrica objektif degilim demis bir arkadas. Birkac gun uyari almistim burasi taraftar forumlarina benzemez yazdiklarina dikkat et vs diye. Kimleri dikkat edip etmedigi belli oluyor. Eger objecktif degilsen ve mantikli bir sekilde dusunemiyorsan antu'ya uye ol, yerin orasidir. Ayrica kimseyle empati kurmak zorunda da degiliz. O kisinin kendi karakteri, namusu, vicdanidir. Ziya Sengul insan degil mi?

http://www.yildiz.tv/?act=dvr&chan=k...7-2011%2001:00

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by bjk4ever View Post
    A.Kocaman Konya-FB macindan sonra da birakacakti meslegi. Bos laf bunlar....
    Kusun kininizi nefretinizi Fenerbahçe'ye.
    TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Elbette avusturacaklar, karanlik islere bulasmis birinin ceza almasini istemek suc mu? Yoksa kirli bir lig sizin cok mu hosunuza gidiyor? Ayrica objektif degilim demis bir arkadas. Birkac gun uyari almistim burasi taraftar forumlarina benzemez yazdiklarina dikkat et vs diye. Kimleri dikkat edip etmedigi belli oluyor. Eger objecktif degilsen ve mantikli bir sekilde dusunemiyorsan antu'ya uye ol, yerin orasidir. Ayrica kimseyle empati kurmak zorunda da degiliz. O kisinin kendi karakteri, namusu, vicdanidir. Ziya Sengul insan degil mi?

http://www.yildiz.tv/?act=dvr&chan=kanalturk&seekTime=07-07-2011%2001:00
    Çok güzel konuşuyorsun. Önce bunun hesabını verin bunun... Sütten çıkmış ak kaşık. Hadi biz hesap ödeyeceğiz. Ya siz?

http://www.milliyet.com.tr/2006/07/2...m/axyas02.html
    TariboWest

O arkadaşın söylediklerini bu şekilde anlamak cidden büyük bir başarıdır,sizi tebrik ederim.Şunu anlamamakta ısrar ediyorsunuz hala.Burada hiçbir Fenerbahçe taraftarı şike yaptığmız delillerle ispatlandığı anda ligde kalalım,şampiyonluğumuz gitmesin demiyor.Kim şike yaptıysa en ağır cezayı almalıdır,ispatlanırsa alacaktır da.Fakat Fenerbahçe'nin küme düşecek olma ihtimalinden duyduğunuz keyif ve zevk sizi öyle etkilemiş ki,söylediklerimizi anlamıyorsunuz.Empati yapın dememizdeki amaç ta insanidir,burada Fenerbahçe taraftarları olarak çok zor günler geçiriyoruz.İnsani duygularınız empati yapmanızı engelliyorsa bilemem tabi ki,haklısınız.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

http://www.yildiz.tv/?act=dvr&chan=kanalturk&seekTime=07-07-2011%2001:00
    ben genelde senle aynı fikirde olmam ama bu mesajına harfi harfine katılıyorum desem "kutsal ittifak "kuruldu cevapları gelir temizLİG istiyoruz.Seneye bizimkiler yaparsa onları da alsınlar.umrumda değil.sadece maçları izledikten sonra aklımda "acaba?" sorusu kalmasın.

bir de pardon ama Fenerbahçe Galatasaray'ı 6-0 yendiğinde ya da biz bu sezon ligde çok zor durumlara düştüğümüzde kaç taneniz empati kurdu ? iğneyi kendinize çuvaldızı başkasına batırın. Ateş düştüğü yeri yakar.
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Ben yoruldum artık bazı şeyleri yazmaktan. Susuyorum.
    TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by Ümit View Post
    Çok güzel konuşuyorsun. Önce bunun hesabını verin bunun... Sütten çıkmış ak kaşık. Hadi biz hesap ödeyeceğiz. Ya siz?

http://www.milliyet.com.tr/2006/07/2...m/axyas02.html
    Fanatik Fenerbahceli abuk subuk bir gazetecinin belgeleri gercekten de cok onemlidir kesin olarak. Mahkeme orada, emniyet orada, gider verirsin belgeleri olur biter. Belge varmis gibi gazeteye yazip camur atmakla olmuyor bu isler, anca normal dusunemeyen fanatik taraftarlari gaza getirmis oluyorlar. Ayrica bu konuda da fikrim nettir, eger bizden boyle bir olaya karismis birisi varsa insallah biz de gereken cezayi aliriz ve o kisi(ler) kulupten aninda uzaklastirilir, ilk olarak Korcan olmak uzere.

