1 ile 30 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Aziz Yıldırım tutuklu yargılanmak üzere tutuluyor, bir insan neden tutuklu yargılanır, kesin suçludur diye değil, yukarıda da açıklanmış, yurt dışına kaçma durumu, delilleri karartma durumu gibi durumlar için alınır.
    Bir insanın durup dururken yurt dışına kaçma ihtimali niye vardır ya da olmayan delilleri niye karartacağı düşünülür.

Demek ki ortada birşeyler var.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Bir insanın durup dururken yurt dışına kaçma ihtimali niye vardır ya da olmayan delilleri niye karartacağı düşünülür.

E şimdi sitenin admini böyle derse zaten ne beklersin üyeden.

imam-cemaat

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

demekkilerle olmuyor bu işler delille belgeyle oluyor herkes yargıç kesilmiş bırakın bu işleri.
    kahve muhabbetleriyle insanlar suçlu ilan edilemezler. bildiğiniz bilgi belge varsa söyleyin kafadan atmayla hukuk olmuyor beyler

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Bu sitenin üyeleri kesin delil yoktur masallarla insanları içeri alıyorlar derse adminide belgeler yoksa adamın niye yurt dışına çıkma ihtimali, belgeleri karartma ihtimali düşünülsün der. Çünkü aynı üyeler bu dediğim iki nedenden dolayı tutuklandı diyor. Şimdi belge var mı yok mu? Çok ters bir matematik yok burda zoruna giden varsa da bakmasın bu alana.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu sitenin üyeleri kesin delil yoktur masallarla insanları içeri alıyorlar derse adminide belgeler yoksa adamın niye yurt dışına çıkma ihtimali, belgeleri karartma ihtimali düşünülsün der. Çünkü aynı üyeler bu dediğim iki nedenden dolayı tutuklandı diyor. Şimdi belge var mı yok mu? Çok ters bir matematik yok burda zoruna giden varsa da bakmasın bu alana.
    Belge vardır , belge olmasa zaten alınmaz , alınamaz kimse içeri ama o belgeler'in içeriği nedir , insanları bu derecede suçlayabilecek delillermidir deniliyor , kimse zaten en azından ellerinde birşeyler olduğunu inkar etmedi burda,karıştırıyosun.

Zorumuza giden biz konuştuğumuzda aldığımız tepkiyle , karşı takım taraftarları konuştuğunda verilen tepkinin farklı olması.O zaman kafamıza göre yazalım zoruna giden varsa bakmasın benim mesajıma diyelim

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by titates1 View Post
    Belge vardır , belge olmasa zaten alınmaz , alınamaz kimse içeri ama o belgeler'in içeriği nedir , insanları bu derecede suçlayabilecek delillermidir deniliyor , kimse zaten en azından ellerinde birşeyler olduğunu inkar etmedi burda,karıştırıyosun.

Zorumuza giden biz konuştuğumuzda aldığımız tepkiyle , karşı takım taraftarları konuştuğunda verilen tepkinin farklı olması.O zaman kafamıza göre yazalım zoruna giden varsa bakmasın benim mesajıma diyelim

Sen fikrini dile getirirken normal şeyler anlatıyorsan ve bunlar birilerinin zoruna gidiyorsa yani herşeyden tahrik oluyorlarsa biz birşey yapamayız. Tek şey önerebiliriz. Bu alana bakmamalarıdır.

Benim yazdığım şunu anlatıyor. Sürekli Aziz Yıldırım tutuklu yargılandığı için suçlu denilemez konuları geçiyor. Yargılamanın ne demek olduğunu hepimiz biliyoruz. Buna bende katılıyorum. Ben kesin suçludur denmemesi gerektiğini düşünürken kesin suçsuzdurda denmemelidir diyorum. Yargılama sonucu suçludur da çıkabilir. Suçludur diyenlere belgen varsa git başvur deniyor. Elde birşey yok diyenlerde emniyetin delil dediklerini çürütecek belgelere sahipmidir bunu soruyorum. Burada da çok tahrik olunacak bir nokta göremiyorum. Yanlış şeylerden mi bahsediyorum.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Sen fikrini dile getirirken normal şeyler anlatıyorsan ve bunlar birilerinin zoruna gidiyorsa yani herşeyden tahrik oluyorlarsa biz birşey yapamayız. Tek şey önerebiliriz. Bu alana bakmamalarıdır.

