Fotospor'un onceki mansetleriyle ilgili forumda bir takim paylasimlar yapmistimArastiran kisiler ne demek istediklerimi anlayacaklar, Fenerbahce aleyhine duduk calan bir hakeme mansetten "Hirsiz" diyecek kadar tarafsiz(!) bir gazete Fotospor.
![]()
Fotospor'un onceki mansetleriyle ilgili forumda bir takim paylasimlar yapmistimArastiran kisiler ne demek istediklerimi anlayacaklar, Fenerbahce aleyhine duduk calan bir hakeme mansetten "Hirsiz" diyecek kadar tarafsiz(!) bir gazete Fotospor.
![]()
İşin içinde ne olursa olsun burada Fenerbahçe de zarar görecek. Kişilerin yaptıkları hatalar mı denir bilmiyorum ama 104 yıllık bir kulübün böyle şeylerle anılması hoş değil. Umarım en kısa sürede bazı şeyler netleşir. Sonuçta bu kişiler tutuklandı. Bu tutuklananların belgeleri TFF'ye de gidecekse küme düşme kaçınılmaz gibi...
TariboWest
UEFA BAŞKANI MİCHEAL PLATİNİ : ''Eğer TFF bize yeterli delil sunmazsa TFF'ye ceza vereceğiz.. Ayrıca yeterli kanıt olmadığı sürece FENERBAHÇE SPOR KULUBÜ şampiyonlar ligine katılacaktır '' dedi...
Bu doğru mu ?
Gerçi sanmıyorum ama Twitter - Facebook ve Forumlarda dolanıyor merak ettim. Ayrıca Eğer TFF bize yeterli delil sunmazsa TFF'ye ceza vereceğiz demiş neden ceza versin ki?
tamam da bu fotospor olayına çok takılmışsınız yahuadamlar evet bizim sorduğumuz soruları yazmış. hayır sen yalancısın yazamazsın mı diyelim. teşekkürler fotospor.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
TFF zaten 1-2 hafta icinde verecektir kararini. Bekleyip gorecegiz hep beraber.
Aslında konu bu kadar büyütülmeden de halledilebilirdi. İfade için çağrılırlardı. Misafir edilecekler denirdi. Suçlu olan zaten kalır suçsuzlarda leke almadan çıkardı. Leke diyorum çünkü bir kere gözaltına alınırsanız serbest kalsanız da 100 mahkeme sizi aklasa da insanların aklında serbest kalmanız yada aklanmanız kalmaz. Bu gözaltına alınmıştı ya da bu mahkemeye çıkmıştı diye kalır.
İlerleyen dönemlerde gerçekten şansızlık ötürü gol kaçıran bir Emenike'nin, hakem hatası, oyuncu hatasıyla ciddi bir maç kazanacak Fenerbahçe için söylenecekleri düşünemiyorum.
Keske yayin yasagi konsaydi.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Bunlarin hepsi size gore olmasi gerekenler. Siz komplo diyorsunuz, baskalari bence degil deyince tepki gosteriyorsunuz. Burada cogu kisi komplo diyenlere saygi duyuyor ama yaninda fikrini soyluyor. Ya sike cikarsa ne olacak? Ne olacagini soyleyeyim sizin gibi baska fikirlere saygisi olmayanlar Turk yargisini, emniyetini, siyasetcilerini Fenerbahce dusmanligiyla suclayacak. 30 milyon Fenerli diyorsunuz sanki bu 30 milyon Fenerli arasinda polis, savci, siyasetci yok. Diyorum ya iste basbakan Fenerbahceli. Amaci Aziz Yildirim'i indirmek olsa cok daha farkli yollar izlerdi. Aziz Yildirim'i indirmek icin Fenerbahce'nin adini lekelemezdi. Anlamak istemedigim de su Fenerbahce'yi kume dusurup, yonetimi indirince kendi adamlari mi gelecek Fenerbahce'nin basina. Kongre uyeleri secmiyor mu Fenerbahce baskanini, yonetimini? Gorunen de zaten Ali Koc'un Fenerbahce baskani olacagi yonunde son gelismelerden sonra. Fenerbahceli olanin da olmayanin da beklemesi gerekiyor sonucu bence kesin konusup insanlari yargilamak icin.
hayır işte yanlış anladığınız nokta şu.Biz şike vardır diyenlere tepki gösteriyoruz doğrudur ama daha çok tepki gösterdiğimiz şey, medyanın şikeci fenerbahçe,şok kanıtlar elimizde gibi haberler yapması.Çünkü şu aşamada bunları yapmak, yazmak suç teşkil ediyor.Bizim en büyük tepkimiz yasak olmasına rağmen medyanın böyle şeyler yazması ve hiç bir yaptırım,tepki almaması.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
şu anda yöneticilerimiz daha önemli konularla uğraşıyorlar. merak etmeyin zamanı gelince medyaya da gereken davalar açılır. ve başkanın avukatı savcıyı HSYK'ya şikayet ederken zaten soruşturmanın gizliliği ilkesinin ihlal edildiğini belirtti.
Eğer ki dava sonuclanır Fenerbahçe aklanırsa. Ben Aziz Yıldırım'ın yerinde olsam, Başkanlığa devam edip, sadece Kulupler Birliği Başkanlığı'ndan istifa eder ve bu Türk Spor'u adına yaptığım bütün mucadeleler içinde hakkımı helal etmezdim, yazık olsun, yazıklar olsun derdim ve sadece Fenerbahçe'nin menfaatleri için mücadelemi verirdim.
Yani bunlar bu cezaları verdikten sonra Türk Futbolunun temizleneceğini düşünüyorlar. Olmaz olsun böyle zihniyet.
Sadri Sener 2 gun once federasyon cikisi konustu ama nedense bi Atv yayinladi. Bu sorusturmayi Sadri Senermi baslattida gozler onu ariyor? Suskun kalsa, niye sustu, konusa bu adamda cok antipatik olmaya basladiadamda sasirdi ne yapacagini
Türk futbolunun temizlenmesi diye bir şey hiçbir yaptırım ve ceza durumunda olmayacak. Şu andaki tüm futbolcu, hakem, yöneticiler hapse atılsa da şike olayları devam edecek. Futbolda bu kadar para döndüğü sürece bu işler devam edecek. Eğer bu olayda iddialar doğruysa sadece bu olay temizlenmiş olacak, bundan sonrasına ışık tutmak yerine, artık her maça şüpheli bakacağız. Hiçbir maçı kastetmiyorum ama bazı maçlar apaçık ortada oluyor. Bu sadece bu olay için değil, geçtiğimiz sezonlarda, özellikle Anadolu takımları arasında büyük dolaplar dönüyor. 100 şike olayından 1 tanesinin aydınlanması bence devede kulak. Kurunun yanında yaş da yanacaktır normal.
ben sadece ikinci yarıdaki maçlar için şu soruyu sormak istiyorum
Fenerbahçe Galatasaray Beşiktaş Trabzonspur gibi takımlarıda mı satın aldı ?
tüm rakiplerini takır takır yendimi yendi
yok temizLİG gibi yaygaralar palavralar falan filan
rakiplerimiz önce fenerbahçeyi yenmenin yollarını aramalıdır tabi sahada![]()