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by Varonil View Post
    O arkadaşın söylediklerini bu şekilde anlamak cidden büyük bir başarıdır,sizi tebrik ederim.Şunu anlamamakta ısrar ediyorsunuz hala.Burada hiçbir Fenerbahçe taraftarı şike yaptığmız delillerle ispatlandığı anda ligde kalalım,şampiyonluğumuz gitmesin demiyor.Kim şike yaptıysa en ağır cezayı almalıdır,ispatlanırsa alacaktır da.Fakat Fenerbahçe'nin küme düşecek olma ihtimalinden duyduğunuz keyif ve zevk sizi öyle etkilemiş ki,söylediklerimizi anlamıyorsunuz.Empati yapın dememizdeki amaç ta insanidir,burada Fenerbahçe taraftarları olarak çok zor günler geçiriyoruz.İnsani duygularınız empati yapmanızı engelliyorsa bilemem tabi ki,haklısınız.
    Empati duyacaksam Ziya Sengul gibi kendi kulubunun buyuklugunu bilen, kavrayan, mantikli konusabilen insanla kurarim, belirli tarzda mesaj yazanlarla kurmam, cunku onlar ne empatiyi ne de acinmayi hak ediyorlar, tam tersine en agir cezalari hak ediyorlar benim gozumde.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Fanatik Fenerbahceli abuk subuk bir gazetecinin belgeleri gercekten de cok onemlidir kesin olarak. Mahkeme orada, emniyet orada, gider verirsin belgeleri olur biter. Belge varmis gibi gazeteye yazip camur atmakla olmuyor bu isler, anca normal dusunemeyen fanatik taraftarlari gaza getirmis oluyorlar. Ayrica bu konuda da fikrim nettir, eger bizden boyle bir olaya karismis birisi varsa insallah biz de gereken cezayi aliriz ve o kisi(ler) kulupten aninda uzaklastirilir, ilk olarak Korcan olmak uzere.
    o yıllarda şike suç değildi.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Lube Ayar savunma methodunu degismis

Bence simdi klupler iyice sessiz kalmali, medya saldiracak.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Alex: "Taraftara verecegim mesaj bugune kadar verdiklerimden cok farkli olmayacak. Bu kulubu buyuk yapan her zaman taraftaridir. Pazar gunu Topuk Yaylasi'na gelicekler, bize destek verecekler her zamanki gibi. Daha sonra Pazar günü yürüyüsleri olacak, haberini aldim. Kampta olmasam ben de yanlarinda olurdum"

http://www.tweetdeck.com/twitter/tribundergi/~Y0n1p

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Belgelerin gitmediğini mi sanıyorsun. Ama birşey olmadı. Şu anki soruşturmada da bu dosyalar var. Taraf gazetesi yazarı Mehmet Baransu dün de söyledi. Nisan'dan önce birşey yok demek yanlış. Türk Futbolu komple temizlenecek. Hatta o kadar ileri gitti. Ligdeki 16 takım da küme düşssün. 1 sene lig izlemeyelim. Ama bu iş komple çözülecek. Ben de bu olaylarda bazı şeyleri tahmin ettiğim için Taraf gazetesinin bu kadar kesin konuşması ve belge sunması olayın ciddiyetini gösteriyor. Ayrıca Fenerbahçeli abuk subuk gazeteci demişsin. 1 haftadır medyaya inanan Türk Milleti ne olacak? Şu anda basında bunları yazan abuk sabuk değil yani. Gerçi fazla uzatmaya gerek yok. Benim için sonuç basında çıkan herşeye inanıldığı anda bitmiştir. Hüküm verilmiştir.
    TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

