Herkes bir galeyan içinde.1-2 haftaya belli olur heralde her şey.Kişisel görüşüm Fenerbahçe bu sürecin ardından ceza almadan sıyrılamayacak gibi.
Herkes bir galeyan içinde.1-2 haftaya belli olur heralde her şey.Kişisel görüşüm Fenerbahçe bu sürecin ardından ceza almadan sıyrılamayacak gibi.
net delilleri görmeden inanasım gelmiyor nedense..
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
Kanun onunde herkesin esit olmasi da sadece kagit ustunde Turkiye'de, yapmayin etmeyin. Bazi arkadaslar hukuk sistemine salliyor komplo diye, bazilari kanun onunde esit diyor. Turkiye'de boyle adamlari iceri atmak yurek ister. Baya buyuk bi yurek hem de![]()
Ben ülke meselelerinden ve siyasetten hiç anlamam. Ama bu ülkede parası olanın adı sanı geçenenin hakları geçtiğinden bu yüzden koskoca Aziz Yıldırım diyorum. Çünkü koskoca başkanı bile tutukladıklarına göre illaki vardır bişeyler.
Evet işte bunu diyorum zaten. Mahkemenin elinde sağlam delil yada belgeler varki Aziz Yıldırım için tutuklama kararı çıkartıyorlar. Bende buna dayanarak birşey varki işte şike yada başka bişey içeri alıyorlar Aziz Yıldırım'ı diyorum. Ama 6 ay sonra aklanırsada bişey diyemeyiz işte. 6 Ay içerde boşa yatmış olur.
Neyse olan oldu artık yapacak bir şey yok Aziz Yıldırım için mahkemesinin başlamasını bekleyecez. Artık top tamamen TFF'de onlarda büyük olasılıkla yarın yada Salı günü nihai kararı açıklarlar
Anayasanın 10. maddesine göre kanun önünde herkes eşittir. Aziz Yıldırım ile sen aynı kefedesin kısacası. Eğer dediğin gibi olsaydı, Aziz Yıldırım da bugün tutuklu olmazdı, muvazzaf askerler de tutuklu olmazdı (orgeneral dahil). Bu da anayasanın 10. maddesinin açıkça uygulandığını, kanun önünde herkesin eşit olduğunu gösteriyor.
Aziz Yıldırım suçsuz bulunsa mahkeme heyetine de Cumhuriyet savcısına da hiçbir şey olmaz. Anayasada yargı bağımsızlığı ve yargıç teminatı düzenlenmiştir. Bu sebeple senin söylediğin gibi yürümüyor işler. Hakim-savcıya hiçbir şey olmaz. O kadar basit değil. Dizi-film değil bu arkadaşım.
Umarım hemen yarın karar verir TFF. yetti bu mesele artık.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
TFF nin vereceği kararı şimdi daha iyi anLayabiLiriz. Tabi süreLer ne kadar oLur, onu biLemeyiz. Fenerbahçe nin üç yöneticisi ve Başkanı tutukLanmışken TFF nin Fenerbahçe için oLumLu kararLar vereceğini bekLeyemeyiz.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
İyi güzeL diyorsunda bu durum farkLı bir durum. Şimdi bu karara istinaden TFF karar vericek. Daha sonra ki süreçte Aziz YıLdırım ın en ufak bir akLanma şansı biLe oLsa SavcıLar ve Mahkeme tutukLanmasına karar vermezdi. TFF nin yakında vereceği karar beLLi. Senin dedikLerine göre 6ay sonra Türk futboLu ne haLe geLir tahmin edebiLiyormusun. Bunu savcısı, mahkemesi düşünmemişmidir. BöyLe birşey yok bence. ELLerinde kesinLikLe çok net deLiL ve kanıtLar var. Yoksa 6 ay sonra Türk futboLu biter.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Tesekkur ederim
@egowich dediklerinizde baktiginizda haklisiniz ama Fenerbahce taraftarini gunlerdir goruyoruz, elinde saglam bir delil olmadan destekcisi bu kadar cok ve aktif olan Turkiye'nin en buyuk camialaindan birinin baskanini iceri atmak imkansiza yakindir. Altindan kimse kalkamaz bunun, hesabi cok agir sorulur. Dediginizde teori olarak haklisiniz ama pratikte imkansiz bu is Turkiye'de.
Arkadasimi aradim az once caddede agliyordu cocuk benim gibi en az 100 kisi kaldirimlara oturmus agliyor dedi. İcim parcalandi yemin ederim. Kimsenin bunlari yasatmasina hakki yok insanlara. Aziz Yildirim eger sucluysa yazik, gunah degdi mi yahu? Zaten suclu degilse benden cok hesap soracak milyonlar var.
Revolution adlı arkadaşın tüm yazdıklarının altına imzamı atarım...Bundan sonra top federasyonda..Bence yeterli deliller olmasaydı Aziz Yıldırım tutuklanmazdı..Adli tatil başlıyo 15 gün sonra ekime kadar içerdeler.Ama Yıldırım sanırım hastanede yatar...Bide yarını bekleyelim sonra bu konu bence kapansın..Bi Galatasaray'lı olarak Fenerbahçe taraftarına haksızlık yapıldığınıdüşünyorum.Medya çok karaladı fb'nin üzerini...Hadi Hayırlısı...
Olayı abartmaya gerek yok arkadaşlar.
