Sayfa 582 / 1204 İlkİlk ... 824825325725805815825835845926326821082 ... SonSon
17,431 ile 17,460 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ünal Aysal ne zaman 9 yabancıyla ön anlaşma yaptık dedi yav, ben mi kaçırdım yoksa. Benim bildiğim Mehmet Helvacı o tarz bi şey dedi.
    Screw you guys, I'm goin' home

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Revolution hadi kaleciyi gectim unal aysal baskan olurken 9. yabanci ile on anlasma yaptik demedimi ee insaf be fatih hoca illaki bunlardan 1-2 sini begenirdi. valla tek diyecegim su unal aysal taraftarlari ve galatasaray kulubunu iyi doldurusa getirdi ortada hala icraat yok.
    Ünal Aysal seçim öncesi öyle bir şey kesinlikle demedi. O tarz şeyler diyen Helvacı'ydı.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Ünal Aysal hiç bi zaman kesin konuşmadı ki sadece görüşüyoruz gibilerinden açıklamalar yaptı...

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

6 yabanciymis pardon :/

14 Mayıs'taki seçim öncesi adaylık sürecinde 6 oyuncuyla ön protokol imzaladıklarını dile getirerek, transferde hazırlıksız yakalanmayacaklarını söyleyen Başkan Ünal Aysal, koltuğa oturduktan sonra adeta çark etti.
    Başkanlık görevinde 1 ayı geride bırakan Aysal ve yönetiminin sadece bonservisi elinde olan oyuncuları kadrosuna katması, sarı-kırmızılı taraftarları da kızdırmaya başladı. Yeni yönetime başlarda büyük destek veren taraftarlar, internetteki forumlarda eleştirilerin dozunu arttırıyor.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

O Habere mi inanacaksın yahu adamı izledinmi öyle bir şey dedi mi? ayrıca taraftarı anlamıyorum bonservisi elinde olan oyuncuların hepsi kaliteliydi takım zaten borç batağında paramı harcasınlar alemler yahu hadi Serdar Özkan tarzı adam alınsa neyse diyeceğim de alınan adamların hepsi kaliteli...

14 Mayıs'taki seçim öncesi adaylık sürecinde 6 oyuncuyla ön protokol imzaladıklarını dile getirerek, transferde hazırlıksız yakalanmayacaklarını söyleyen Başkan Ünal Aysal, koltuğa oturduktan sonra adeta çark etti.
    Başkanlık görevinde 1 ayı geride bırakan Aysal ve yönetiminin sadece bonservisi elinde olan oyuncuları kadrosuna katması, sarı-kırmızılı taraftarları da kızdırmaya başladı. Yeni yönetime başlarda büyük destek veren taraftarlar, internetteki forumlarda eleştirilerin dozunu arttırıyor.
    Sen öyle bir şey dediğini hatırlıyor musun peki Ünal Aysal'ın. Ben Ünal Aysal'ın 6 oyuncuyla anlaştık, ben seçilir seçilmez bu oyuncular gelecek dediğini hiç hatırlamıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe taraftarı olaraktan Ünal Aysal'ı takip ederim ama hiç bir açıklamasında öyle bir şey duymadım ben iyi oyuncuları alacağız güzel bir takım kuracağından bahsetmişti

Biz Muslera'yı resmen duyurduk mu? Transfermarkt sitesinde Galatasaray kadrosunda gözüküyor.

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Transferden kastım "Yıldız transfer". Heralde transfer yapmadan şampiyon olunmaz 20-30 yıl aynı takımlamı devam edeceğiz
    Biz yıldız mı almıştık o dönem? Servetler, Hakan Baltalar gelmişti de şampiyon olmuştuk.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Duyurmak istemiyorlar sanırım Uruguay,Copa Amerika'dan elendikten sonra duyururlar diye düşünüyorum...

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Twitterden ftw1905"den Alinti

1:Son gelen bilgiler 14 Temmuz'da forma lansmanı yapılacakmış, ama özel bir lansman olacakmış, tv filan olmayacakmış diye duydum.

2:Bu bilgileri aldığım kişide İtalya liginden transfer olayını doğrulattı, şuan uğraşılıyormuş...