iyi de mantıklı bakmayan biz değilizki.herkes kendi penceresinden bakınca kendini mantıklı bulur. ortada eğer suçlulukları kanıtlanırsa haksız kazanılan bir şampiyonluk ve Türk futboluna sürülen bir kara leke söz konusu ve bunun sebebi olan yönetici,menajer,oyuncu ve diğer kişilerin karşısında duruyoruz. Fenerbahçe spor kulübünün kimliğine kimse laf etmiyor. Fakat başınızdaki yöneticilerin işgüzarlık etmiş olma ihtimali bir hayli yüksekken siz onların yargılanmasını istemekten çok rakip takım taraftarlarını,medyayı ve diğer kurum ya da kuruluşları yorum ve yayınlarından dolayı suçluyorsunuz. bence de mantıksız olan bu böyle bir durumda bizlerden empati isteeceğinize bana kalırsa önce tutuklanan kişilerden empati isteyin. sizin düştüğünüz durumun hassasiyetini anlaması gereken asıl kişiler camianızın içinde yer alan o isimler,biz değil....

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Kim ne derse desin fenerbahçe söke söke şampiyonluğu haketmiştir. Aziz yıldırıma bişe diyemem teşvik primine fln deliller var ama o işleri ortalık yerlerde yapmazlar 3. şahıs tarafından futbolcuya para aktarılır ama ortada 3. şahıs yok. Aziz yıldırımın soruşturması bana kalırsa kendi meselesi yani mafya işleri fln ben fenerbahçeye zarar geleceğini sanmıyorum şike yaptığınıda düşünmüyorum ama yaptılarsada cezalarını çekmek zorundalar. Ama dediğim gibi fenerbahçe nin bu işten sıyrılacğını düşünüyorumö yani klubün bi suçu yok aziz yıldırım ın kendi meselesidir tabi birazdan sorguya geçcek her şey orda belli olcak.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Süreç işlesin, herşey ortaya çıktığında eğer benim düşündüğüm gibi sonuçlar çıkarsa çok daha keskin yorumlar yazarak belki bazı arkadaşları da kırarım fakat en azından fikrimiz zikrimize belli olsun.

Quote Originally Posted by nannar View Post
    bir de pardon ama Fenerbahçe Galatasaray'ı 6-0 yendiğinde ya da biz bu sezon ligde çok zor durumlara düştüğümüzde kaç taneniz empati kurdu ? iğneyi kendinize çuvaldızı başkasına batırın. Ateş düştüğü yeri yakar.
    6-0 örneğiniz komik,çünkü o maçın oynandığı tarihte çoğumuz burada üye değildik.Bu sene Turksportal'da Galatasaray'ın içinde bulunduğu kötü durumla ilgili dalga geçen,tahrik eden Fenerbahçeli,Beşiktaş'lı,Trabzonlu vs. üyenin bir mesajını gösterebilirmisiniz? Gösterin,ben empati kurmanızı istediğim için sizden özür dileyeceğim.

Sanırım siz sosyal paylaşım sitelerindeki dalga geçilmeler üzerinden burada gelip "Şikeci Fenerbahçe" tarzı mesajlar yazma,milletin sabrını test etme hakkını buluyorsunuz kendinizde.Ben bu söylediğinizden onu anladım.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Taraftar olarak tartışmamızın bi yere gelmeyeceğini görüyorum. TFF'yi bekleyelim karar versin. Ondan sonra yorumlar yine yapılır. Ama gönlümden geçen şu ki davalar sonunda delil yok diye bu isimler salınırsa çok yazık olur. Ben yanılayım. Bu pis işleri yapmış olsunlar ki bu olacakları en azından kabullenebilelim. Sonucun hayırlara vesile olmasını dilerim. İnşallah Türk Futbolu artık şikesiz şaibesiz olur.
    TariboWest

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bana kirli lig falan filan demeyin bundan önce çok temiz bir lig mi vardı bunu söyle bana önce ap açık her şey ortada mıydı. Gene şikesidir teşviğidir yapılıyordu. Ama olan bize oldu kimse bana benim takımım sütten çıkmış ak kaşık muamelesi yapmasın

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Fenerbahçeye zarar gelirse ki gelmeyeceğini düşünüyorum fakat aziz yıldırımın kişisel meselerinden kendisene zara geleceğine düşünüyorum. Fakat zarar türk futbolunda kara bir leke olarak görülmüştür. Umarım bu lekeden erken bir şekilde çıkarız uefa ve fifadan prestij kaybettik.

