BANK ASYA 1. LİG 4. HAFTA

Zorlu Boluspor deplasmanından 1 puanla dönmek sevindirici ama 3 puanı da alabilirdik. Soukouna hakkında bu maçta kaçırdıklarından sonra tanıdık bir isimden açıklama geldi. Altta bu açıklama yer alıyor.

MAÇIN ADAMI: Deniz Baykara (8.00)

GÜİZA: ''SOUKOUNA BENİM VELİAHTIM''

Fenerbahçeli Daniel Güiza kameralarımıza konuştu. İspanyol golcü(!), ''Adanaspor'u ve Ahmed Soukouna'yı yakından takip ediyorum. Son maçlarını da canlı izledim. O Soukouna neydi öyle, neler kaçırdı öyle. İnanın bunları ben bile kaçıramam, bu çocuk benim veliahtım'' dedi. Toplantıdan sonra altıpastan kaleyi tutturma antremanı yapan Güiza, %70 isabet sağladı.

ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI 2. ÖN ELEME TURU

Orduspor karşısında daha maçın başında Deniz Baykara'nın uzaktan attığı nefis golle üstünlüğü yakaladık, sonra da feci bir bitiricilik sorunu çeken Soukouna, adeta nazire yaparak 2 dakikada 2 gol attı ve maçı kopardı. Bunlar aynı zamanda Soukouna'nın Adanaspor formasıyla attığı ilk gollerdi.

MAÇIN ADAMI: Ahmed Soukouna (8.80)

Bir sonraki rakip: ESKİŞEHİRSPOR!

Ztk Ön Eleme Turu'nda Eskişehirspor ile karşılaşacağız. Kazanırsak gruplara kalacak ve önemli bir gelir kapısı elde edeceğiz. Bu nedenlerden dolayı, bu maç bizim için çok önemli. Bakalım ne olacak?