1 ile 30 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Bilgin Gökberk:Radar hep vardı,polis yoktu.Herkes limiti aşıyordu.Günün birinde polis geldi,ilk geçen FB oldu.Hikayenin özü bu.Gerisi hikaye

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Quote Originally Posted by KaPaLı View Post
    Bilgin Gökberk:Radar hep vardı,polis yoktu.Herkes limiti aşıyordu.Günün birinde polis geldi,ilk geçen FB oldu.Hikayenin özü bu.Gerisi hikaye
    İsmail abi Bu adamı uzun süredir takip ediyorum. İlk defa anlamlı ve dolu birşey söylemiş. Çokta doğru diyor.

Nesil
    2007

Quote Originally Posted by KaPaLı View Post
    Aynen olay bu bencede...

Fenerbahçe o kadar büyük bir takım ki zaten bu lige yakışmıyordu.Fenerbahçe giderse ligin kalitesi Çek C. vs. gibi liglerin kalitesine düşecek.Yayıncı kuruluş iflas edecek...

Artık dünyadaki bu popularitesiyle birileri anladı Fenerbahçe'nin başlarına dertler açacağınıı Fenerbahçe'yi ele geçirmeye yahut bitirmeye çalışıyolar.Terör gibi küçük meseleleri askıya aldılar...

Aziz Yıldırım'ın ileride parti lideri olacak bilgisini aldıkları gibi operasyonun düğmesine bastılar.Adaylığını koyduğu gibi seçilmesi kesin çünkü...

Benim burada okuduklarımdan çıkardıklarım, hiçbirine de katılmıyorum...

Mesaj Yetkileri