Quote Originally Posted by nannar View Post
    iyi de mantıklı bakmayan biz değilizki.herkes kendi penceresinden bakınca kendini mantıklı bulur. ortada eğer suçlulukları kanıtlanırsa haksız kazanılan bir şampiyonluk ve Türk futboluna sürülen bir kara leke söz konusu ve bunun sebebi olan yönetici,menajer,oyuncu ve diğer kişilerin karşısında duruyoruz. Fenerbahçe spor kulübünün kimliğine kimse laf etmiyor. Fakat başınızdaki yöneticilerin işgüzarlık etmiş olma ihtimali bir hayli yüksekken siz onların yargılanmasını istemekten çok rakip takım taraftarlarını,medyayı ve diğer kurum ya da kuruluşları yorum ve yayınlarından dolayı suçluyorsunuz. bence de mantıksız olan bu böyle bir durumda bizlerden empati isteeceğinize bana kalırsa önce tutuklanan kişilerden empati isteyin. sizin düştüğünüz durumun hassasiyetini anlaması gereken asıl kişiler camianızın içinde yer alan o isimler,biz değil....
    Burada bir tane şike yapmış olması kanıtlanmasına rağmen Fenerbahçe'ye ceza gelmesin diyen bir Fenerbahçeli var mı? Ben de dahil herkesin söylediği aynıdır.Biz birşey yapmışsak şanlı Fenerbahçe'nin adını kirleten herkes cezasını çekecektir en ağır bir şekilde,buradaki bütün Fenerbahçeliler bunu söylüyor zaten.

Medyayı suçlamakta haklı olduğumuzu da düşünüyorum.Zira serbest kalan Mehmet Yıldız "Ben gol atmaya değil,orada bulunmaya gelmiştim" demişti medyaya göre.Emenike'nin de para sayarken videosu vardı yine güya aynı medyaya göre.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

arkadaşlar şunu kabul edelim ki aziz yıldırım devri sona ermiştir.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Aziz yıldırım devri kapandığı kesin ama fenerbahçenin şampiyonluğu elinden alınmayacaktır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    arkadaşlar şunu kabul edelim ki aziz yıldırım devri sona ermiştir.
    kapansın yaptıysa Aziz beni bağlamaz şu anda benim derdim FB'nin küme düşmemesidir.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Bu -30 puan haberleri ŞAMPİYONLUĞUMUZU ELİMİZDEN almak için yapılıyor. İki gün önce de aynısını yazdım. Ölümü gösterip sıtmaya razı etmek... Normal bir hukuk devletinde; yargının bağımsız olduğu, güçler ayrılığının tıkır tıkır işlediği, mahkemelerin kuru gürültüye papuç bırakmayıp, sadece somut delillere dayanarak karar verdiği sağlıklı bir ülkede hiç kimse şu delillere bakarak, Fenerbahçe'ye en ufak bir ceza veremez. En ufak bir hakkını gaspedemez. Bizim için hedef ligde kalmak değil; ŞAMPİYONLUĞUMUZA SAHİP ÇIKMAK olmalı... "Bizi ligden düşürecekler mi" diye değil; "şampiyonluğumuzu alacaklar mı" diye tedirgin olun! Şampiyonluğumuza sahip çıkalım.

Korcan dışında bizi şikeyle iliştirecekleri hiçbir durum yok. Korcan'ın avukatı da "bu bir hukuk skandalı" dedi; "en ufak belge yok" dedi. Ama Korcan'da bırakılsaydı, şike meselesi bütünüyle ellerinde patlayacaktı. Korcan'ın da aklanması durumunda bize HUKUKUN BAĞIMSIZ OLDUĞU MEDENİ BİR ÜLKEDE kimse en ufak ceza veremez. Suç örgütü, mafya gibi durumlardan belli kişiler ceza alacaktır; almalıdır da... Bütün bilgi ve belgeler böyle bir örgütün varlığını işaretliyor. Ama bu belgeleri şike ve Fenerbahçe ile bağlamaya kalkınca mızrak çuvala sığmıyor. Kuru gürültüden başka hiçbir şey yok. Hani paraların seri numaraları, görüntüleri; veya havale makbuzları, vesair... Hani futbolcuların para sayarken çekilmiş görüntüleri? Yok, yok, yok... Futbolcu yok, hakem yok... Eeee, bu şikeyi kimle yaptık? Kale direklerini mi ayarladık, meşin topa mı rüşvet verdik, ceza alanı çizgisini mi satın aldık? Şike futbolcuyla ve hakemle yapılır. 19 maçta şike varsa en az 19 zanlı lazım; futbolcu ve hakem toplamı...

