1,531 ile 1,560 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Threaded View

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ümit
    Türk Futbolu Fenerbahçe ve Aziz Yıldırım ile temizlenecekse ben de varım. Objektif ol diyeceksiniz. Olmuyorum kardeşim. Turksportal Yönetimi de istediği cezayı verebilir. Bizim bu olayları yaşarken ellerini avuşturanları gördükçe daha da kahroluyorum. Elde belgeler varken yaptırım uygulanmazken şimdi somut deliller var deye tutuklama yapıldı. Avukatları da kesin birşey yok diyor. İnşallah Türk Futbolu bundan sonra temiz olur. Yöneticiler de suçlu çıkarsa, bu işlere ne gerek vardı. Taraftarı kahrettiler. Benim gibi bütün Fenerbahçe camiası da kan ağlıyor. Ama Fenerbahçe küme düşse de şike yaptı dense de kişilerin kurbanı olacak. Bizim Fenerbahçe sevgimizden birşey eksilmeyecek. Keser döner sap döner gün gelir hesap döner. Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz Fenerbahçe !.
    Abi bu "Bizim bu olayları yaşarken ellerini avuşturanları gördükçe daha da kahroluyorum." kısmı konusunda birkaç şey yazacağım.En azından benim gibi düşünen Galatasaraylı arkadaşlar için.Geçtiğimiz sene boyunca geçirdiğimiz kötü sezonda üstümüze çok gelindi.Herkes düşenede bir tekme ben vurayım mantığıyla hareket etti.Şimdi siz kan ağlıyor tarftar falan diyorsunuz ya biz onları yaklaşık bir yıl boyunca yaşadık.Hayatı boyunca elle tutulur başarı yakalamamış bazı takımların oturma organı kırık taraftarları Kümede Kal Galatasaray diye bağırdı.(sanırım Manisa taraftarlarıydı)Şimdi Fenerbahçe bu duruma düşünce ister istemez hadi şimdi siz gidiyorsunuz BankAsya'ya oh olsun gibi bir durum oldu.Geçen sene boyunca bize yapılanların bir dışavurumu(doğru mu kullandım bilmiyorum)Benim açıkçası ellerimi ovuşturduğum falan yok ister düşsün ister düşmesin Fenerbahçe.Keser döner sap döner yazmışsınız ya o keser galiba pazar günü döndü.
    Last edited by meddah : 07.Temmuz.2011 at 16:55

Mesaj Yetkileri