1 ile 30 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by NisRoc View Post
    Şunu söylemek istiyorum malumunuz her kafadan bir ses çıkıyor. Eğer ki şike iddiası kanıtlanırsa, kural ne diyorsa ( Şikeye karışan takımın şampiyonluğu alınıp, bir alt lige düşürülüp, -10 puanla baslar. ) o yapılmalıdır. Kimilerinin "yok piyasa değişir, yok futbol biter" gibi, sacma sapan açıklamaları kaale alınmamalıdır. Ha keza federasyon kalkıpta bu kuraldan her hangi bir tanesini (mesela şampiyonluk 2. takıma verilip, küme düşürülmek gibi) bir hata yaparsa işte o zaman bu olayın hiç bir espirisi kalmaz, Türk futbolu iyice kaosa sürüklenir. Kural neyse o. Kişiler de 5 ila 12 yıl arasında hapis cezası diyor bence direk 12 versinler ki ileride de hiç bir takım böyle bir olaya kalkışmasın.

Not: Fenerbahçe'nin aklanacağını düşünüyorum ama bazı yorumlar, beni bu açıklamaya yöneltti
    o kadar yöneticiniz sivas başkanı korcan , ümit bülent uygun boşuna mı alındı şimdi ? fener daha nereye aklanıyo anlamış değilim

Sheriff Misafir

Quote Originally Posted by Facx View Post
    o kadar yöneticiniz sivas başkanı korcan , ümit bülent uygun boşuna mı alındı şimdi ? fener daha nereye aklanıyo anlamış değilim
    Tutuklu yargılanacaklar, dava sonuçlanmadı, alınmaları davanın sonucunun kesinleştiği anlamı taşımaz. Biz iyi tarafı görmeye çalışıyoruz, sizde mümkün olduğunca kötü tarafından

Nesil
    2007
    Yer
    CORLU

Quote Originally Posted by Facx View Post
    sen nasıl aklanacağını anlıyamıyorsan (ki bu anlıyamama nedenin kolpa basının sunduğu malzemelerden olsa gerek) bende (o kadar iddiaların ortaya atılmasına rağmen, içinde bulunduğumuz suclama da en önemli faktörlerin bir kısmının serbest bırakılmasından ve avukatlarının açıklamalarından mütevellit) aklanamayacağını anlıyamıyorum

Mesaj Yetkileri