Sayfa 76 / 483 İlkİlk ... 2666747576777886126176 ... SonSon
2,251 ile 2,280 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kötü geçen sezonun ardından Galatasaray adım adım şampiyonluğa yaklaşıyor. Anteple Kayseride aradan çıkarsa tamamdır bu iş =)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by BeeTLeJuiCe View Post
    Kötü geçen sezonun ardından Galatasaray adım adım şampiyonluğa yaklaşıyor. Anteple Kayseride aradan çıkarsa tamamdır bu iş =)
    Bizden once Besiktas var abi

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

sanırım ligde bütün başkanlar konu hakkında yorum yapmışda bir Sadri Şener yapmamış, sessiz kalmış..

bazı iddaalar vardı hakkımızda, iyi oldu. ak mı kara mı belli olsun herşey, suçlu olan bizde olsak en ağır ceza verilsin. kimsenin hakkı yenmesin, kimse başkasının emeğini çalmasın.

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

şu an yurt dışında olanlar gelince onlarda alınacak heralde bakalım kimler var başka bu dalga bitmez....

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

CNN'de Serdal Adali'nin gozalti karari olan belgeyi gosterdiler.

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

2-3 futbolcu b.şehir blelediyeden birde demirören de olabilir isimleri geçiyordu...

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Mahmut Özgener'de gözaltına alınmış.

NTVspor

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Şimdi seyreyleyin gümbürtüyü.
    I'm back...

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

bu saatten sonra pek gümbürtü olacağını sanmıyorum.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

mahmut özgener de alınmış

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Sadri Şener'i alacakları zaman Aziz Yıldırım'ın alındığı zaman alacaklardı. Aradan 8 gün geçmiş. Ortada ne belge kalır ne başka birşey. Sadece gönül almaya çalışıyor, daha doğrusu ortamı sakinleştirmeye çalışıyorlar.

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

Quote Originally Posted by Zekirdek View Post
    Sadri Şener'i alacakları zaman Aziz Yıldırım'ın alındığı zaman alacaklardı. Aradan 8 gün geçmiş. Ortada ne belge kalır ne başka birşey. Sadece gönül almaya çalışıyor, daha doğrusu ortamı sakinleştirmeye çalışıyorlar.

gönül alma !!! bence alınan ifadelere göre hareket ediyorlardır...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

tribundergi Tribun Dergi
    Futbolda şike soruşturması başlangıcından bu yana FB Sportif hisseleri %35,25 düşerken, Trabzonspor Sportif hisseleri %11,20 artış gösterdi.

Sadri şenerde göz altında bakalım neler çıkıcak daha 2.dalga ve 3.dalgada

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Federasyon bu işin içinden çıkamaz. En kolay çözüm şöyle olacaktır : Başkan veya yönetim kurulundan biri tutuklanan klüpler bir alt lige gönderilip diğer klüpler için bireysel cezalar verilir. Ayrıca olaya karışan herkese ömür boyu men cezası gelir.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

İyi oluyor. Bütün pislikler temizlensin. Gerekirse Adnan Polatıda alsınlar. Kim suçluysa sonuna kadar çeksin cezasını.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Aynen katılıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Yahu devlet kurumlarını böyle saf saf eleştirmeyin. Böyle önyargılar yüzünden kimse polisi askeri sevmiyor.

Sadri Şener gözaltında. Hadi günlerdir avaz avaz konuşan Trabzonsporlu arkadaşların yorumlarını bekliyoruz. Masumiyet karinesine rağmen Aziz Yıldırım'ı şike yapmakla suçlayan ve Fenerbahçe'yi küme düşüren Trabzonsporlu arkadaşlar, şimdi konuşun bakalım.

Serdar Adalı ile İ.Akın da gözaltına alınacak. O zaman da Beşiktaşlı arkadaşların yorumlarını görmek isteriz.

Beşiktaş bugün Trabzonspor'u şampiyon ilan etti sitesinden (Çarşı'nın sitesi). Yarın Serdar Adalı da içeri alınınca ne diyecekler acaba, merak ediyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

ya gönül almak için başka bi adam zan altında bırakılır mı nasıl hukuk anlayışı nasıl bakış açısı anlayamadım bir türlü çocuk oyuncağımı bu işler.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Sadri Şenerin avukatı gözaltı yok ifade alınıyor, buradan adliyeye gideceğiz dedi (LİG TV)

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by Flawless Victory View Post
    Yahu devlet kurumlarını böyle saf saf eleştirmeyin. Böyle önyargılar yüzünden kimse polisi askeri sevmiyor.
    Tamam belki haksız şekilde eleştirmiş olabilirim. Kabul ediyorum fakat neden Sadri Şener, Aziz Yıldırım'dan 8 gün sonra gözaltına alınıyor. Bence ikiside eş zamanlı şekilde gözaltına alınmalıydı.

