Sayfa 57 / 483 İlkİlk ... 747555657585967107157 ... SonSon
1,681 ile 1,710 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Fenerbahçe nin avukatLarını tebrik etmek gerekiyor. OLayLarı nasıL başka yere çekecekLerini, nasıL oyaLayacakLarını ve zaman kazanacakLarını inanıLmaz iyi biLiyorLar.
    neden böyle düşündüğünüzü açıklayabilir misiniz?

en basiti Aziz Yıldırım'ın eşkal tespit fotoğrafını basına sızdırmak suçtur aynı zamanda ahlaksızlığın önde gidenidir.Aynı şekilde gizliliği süren bir davada basına bilgi sızdırmakta suçtur ve bunu da yaptı emniyet hepimizin bildiği gibi.İzin verinde hukuk el verdiğince haklarını korusun insanlar.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Fenerbahçe tarafından isteniLen taLepLer süreci uzatır. Çünkü hepsi geniş zaman isteyen taLepLer. Fedarasyonun üzerinde FİFA tarafından baskı varken, en kısa sürede karar vermesi gerekirken bu taLepLerde buLunmak anca Fedarasyonu baskı aLtına aLmaya çaLışmaktır.

Ben oLayın doğruLuğu, hakLıLığı veya haksızLığında değiLim. Tamamen asıL amacından çok zaman kazanmak amacı iLe yapıLmış bir hamLedir.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    CORLU

Quote Originally Posted by bjk4ever View Post
    Oyle isimler varsa git mahkemeye basvur, BJK gereken cezayi alsin. Ayni sekilde oradan buradan duyma komplo teorileriyle hareket edeceksek, Bursa'nin Altay'i kume dusurmesi de konusuluyor ve Bursa-Rize macinin devre ararsinda Rize'li oyunculara yapilanlar da biliniyor. Bursa'nin kume dusmesinde zaten hic kendi sucu yok, herkes suclu sike yapmis bir Bursa temiz. Sorarlar adama 29 hafta rezalet performans gosterip son 5 hafta 5 galibiyet aliyorken aklin neredeydi daha once?

http://www.youtube.com/watch?v=-FKBs1vCeOU

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by meddah View Post
    Bursa - Beşiktaş muhabbeti bu başlık altında fazla büyümese daha iyi gibi sanki.

Gözden kaçmış olabilir.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Hukukta evrensel kaide: İspat mükellefiyeti, iddia sahibinindir. Misal: Yoldan geçen bir adamı "hırsızlıkla" suçlayabilirsin! Ama "hırsız olmadığını" ispatlamak, delillendirmek o adamın değil; suçlamayı yapanın vazifesidir. Sadece Fenerbahçe mevzuunda değil, bütün sezonlar ve takımlar için bu kaideyi başa almadan yorum yapmak sağlıklı olmaz. Vesselam.

Bu konu başlığı altında 58 sayfadır söyledik,hala söylüyoruz.Burada bütün Fenerbahçelilerin söylediği aynı.Birşey varsa çıksın ortaya,neyse gereği yapılsın.Fakat hala bu konuya atılan mesajlarla Fenerbahçelilerin sabırları test ediliyor.Hani hakkımızı aramak bile suç oldu artık iş o raddeye geldi.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

http://www.hurriyet.com.tr/spor/futb...50.asp?gid=362

Hürriyet bu sorulara nereden ulaşmış? Eğer gerçekten doğruysa Başkan'ın susma hakkını kullanmakla ne kadar doğru bir iş yaptığı anlaşılıyor.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Ntv Spor'da son dakika altyazısı: "Aziz Yıldırım, Çapa Tıp Fakültesi Diyabet Bölümü'nde tedavi altına alındı."
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

58 sayfadır gülerek takip ediyorum vallahi bu konuyu , bu kadar bilgi kirliliği olmaz . Osman üzülme bak Fener buraya geliyor seneye , Hakan abimde fırsatı kaçırmaz atlar otobüse gelir .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Quote Originally Posted by yaman76hakanFB View Post
    http://www.hurriyet.com.tr/spor/futb...50.asp?gid=362

Hürriyet bu sorulara nereden ulaşmış? Eğer gerçekten doğruysa Başkan'ın susma hakkını kullanmakla ne kadar doğru bir iş yaptığı anlaşılıyor.
    Sorguya Hürriyet gazetesinden birini soksan yine bu kadar şey öğrenemez.Cidden artık zor olmuyor anlamak bazı şeyleri.Midemi bulandırıyor artık bu basın.

Nesil
    2007
    Yer
    CORLU

Şunu söylemek istiyorum malumunuz her kafadan bir ses çıkıyor. Eğer ki şike iddiası kanıtlanırsa, kural ne diyorsa ( Şikeye karışan takımın şampiyonluğu alınıp, bir alt lige düşürülüp, -10 puanla baslar. ) o yapılmalıdır. Kimilerinin "yok piyasa değişir, yok futbol biter" gibi, sacma sapan açıklamaları kaale alınmamalıdır. Ha keza federasyon kalkıpta bu kuraldan her hangi bir tanesini (mesela şampiyonluk 2. takıma verilip, küme düşürülmek gibi) bir hata yaparsa işte o zaman bu olayın hiç bir espirisi kalmaz, Türk futbolu iyice kaosa sürüklenir. Kural neyse o. Kişiler de 5 ila 12 yıl arasında hapis cezası diyor bence direk 12 versinler ki ileride de hiç bir takım böyle bir olaya kalkışmasın.

