Başarılar dilerim. Transferlerin çok iyi ve ligde de iyi gidiyorsun.
Bir takımın pilot klübü olmayı düşünmedin mi ?
Başarılar dilerim. Transferlerin çok iyi ve ligde de iyi gidiyorsun.
Bir takımın pilot klübü olmayı düşünmedin mi ?
Düşünmedim, ama şu an düşünüyorumBaşvuruyu yapayım hemen.
Yok Doruk yok bırakmam, inşallah süper bir kariyerin altına imza atacağız
Yahu uzun zamandır Mount&Blade Warband adlı bir oyunun tesiri altındayım; sabah akşam onu oynuyorum. Bugün Fm'ye dönmeye karar verdim, şimdi geliyor ss'ler
Kardeşim burayı tartışma alanına çevirme. Ben şahsen Adanasporlu falan değilim, İzmir'de oturuyorum. Öylesine aldım bu takımı, bu sıcak geldi, bunu aldım. Ben bir Fenerbahçeli olmama rağmen Galatasaray kariyerlerine de başarılar diliyorum; senden de aynı hassasiyeti göstermeni dilerim.
"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."
biz turbeylerle her platformda tartışırız reelde yada sanalda farketmez. bu tartışma senin topicine denk geldiyse inanki bu kariyerini sanallıktan biraz olsun çıkarır ve renk getirir. sonuçta burda yayınladığımız kariyerleri ne kadar gerçeğe yakın yaparsak takipçiler o kadar zevk alır. burda destekçin kadar ne kadar çok karşıtın ve rakibin olursa sende kazandığın başarılarla onlara kapak yaparak kendi aldığının zevki arttırırsın. monotonluktan çıkarsın. sonuçta burda biz kimseye şahsi olarak sataşmıyoruz yada laf söylemiyoruz. fm nin bizi soktuğu sanal dünyamızda kendi çapımızda eğlenip vakit geçiriyoruz. sanalda bile olsa adanasporun başarılı olmasını görmek istemem. o yüzden sana kariyerinde çok çok büyük başarısızlıklar diliyorumKardeşim burayı tartışma alanına çevirme. Ben şahsen Adanasporlu falan değilim, İzmir'de oturuyorum. Öylesine aldım bu takımı, bu sıcak geldi, bunu aldım. Ben bir Fenerbahçeli olmama rağmen Galatasaray kariyerlerine de başarılar diliyorum; senden de aynı hassasiyeti göstermeni dilerim![]()
![]()
Hiçbi teknik direktör beni sevmiyor yav, hepsi maçlardan önceki basın toplantılarında atıp tutuyor. Şunlara dersini vermek lazım![]()
"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."
Adanaspor'u Türkiye'nin en büyük takımı yapınca da bekliyorum senden bu açıklamaları
BANK ASYA 1. LİG 5. HAFTA
2 direkten dönen topumuz var, 10. dakikada yediğimiz gol de ofsayt. Gerçekten çok şanssızdık. Maçtan sonraki basın toplantısında hakemi eleştirdim, normalde hemen ceza veren Fifa buna sessiz kaldı; onlar bile gördü bize haksızlık yapıldığını. Ahın tuttu demirsporlu
MAÇIN ADAMI: Seçkin Bektaş (8.80)