Polisi sevmememiz için sadece dün uzunçayırda olanlar yeterli.

Futbolun baş aktörü futbolculardır.Şike ispatlanırsa en ağır şekilde ceza verilsin fakat içeride sadece 1 futbolcu varken de kulüplerin cezalandırılması bana mantıklı gelmiyor.

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Sadri Şener gözaltında. Hadi günlerdir avaz avaz konuşan Trabzonsporlu arkadaşların yorumlarını bekliyoruz. Masumiyet karinesine rağmen Aziz Yıldırım'ı şike yapmakla suçlayan ve Fenerbahçe'yi küme düşüren Trabzonsporlu arkadaşlar, şimdi konuşun bakalım.

Serdar Adalı ile İ.Akın da gözaltına alınacak. O zaman da Beşiktaşlı arkadaşların yorumlarını görmek isteriz.

Beşiktaş bugün Trabzonspor'u şampiyon ilan etti sitesinden (Çarşı'nın sitesi). Yarın Serdar Adalı da içeri alınınca ne diyecekler acaba, merak ediyorum.
    neyi merak ediyorsun? Eger yaptilarsa sike versinler cezayi.

Ferrari sike sorusturmasi yüzünden kaçti diyorlar..
    Last edited by di canio : 11.Temmuz.2011 at 15:36 Reason: uygunsuz ifade silindi.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Polisi menfaatine uymayanlar sevmez. Doğruyu da yapsa kendi menfaatine uygun değilse sevmez doğal olarak. Sen şehir trafiğini birbirine kat ondan sonra polis niye müdahale etti. Ortalık böylesine karışıkken böyle protestolara izin verilmez. Oraya Trabzon taraftarı gelse kavga çıksa, polis müdahale etmese 3-4 kişi ölse o zaman da polis işini yapmadı, polisin yüzünden oldu dersin sen.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Gönül alma olduğunu sanmıyorum, deliller de otadan kalkamaz zaten geçen pazar aranmıştı Trabzon klübü, varsa delil almıştır emniyet zaten.. Bence bu sorgu sonucu verilen ifadelerden sonra gözaltı kararları alındı..

Polisi menfaatine uymayanlar sevmez. Doğruyu da yapsa kendi menfaatine uygun değilse sevmez doğal olarak. Sen şehir trafiğini birbirine kat ondan sonra polis niye müdahale etti. Ortalık böylesine karışıkken böyle protestolara izin verilmez. Oraya Trabzon taraftarı gelse kavga çıksa, polis müdahale etmese 3-4 kişi ölse o zaman da polis işini yapmadı, polisin yüzünden oldu dersin sen.
    Burada Fenerbahçe taraftarının yaptıklarını savunmuyorum.E5'te yürünmesi kesinlikle doğru değildi.Fakat orada kendi gözlerimle polisin kadınları coplamasını,küçücük çocuklara biber gazı sıkmasını gördükten sonra siz de bana polisi savunamazsınız.Yapılması gereken müdahele bu şekilde ağır olmamalıydı.Tabi sizin fikirlerinizi de değiştiremem bu konuda.Zaten değiştirmeye de çalışmıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Sadri Şener, Levent Kızıl, Serdar Kulbilge ve Mümtaz Karakaya gözaltına alındı. (NTVSpor)

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Quote Originally Posted by Varonil View Post
    Burada Fenerbahçe taraftarının yaptıklarını savunmuyorum.E5'te yürünmesi kesinlikle doğru değildi.Fakat orada kendi gözlerimle polisin kadınları coplamasını,küçücük çocuklara biber gazı sıkmasını gördükten sonra siz de bana polisi savunamazsınız.Yapılması gereken müdahele bu şekilde ağır olmamalıydı.Tabi sizin fikirlerinizi de değiştiremem bu konuda.Zaten değiştirmeye de çalışmıyorum.
    Hata yapan polisi sevmiyorum diye rahat söyleyebiliyorsun ama hata yapan taraftarı sevmiyorum diye söyleyemiyorsun. İşte önyargın bu. Polisten nefret ediyorum demek daha kolay gelebiliyor. Neyse konumuz bu değil, konu dışına çıkmayalım.

sakary Ali Misafir

Fenerbahçe'li arkadaşların yorumlarını beğeniyle takip ediyorum.Polis kötü, savcılık kötü, siyasettekiler kötü, medya kötü, diğer takımlar kötü, o kötü bu kötü ama Fenerbahçe temiz.

Mesaj Yetkileri