Not: Fenerbahçe'nin aklanacağını düşünüyorum ama bazı yorumlar, beni bu açıklamaya yöneltti

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by NisRoc View Post
    Şunu söylemek istiyorum malumunuz her kafadan bir ses çıkıyor. Eğer ki şike iddiası kanıtlanırsa, kural ne diyorsa ( Şikeye karışan takımın şampiyonluğu alınıp, bir alt lige düşürülüp, -10 puanla baslar. ) o yapılmalıdır. Kimilerinin "yok piyasa değişir, yok futbol biter" gibi, sacma sapan açıklamaları kaale alınmamalıdır. Ha keza federasyon kalkıpta bu kuraldan her hangi bir tanesini (mesela şampiyonluk 2. takıma verilip, küme düşürülmek gibi) bir hata yaparsa işte o zaman bu olayın hiç bir espirisi kalmaz, Türk futbolu iyice kaosa sürüklenir. Kural neyse o. Kişiler de 5 ila 12 yıl arasında hapis cezası diyor bence direk 12 versinler ki ileride de hiç bir takım böyle bir olaya kalkışmasın.

Not: Fenerbahçe'nin aklanacağını düşünüyorum ama bazı yorumlar, beni bu açıklamaya yöneltti
    o kadar yöneticiniz sivas başkanı korcan , ümit bülent uygun boşuna mı alındı şimdi ? fener daha nereye aklanıyo anlamış değilim

Sheriff Misafir

Quote Originally Posted by Facx View Post
    o kadar yöneticiniz sivas başkanı korcan , ümit bülent uygun boşuna mı alındı şimdi ? fener daha nereye aklanıyo anlamış değilim
    Tutuklu yargılanacaklar, dava sonuçlanmadı, alınmaları davanın sonucunun kesinleştiği anlamı taşımaz. Biz iyi tarafı görmeye çalışıyoruz, sizde mümkün olduğunca kötü tarafından

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu davalar bence 1-2 gunde oyle kolay sonuclanmaz. İddialar cok ciddi cunku, yillar surebilir. Tekrar allah Fenerbahceli arkadaslarima sabir versin, cok zor bir durum gercekten de.

Nesil
    2007
    Yer
    CORLU

Quote Originally Posted by Facx View Post
    sen nasıl aklanacağını anlıyamıyorsan (ki bu anlıyamama nedenin kolpa basının sunduğu malzemelerden olsa gerek) bende (o kadar iddiaların ortaya atılmasına rağmen, içinde bulunduğumuz suclama da en önemli faktörlerin bir kısmının serbest bırakılmasından ve avukatlarının açıklamalarından mütevellit) aklanamayacağını anlıyamıyorum

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Açık konuşayım; Fenerbahçeyi sevmem, Fenerbahçeliyle futbol konuşmayı sevmem hatta Fenerbahçelinin futbol sayesinde mutlu olmasını bile istemem ama bu durum benim bile canımı sıkıyor.Ben yönetimin böyle bi işe kalkıştığını düşünüyorum ama kesinlikle futbolcuların ve Aykut Kocaman'ın böyle bişey yaptığını istediğini talep ettiğini ve bildiğini düşünmüyorum.Benim için ne karar çıkarsa çıksın ilk yarının şampiyonu Trabzon, ikinci yarının şampiyonu Fenerdir.Aykut Kocamanı hiç sevmem teknik direktör olarak.Menejerlik oyununa yeni başlayan birinden farklı görmem öndeyken forvet çıkar defans sok, gerideyken defans çıkar forvet sok.Ama Kocaman bile 2 gündür iyi geliyor gözüme.Fenerli arkadaşlara hak veriyorum inanmak istemiyorlar takımlarının arkasında duruyorlar bende aynısını yapardım ama at gözlüğünü çıkarmak lazım ortada ciddi anlamda birşey yokken bi iş bu kadar uzun sürmez süremez.İnşallah herşey Türk futbolu için daha iyi olur.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İstediklerini elde ettikten sonra hasır altı ederler soruşturmayıda herşeyide.