3:Bu kişi ayrıca Mustafa Sarp ve Pino yolcu diyor, Pino için Monoco'ya kiralık gönderilim demişler olmamış galiba...

4:Şu ana kadar yaklaşık 4.000 kombine satılmış.

5: ve Mali kongre ve şike gündemi olduğu için haftaya hareket bekleniyor...

6: talya liginden transfer büyük ihtimal Cambiassodur

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

14 Temmuzda lansman varsa Muslera orda tanıtılır

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Transfer için umarım kulüp başkana borçlandırılmaz.
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Transferle şampiyon olunmaz. Transfere göre umutlu olursanız yolun sonunda kaybeden siz olursunuz. Transfer tabikide insanı sevindirir ama herşeyi yıldız transfere bağlamak yanlış. Çok net örnekler var son yıllarda. Biz, Fener, Beşiktaş ne zaman yıldızlar kadrosu kursak o sene şampiyon olamadık. Ne zaman orta seviyede kadro kursak o sene genelde şampiyon olduk. Beşiktaş yıldızlar karması oldu ama kaçıncı oldu. Ondan önce bi ara 13 transfer yapmıştı ama 5. mi 6.mı ne bitirmişti. Aynı şey bizim içinde Fener içinde geçerli.

Ayrıca illa transfere bakacaksanız bence takım şuanda çok iyi. Süper yıldız almasakta güven veren isimler var. Ben çok umutluyum bu seneden.
    Beşiktaş'ın ben zaten başarılı olamayacağını biliyordum

Ben yıldız transfer istemiyorum ki. Gazetede Drogba Forlan Luis Fabiano haberi görünce küfrediyorum ya gerçekse diye.

Bizim takım kaç yıldır bas bas bağırıyor orta saha diye. Tamam selçuk'u aldık ama lazım bir tane daha. Alalım ya Drogba diyene kadar orta sahaya al adam. Bu taraftarın yarısı hala "Kallström'ü beğenmedik, daha iyisi için çalışıyoruz" sanıyor
    Stoperde Semih Kaya eyvallah gelecek vaad ediyor ama servet-ujfalusi-gökhan-semih'le yola çıkılır mı? Ceyhun ve Balta da gerekirse stoper oynuyor demeyin lütfen, ikisini toplasan bir stoper eder mi ona bakacaksın yoksa ben de stoper oynarım zor bir şey değil Gökhan ile Semih'i de ben bize yedek olacak kapasitede görmüyorum. Emre Güngör'ümüz olsaydı mesela keşke Sağ kanada Kazım'a güvenerek yola çıkmamalıyız.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Redrum View Post

Beşiktaş'ın ben zaten başarılı olamayacağını biliyordum

Ben yıldız transfer istemiyorum ki. Gazetede Drogba Forlan Luis Fabiano haberi görünce küfrediyorum ya gerçekse diye.

Bizim takım kaç yıldır bas bas bağırıyor orta saha diye. Tamam selçuk'u aldık ama lazım bir tane daha. Alalım ya Drogba diyene kadar orta sahaya al adam. Bu taraftarın yarısı hala "Kallström'ü beğenmedik, daha iyisi için çalışıyoruz" sanıyor
    Stoperde Semih Kaya eyvallah gelecek vaad ediyor ama servet-ujfalusi-gökhan-semih'le yola çıkılır mı? Ceyhun ve Balta da gerekirse stoper oynuyor demeyin lütfen, ikisini toplasan bir stoper eder mi ona bakacaksın yoksa ben de stoper oynarım zor bir şey değil Gökhan ile Semih'i de ben bize yedek olacak kapasitede görmüyorum. Emre Güngör'ümüz olsaydı mesela keşke Sağ kanada Kazım'a güvenerek yola çıkmamalıyız.
    Emre Güngör hastalığı başladı bizim taraftarlardada.Bu adam bir ara o kadar çok hata yaptı ki ondan gönderildi.Bir ara herkes gitmesini isterken şimdi Antep'te iyi oynayınca kahraman oldu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by LadroN View Post
    Emre Güngör hastalığı başladı bizim taraftarlardada.Bu adam bir ara o kadar çok hata yaptı ki ondan gönderildi.Bir ara herkes gitmesini isterken şimdi Antep'te iyi oynayınca kahraman oldu.
    Kahraman olmadı yahu. Serdar Kesimal gitti, Serdar Aziz hayatta bırakmazlar Ömer Toprak zaten mümkün değil, o tarz türk stoperleri kast ediyorum ben

