1 ile 30 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by bjk4ever View Post
    Elbette avusturacaklar, karanlik islere bulasmis birinin ceza almasini istemek suc mu? Yoksa kirli bir lig sizin cok mu hosunuza gidiyor? Ayrica objektif degilim demis bir arkadas. Birkac gun uyari almistim burasi taraftar forumlarina benzemez yazdiklarina dikkat et vs diye. Kimleri dikkat edip etmedigi belli oluyor. Eger objecktif degilsen ve mantikli bir sekilde dusunemiyorsan antu'ya uye ol, yerin orasidir. Ayrica kimseyle empati kurmak zorunda da degiliz. O kisinin kendi karakteri, namusu, vicdanidir. Ziya Sengul insan degil mi?

http://www.yildiz.tv/?act=dvr&chan=kanalturk&seekTime=07-07-2011%2001:00
    ben genelde senle aynı fikirde olmam ama bu mesajına harfi harfine katılıyorum desem "kutsal ittifak "kuruldu cevapları gelir temizLİG istiyoruz.Seneye bizimkiler yaparsa onları da alsınlar.umrumda değil.sadece maçları izledikten sonra aklımda "acaba?" sorusu kalmasın.

bir de pardon ama Fenerbahçe Galatasaray'ı 6-0 yendiğinde ya da biz bu sezon ligde çok zor durumlara düştüğümüzde kaç taneniz empati kurdu ? iğneyi kendinize çuvaldızı başkasına batırın. Ateş düştüğü yeri yakar.
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Quote Originally Posted by nannar View Post
    bir de pardon ama Fenerbahçe Galatasaray'ı 6-0 yendiğinde ya da biz bu sezon ligde çok zor durumlara düştüğümüzde kaç taneniz empati kurdu ? iğneyi kendinize çuvaldızı başkasına batırın. Ateş düştüğü yeri yakar.
    6-0 örneğiniz komik,çünkü o maçın oynandığı tarihte çoğumuz burada üye değildik.Bu sene Turksportal'da Galatasaray'ın içinde bulunduğu kötü durumla ilgili dalga geçen,tahrik eden Fenerbahçeli,Beşiktaş'lı,Trabzonlu vs. üyenin bir mesajını gösterebilirmisiniz? Gösterin,ben empati kurmanızı istediğim için sizden özür dileyeceğim.

Sanırım siz sosyal paylaşım sitelerindeki dalga geçilmeler üzerinden burada gelip "Şikeci Fenerbahçe" tarzı mesajlar yazma,milletin sabrını test etme hakkını buluyorsunuz kendinizde.Ben bu söylediğinizden onu anladım.

Mesaj Yetkileri