Aziz Yıldırım bırakıyorum desin, kendi adamlarını FB'ye başkan yapsınlar da rahatlasınlar.
    Adamların gözlerini koltuk bürümüş, nerde koltuk var hepsine biz oturalım diyolar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Deutsche Welle Türkçe servisi tarafından yayınlanan açıklamaya göre UEFA, Türkiye Süper Ligi'ndeki çeşitli takım, sporcu ve yöneticilere yönelik iddiaları yakından takip ettiklerini bildirdi. Soruşturma ile ilgili olarak "iddia" kelimesinin vurgulandığı açıklamada şikeye sıfır tolerans mesajı verildi.Yapılan soruşturma ile ilgili olarak sorumluluğun ise Türk makamlarında olduğunu vurguladı. Açıklamada özetle şöyle denildi:

"Türkiye Futbol Federasyonu ile sürekli iletişim içindeyiz. 4 Temmuz tarihinde TFF'ye gönderdiğimiz mektupla da işbirliği ve destek mesajını ilettik. Bu mektupta UEFA, her tür şike olayına ve futbol müsabakalarıyla bağlantılı suç faaliyetlerine karşı sıfır tolerans tavrını yinelemiştir. Şüpheli maçlar, Türkiye Futbol Federasyonu'nun, Türk yargısı ve ceza hukukunun yargı yetkisi kapsamındadır. Bu nedenle UEFA, bu konunun muhtemel sonuçları hakkında yorum yapamayacaktır. Bildunterschrift: Großansicht des Bildes mit der Bildunterschrift: kulüplerin UEFA kupalarına katılabilmesi için, doğrudan ya da dolaylı herhangi bir şekilde müsabakaların sonuçlarını etkileyecek bir faaliyet içinde bulunmamış olmaları gerekiyor. UEFA, Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi'ne katılacak kulüplerden bu konuda yazılı taahhüt talep ediliyor. Bu kurallar, UEFA Şampiyonlar Ligi yönetmeliğinin 2.04, ve 2.05 nolu paragraflarında, UEFA Avrupa Ligi yönetmeliğinin 2.07 nolu paragrafında yer alıyor."

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by BeeTLeJuiCe View Post
    İstediklerini elde ettikten sonra hasır altı ederler soruşturmayıda herşeyide.

Aziz Yıldırım bırakıyorum desin, kendi adamlarını FB'ye başkan yapsınlar da rahatlasınlar.
    Adamların gözlerini koltuk bürümüş, nerde koltuk var hepsine biz oturalım diyolar.
    aynen katılıyorum dediklerine

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Cengiz Çandar'ın bugün yazdığı yazı... Özellikle Fenerbahçeli arkadaşlar mutlaka okusun. Bizim bu forumda şahsi kanaat olarak daha ilk gün söylediğimiz, şimdilerde epey dillendirilir oldu:

http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/...sp?yazarid=215

TFF'nin ne zaman karar vericeği bellimi

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Bujsas View Post
    TFF'nin ne zaman karar vericeği bellimi
    11'inde toplantı varmış belki karar çıkabilir..

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

http://gundem.milliyet.com.tr/ozgene...51/default.htm

Şu haber doğru değildir herhalde.

Orda her puan kaybı sonunda hakemlere yükleniyorlar ibaresi doğru.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Bilgin Gökberk:Radar hep vardı,polis yoktu.Herkes limiti aşıyordu.Günün birinde polis geldi,ilk geçen FB oldu.Hikayenin özü bu.Gerisi hikaye

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Ercan Güven bugün konuyla ilgili yazmış.

http://spor.milliyet.com.tr/bagdat-c...65/default.htm

Milletvekili Şamil Tayyar'ın bir açıklaması vardı, hatırlatmakta fayda görüyorum. Demişti ki henüz emniyetteki sorgular bile yapılmamışken; "Operasyonun sonunda Ergenekon'un finans kaynağı ortaya çıkabilir." Neye dayanarak bu açıklamayı yaptığını ben anlamıştım daha o dakika. Soruşturmanın akıbeti nereye gidecek bakalım.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Quote Originally Posted by KaPaLı View Post
    Bilgin Gökberk:Radar hep vardı,polis yoktu.Herkes limiti aşıyordu.Günün birinde polis geldi,ilk geçen FB oldu.Hikayenin özü bu.Gerisi hikaye
    İsmail abi Bu adamı uzun süredir takip ediyorum. İlk defa anlamlı ve dolu birşey söylemiş. Çokta doğru diyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by NisRoc View Post
    Kumede kal Galatasaray diye bagirip gulucukler sacacak kadar fanatik bir insanin baska takimlarla ilgili suclayici sozlerine bakmam ben, emniyet de takmadigina gore ne delil var ortada ne birsey. Sadece olayi farkli yere cekmeye calisip gundem degistirmek isteyen holigan bir insan soz konusu.

http://www.youtube.com/watch?v=T6JQv...layer_embedded

12. saniyede.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sabah erken saatlerde hastaneden adliyeye getirilen Yıldırım için adliyede bir ambulans bekletilmeye başladı. Ambulansın, Yıldırım’ın herhangi bir rahatsızlığına karşı acilen müdahale edilebilmesi için tedbiren adliye bahçesinde bekletildiği öğrenildi.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

PERŞEMBE günü saat 16.40 itibariyle DİGİTÜRK'te durum : 19.857 İPTAL (15.549 GENEL * 3.726 LİG TV * 582 EKSTRA KANAL)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

benimde eylülde bitiyor taahhütüm digiturkte iptal ettirmeye karar verdim.Ama digiturk zarar etmesin vs. gibi sebepler ile eğer ki suçluysak küme düşürülmememize de karşıyım.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Mesaj Yetkileri