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by Hugo View Post
    Biz yıldız mı almıştık o dönem? Servetler, Hakan Baltalar gelmişti de şampiyon olmuştuk.
    Bilerek mi yapıyorsun yahu Bende aynı şeyi diyorum zaten niye kızıyorsun bana
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Ünal başkan yıldız transferi sözünü tuttu bon jovi konserinde gs atkısı açtı

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bon Jovi önce Eskişehir'i gezmiş diyorlar.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Redrum View Post

Kahraman olmadı yahu. Serdar Kesimal gitti, Serdar Aziz hayatta bırakmazlar Ömer Toprak zaten mümkün değil, o tarz türk stoperleri kast ediyorum ben
    Orası doğru.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Taraftarin tepkisi Emre sakatlaniyor diye gonderildi, muzmin sakat Gokhan Zan kadroda. Emre eger Gokhan Zan gibi omzu cikikken bile cagrilsaydi milli takima hala takimdaydi. Bizim Adnanlarin mentalitesi buydu.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Gökhan Zan'ı takımda tutanları Allah'a havale ediyorum orası ayrı konuda Emre.G son performansları hiçte parlak değildi.Göndermeselerdi iyiydi fakat çokta büyük bir kayıp değil bence.Adnanların bir ara transferden para kazanıyoruz ayağına gitti tıpkı Keita gibi.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by LadroN View Post
    Gökhan Zan'ı takımda tutanları Allah'a havale ediyorum orası ayrı konuda Emre.G son performansları hiçte parlak değildi.Göndermeselerdi iyiydi fakat çokta büyük bir kayıp değil bence.Adnanların bir ara transferden para kazanıyoruz ayağına gitti tıpkı Keita gibi.
    emre güngör hatırladığım kadaryıla en son düzgün bi ts maçında oynamıştı onda adam en az 4-5 top kesti bi hata yaptı gol oldu maçın suçlusu oldu

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

emre gungor sahsen iyi defansti trabzon macinda hata yapti diye yollandi simdi gaziantepde nasil top oynadigini biliyoruz ...

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Emre Güngör A Milli Takım hazırlık maçında kısa geri pas atarak gol yememize sebep olmuştu. Son 1 yıl içindeki maçlardan birinde olması lazım. Maçın ismi tam olarak aklıma gelmiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Ali Dürüst konuşmuş, Fabiano transferi olumsuz diyor. Takıldığım nokta sakatlığı var, inceliyorlar dedi, bütün dünya biliyor zaten sakatlığını, Brezilya'ya gitmeden önce bunun araştırılması gerekmez mi ? Forvet hattına transferi güçlendirmek için yapacağız, önceliğimiz kaleci Muslera da her şey olumlu, orta saha ve sağ bek transferi de olacak diyor. Detayı;

http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=95091

Muslera'dan güzel bir kurtarış, dün geneci maçtan:
    http://s7.directupload.net/images/110709/wmpuogc5.swf
    Ardından yine güzel 2 kurtarış yapmıştı. Sonrasını bilmiyorum 10 dakika izledim maçı sonlara doğru.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Ali Dürüst konuşmuş, Fabiano transferi olumsuz diyor. Takıldığım nokta sakatlığı var, inceliyorlar dedi, bütün dünya biliyor zaten sakatlığını, Brezilya'ya gitmeden önce bunun araştırılması gerekmez mi ? Forvet hattına transferi güçlendirmek için yapacağız, önceliğimiz kaleci Muslera da her şey olumlu, orta saha ve sağ bek transferi de olacak diyor. Detayı;

http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=95091
    Sağ bek transfer doğruysa güzel bir haber.Bir de sol beke takviye yapsınlar.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sag bek Nei olsun, lokum gibi

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

sag bek"a alcaklarsa turk oyuncu alsinlar ornek konyadaki hakan aslantas olabilir,Muslera geldi varsayarak sadece 1 tane yabanci transferi kaldi oda ortasahaya alsalar yeterli olur bence. forvete gerek yok yani yabanci oyuncu almazlar insallah

Mesaj Yetkileri