"Buradaki hiç kimse(Fenerli olmayanlarda dahil) Fenerbahçe'nin suçu olmasada düşsün gibi şeyler konuşmuyor herkes doğru olanın ortaya çıkmasını istiyor." bu lafına sadece "

" Gayet mantıklı bir şekilde konuşuyorum zaten, bence sizde mantıklı konuşun. Bana elinizde her hangi bir delil, belge vs..vs.. yokken ve medyaya servis edilen bazı kanıtlarda, eriyip giderken hala "Adamların ellerinde delil olmasa herhalde içeri almaz"lar gibi abuk subuk kelimeler etmeyin takımıma, objektif olmuyorum bende dikkat edin sizin gibi rengimi belli ederek söylüyorum.. Şimdi gelelim sözde yanlı basının bizlere sunduğu belgelere..
*Emenike ve Sezer'in para alırken görüntüleri olduğu, Mehmet Yıldız'ın telefon görüşmelerinin takibe alındığı ve delillendirildiği söylendi. ADAMLAR SERBEST.
*Ibrahim Akın'ın Fenerbahçe'den para aldığı, almadan önce de imamın birine "caiz mi?" diye fikir danıştığı söylendi ( aynı haberde Ibrahim Akın'ın 14bin$ kumar borcu varmış denildi, kumar borcu olan bi adam nasıl giderde şike yapmak caiz mi diye sorar orası da ayrı bir komedi) adam kampta takılıyor öyle
* 19 maçta şike tespit edildi denildi, basındaki maçlara bakıyorum aralarında Trabzonspor, IBB, Beşiktaş, Bucaspor, Gençlerbirliği, Karabük, Kayserispor, Manisaspor gibi takımlar varken sadece FEnerbahçe, Sivasspor, Eskişehirden bir takım kişilerin alınması ayrı bir muamma
*Hadi diyelim diğer takımları boşver zaten onlar önemli değil Fenerbahçe varken neyse, bu söz konusu takımların aralarında oynadığı maçlarda sadece tek bir oyuncu içeride "Kaleci Korcan"
*Yine bir takım insanların içinde sözümona para dolu poşetlerin, cantaların olduğu fotoğraflar yayınlanıyor. Ama o fotoğrafların birinde bulunan Nihat Özdemir hala dışarda.
*bu haberleri yapan basın mensupları soruşturma gizli olmasına rağmen içeriden nasıl bilgi alabiliyorlar? içerden doğru veya yanlış bilgi sızdıranlar kimler? bunu hangi amaçlar yapıyorlar ? ki daha adamların avukatları bile suclamanın ne olduğunu, gizlilik içerisinde bir dava olduğunu söylediği halde.
neyse gene eminim boşuna yazdım nasılsa " Koskoca Fenerbahçe başkanı içeri alınıyor yeaaa, adamlarında güçlü deliller var yeaa" diyeceksiniz dimi?
http://www.youtube.com/watch?v=G4aWcsyUmaA&feature=related