Benim yazdığım şunu anlatıyor. Sürekli Aziz Yıldırım tutuklu yargılandığı için suçlu denilemez konuları geçiyor. Yargılamanın ne demek olduğunu hepimiz biliyoruz. Buna bende katılıyorum. Ben kesin suçludur denmemesi gerektiğini düşünürkeni kesin suçsuzdurda denmemelidir diyorum. Suçludur diyenlere belgen varsa git başvur deniyor. Elde birşey yok diyenlerde emniyetin delil dediklerini çürütecek belgelere sahipmidir bunu soruyorum. Burada da çok tahrik olunacak bir nokta göremiyorum. Yanlış şeylerden mi bahsediyorum.
    Yanlış anlamadıysam eğer sorduğun soruyu; ismi geçen kişilerin suçsuzluğu için, soruşturmayı yürütenlerden başkasının görmediği ve bilmediği delillerin geçersiz olduğunun ispat edilmesi mi isteniyor? Aslolan suçun delillerle ispatı mıdır yoksa suçsuzluğun ispatı mıdır? Bildiğim kadarıyla suçlayanlar, suçlananların suçunu ispatla yükümlüdür. Üzerine suç isnat edilenlerin suçsuzluğunu ispat gibi bir yükümlülüğü yoktur. Ben yanlış mı biliyorum yoksa?
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Benim yazdığım şunu anlatıyor. Sürekli Aziz Yıldırım tutuklu yargılandığı için suçlu denilemez konuları geçiyor. Yargılamanın ne demek olduğunu hepimiz biliyoruz. Buna bende katılıyorum. Ben kesin suçludur denmemesi gerektiğini düşünürken kesin suçsuzdurda denmemelidir diyorum. Yargılama sonucu suçludur da çıkabilir. Suçludur diyenlere belgen varsa git başvur deniyor. Elde birşey yok diyenlerde emniyetin delil dediklerini çürütecek belgelere sahipmidir bunu soruyorum. Burada da çok tahrik olunacak bir nokta göremiyorum. Yanlış şeylerden mi bahsediyorum.

zaten konuyu takip ediyorsan kaç kere söylememiz gerekiyor suç varsa , çıkar kanıtlanırsa , biz zaten tepkimizi veririz.Konuya baktığında hepimizin yargılamak ne demek bilmediğini görmek çok da zor değil , çünkü hak , hukuk ve mantık hiçe sayılarak yorumlar yapılıyor.

Tahrik olunacak noktalar zaten senin bahsettiğin şeyler değil , suçludur diyenlere git başvur denmesi de artık aynı şeyleri anlatmaktan bıkmış bir grubun , daha fazla uğraşmamak için ciddi şekilde mantıksız sorulara verdiği yanıttan ibaret.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by titates1 View Post
    zaten konuyu takip ediyorsan kaç kere söylememiz gerekiyor suç varsa , çıkar kanıtlanırsa , biz zaten tepkimizi veririz.Konuya baktığında hepimizin yargılamak ne demek bilmediğini görmek çok da zor değil , çünkü hak , hukuk ve mantık hiçe sayılarak yorumlar yapılıyor.

Tahrik olunacak noktalar zaten senin bahsettiğin şeyler değil , suçludur diyenlere git başvur denmesi de artık aynı şeyleri anlatmaktan bıkmış bir grubun , daha fazla uğraşmamak için ciddi şekilde mantıksız sorulara verdiği yanıttan ibaret.
    Ben şunu senden öğrenmek istiyorum. Bir yargılama süreci varsa kesin suçludur denmeyeceği gibi kesin suçsuzdurda denmemelidir diyorum. Benim bu yorumuma katılabilirsin ya da katılmayabilirsin o tamamen ayrı bir konudur. Burada gerçekten söylenmemesi gereken birşey mi söylüyorum.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Her mesajda haklı olduğunu düşünmek ayrı bir abestir. Bu genel bir prosedürdür böyle büyük davalarda. Aşırıya kaçan bir sağlık sorunu olmadıkça tutuklu yargılama yapılır. Kaldı ki Aziz Yıldırım tutup yurt dışına kaçmaz zaten lakin gücü ve mevkisi gereği baskı yoluyla eğer varsa çıkabilecek delilleri karartabilir. Ateş olmayan yerden duman çıkmaz tabi, ama duman delilsizlikten tutuşan paçadan mı yoksa delillerden mi çıkıyor bakalım? Savcı neden 8 gün bekledi acaba? elinde net bir karar verecek birşeyi yoktuda o yüzden mi uzattı bu süreci? Sonunda belki delil çıkar diye tutuklu yargı kararı verdirtti. Yoksa deliller vardıda duman çoktuda eziyet etmek için mi 8 gün bekledi?
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Mesaj Yetkileri