Kardeşim burayı tartışma alanına çevirme. Ben şahsen Adanasporlu falan değilim, İzmir'de oturuyorum. Öylesine aldım bu takımı, bu sıcak geldi, bunu aldım. Ben bir Fenerbahçeli olmama rağmen Galatasaray kariyerlerine de başarılar diliyorum; senden de aynı hassasiyeti göstermeni dilerim
biz turbeylerle her platformda tartışırız reelde yada sanalda farketmez. bu tartışma senin topicine denk geldiyse inanki bu kariyerini sanallıktan biraz olsun çıkarır ve renk getirir. sonuçta burda yayınladığımız kariyerleri ne kadar gerçeğe yakın yaparsak takipçiler o kadar zevk alır. burda destekçin kadar ne kadar çok karşıtın ve rakibin olursa sende kazandığın başarılarla onlara kapak yaparak kendi aldığının zevki arttırırsın. monotonluktan çıkarsın. sonuçta burda biz kimseye şahsi olarak sataşmıyoruz yada laf söylemiyoruz. fm nin bizi soktuğu sanal dünyamızda kendi çapımızda eğlenip vakit geçiriyoruz. sanalda bile olsa adanasporun başarılı olmasını görmek istemem. o yüzden sana kariyerinde çok çok büyük başarısızlıklar diliyorum