Bu karar olağandı. Ya bu alınacaktı ya da tutuksuz yargılanması. Bu kararla Aziz Yıldırım, Fenerbahçe ve diğer yöneticilerimiz, Fenerbahçe dışında kalan diğer isimler suçlu ilan edilmiş değiller. Sadece yargılanacakları mahkemeyi tutuklu olarak bekleyecekler. Bu dava da sadece şike ve teşvik primi davası değil. Bu karar çıktı diye şike ve teşvik primi iddiaları da doğrulanmış olmuyor.
Özellikle Fenerbahçe taraftarı arkadaşlardan ricam, herkes soğukkanlı olsun, sağduyulu davransın. Ben inanıyorum ki bir suç varsa bu Fenerbahçe ile ilgili değil. Ortalığı velveleye vermeye gerek yok. Bence suçsuzdurlar. Ancak suçları da ispat edilirse, şahıslar Fenerbahçe'nin üzerinde değildir. Suçları ve suçlulukları kesinleşirse tepkimizi gösteririz.
Lütfen yazacağımız yorumlarda hassas davranalım.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Kombine mi bile almıştım pehşimdi ne olacak bakalım
karar garip değil, bu karar verilmeseydi bu sefer diğer yöneticilerin durumu havada kalacaktı. Aziz Yıldırımın tutuklanması birşeyin ispatı değil aslında, sadece Fenerbahçenin yönetimsel bir değişiklik yapması gerekecek o kadar.
önemli olan TFF kararı, savcı gizlilik soruşturmasından TFF ye briefing vermeli kesinlikle. Aksi halde bütün sorumluluk TFF'ye kalacaktır.
TFF adaletin iki önemli kuralı arasında seçim yapacak.
1. Kimse suçu ispat edilene kadar suçlu değildir.
2. Geç kalmış adalet adalet değildir.
Bu iki kural arasında bir karar vermeli TFF. Şimdilik en zor görev onlarda gibi duruyor.
Suçlu ya da değiller, Fenerbahçe taraftarı takımını her şartta destekleyecek mi ? Destekleyecek. Hangi takımın taraftarı takımından vazgeçer ki ? Suç varsa bu şahısların suçudur çünkü kulübü yöneten onlardır. Tabii ki bu durum kulübü etkiler, ciddi ve olumsuz bir biçimde ancak kulübü suçlu yapmaz. Şahısların yanlışı, kulübe bedel ödetir sadece.
En başından beri aynı şeyi düşünüyor ve kendime soruyorum, 13 yıllık bir başkan, başkanın avukatının hocamız dediği yılların hukukçusu bir yönetici. Kulübe her alanda fayda sağlamayı amaç edinmişler, hangi akıl ve mantıkla böyle bir amatörlük yapsınlar ki ? Bir şampiyonluk uğruna hem kendilerini hem kulüplerini yaksınlar ki ? Üstelik ligin üzerinde bir kadro kalitesi, en büyük camialardan birisi, şampiyon olması çok olağan karşılanan bir kulüp. Niye böyle riske girsinler ? Ben cevap veremiyorum bu sorulara.
Ben vereyim; koltuğunu sağlama almak, üçüncü bir facianın önüne geçmek. Herkes kendisini düşünür, diğerleri ikinci planda gelir. Üçüncü bir şampiyonluğu son haftada kaybetmek büyük bir başarısızlıktır (bizim için). Bizim gibi sabırsız bir millete bu durum pekte hoş karşılaşanmaz. bkz: Geçen sene stadın yakılması gibi
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Yarın ki TFF toplantısında kulüp baskanları arasında bir oylama yapılabilir düsürülme konusunda öyle birşey olursa düsürülmesin fazla çıkar bakalım neler olacak yarın ki toplantıdan sonra ...
Varsayımdır, üzerinde konuşulması boşunadır ama şunu da yazayım; eğer Federasyon Fenerbahçe'nin şampiyonluğunu iptal edip, Şampiyonlar Ligi hakkını elinden alır da, küme düşürme kararı vermezse bu büyük bir skandal olur.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
@ Del Piero_10
Şu Juventus'un tam düşme nedeni neydi usta
Ben olaya hukuki yanının dışında bakıyorum.Bunca sağlık sorunu varken gözaltına alındığı andan bu ana kadarki zamanın 3/4'ünü hastanede geçirmiş bir adamı tutuklu yargılamak zor iştir.Bunun için de bazı şeylerin az çok belli olması lazımdır bence.Allah korusun şimdi bu adama içerde bir şey olsa bundan bir süre sonra suçsuz olduğu belli olursa olacakları tahmin bile edemiyorum.Adamların elinde sağlam şeyler var demek ki Aziz Yıldırım şu an tutuklu.Yasayı,kanunu bilmem etmem.Mantıklı bir şekilde düşününce böyle bir kanıya varıyorum ben.
BAŞVURUYA RET
Avukatların infaz savcılığına başvurusu kabul edilmezken, Aziz Yıldırım Metris Cezaevi'ne götürüldü.
http://www.ajansspor.com/futbol/federasyon/h/20110710/yildirim_metrise_goturuluyor.html
7
Yarın TFF nin toplantısı var.Büyük ihtimal süreç ile ilgili bir açıklama yapacaklardır.Ben hiç bir ceza vermeden devam edeceklerini sanmıyorum.Heleki başkan ve bazı yöneticiler tutuklu yargılanırken.Ceza gelecektir ama nası bir ceza gelecek önemli olan taraf orası.