Şampiyonluğumuzu alıp; ligin reytingi düşmesin, yayıncı kuruluşun kulüplere dağıtacağı para azalmasın gibi gerekçelerle bizi düşürmemek cinayettir. Bir takımın şampiyonluğu niye alınır? Şike yaptığı için... Şike yapan takım ne olur? Bir alt lige gönderilir. Bu kadar basit... Şampiyonluğumuz elimizden alınıp düşürülmezsek asıl skandal budur! Benim şampiyonluğumun tescil edilmeyeceği ligde işim ne? Giderim bir alt ligde ve paşa paşa Şampiyon olurum. Şampiyonluğumun tescil edilmeyip, üstelik eksi puanla başlayacağım bir ligde, rakiplerim zarar etmesin diye kukla gibi at koşturacağıma, bir alt ligde göğsümü gere gere oynarım. Hedef ligde kalmak değil; hedef ŞAMPİYONLUĞUMUZA sahip çıkmak olmalı... Masaya ligde kalmak şartıyla oturmak ihanettir.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by Ümit View Post
    Taraftar olarak tartışmamızın bi yere gelmeyeceğini görüyorum. TFF'yi bekleyelim karar versin. Ondan sonra yorumlar yine yapılır. Ama gönlümden geçen şu ki davalar sonunda delil yok diye bu isimler salınırsa çok yazık olur. Ben yanılayım. Bu pis işleri yapmış olsunlar ki bu olacakları en azından kabullenebilelim. Sonucun hayırlara vesile olmasını dilerim. İnşallah Türk Futbolu artık şikesiz şaibesiz olur.
    illaki olur ümit.şike ve şaibeden arındırılır bu lig.

burada tartışmalara girdiğimiz çoğu arkadaşla msn üzerinde desürekli görüşüyoruz. beni tanımayan ya da msn de hiç görüşmediğim arkadaşlar "fenerbahçe düşmanı" olarak değerlendiriyorlar ki gerçekten de "fenerbahçe düşmanı" oldugum söylenebilir fakat sizlerin düşmanı değilim Kulüp taraftarlığı yüzünden buradan tanıştıgımız ve 3-4 yıldır tanıdığım,görüştüğüm kardeşlerimi kırmamaya çalışırım. 3-4 gündür aynı şeyi söylüyorum.hangi kulüpten olursa olsun,hangi mevkide bulunursa bulunsun bu işe el atanların hepsi en ağır şekilde cezalandırılsın ki bir daha cesaret edilemesin.

Evet, Fenerbahçe Spor kulübünü sevmiyorum....
    Evet, Aziz Yıldırımı da sevmiyorum
    Evet, özellikle fanatizmin doruklarında yaşayan ve antu gibi internet sitelerinde at gözlükleriyle yorum yapan Fenerbahçeli taraftarları da sevmiyorum

fakat bu soruşturmada suçluların ceza almasını istememin sebebi bunlar değil.

Beni sadece forumun spor bölümünden tanıyıp nefret edenler mutlaka vardır fakat benim bu arkadaşlara bir düşmanlığım yok,bilmelerini isterim

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hüseyin abi sana bir şey dediğimiz yok zaten sadece anlamak istemediğim şey milletin ağzı açık şekilde FB düştü denmesini beklemeleri beni sinirlendiriyor. Bir diğer anlamadığım husus ise sanki bundan önce lig su gibi şeffaftı da biz mi göremiyorduk onu anlamıyorum. Şu kırmızı ile ifade ettiğim yer beni daha çok sinirlendiriyor bana bunu birisi açıklasın yani yanda ben anlamak istemiyorum ne biliyim

Mesaj Yetkileri