1 ile 30 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

"Kulüpler olarak Türkiye Futbol Federasyonu’na ne öneri götürdünüz?" sorusuna ise Cavcav, "Biz kulüpler olarak TFF'ye dedik ki; kurumlar ayrı, kulüpler ayrı. Şahsi işler kulüpleri bağlamaz, soruşturmada adı geçen kulüplerin düşürülmesine şiddetle karşı durduk. Eğer küme düşürme olursa Türk futbolu uçuruma gider" şeklinde yanıt verdi.

Ajansspor

Hani bu böyle ise, bırakın iddaanameyi, tamamen ispat olursa dahi yinede bir halt olacağı yok. kendi yöneticimde dahil ülke futbolunu yöneten bu klüpler birliği zırvasının tamamından utanıyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by Chinatown View Post
    "Kulüpler olarak Türkiye Futbol Federasyonu’na ne öneri götürdünüz?" sorusuna ise Cavcav, "Biz kulüpler olarak TFF'ye dedik ki; kurumlar ayrı, kulüpler ayrı. Şahsi işler kulüpleri bağlamaz, soruşturmada adı geçen kulüplerin düşürülmesine şiddetle karşı durduk. Eğer küme düşürme olursa Türk futbolu uçuruma gider" şeklinde yanıt verdi.

Ajansspor

Sayın İlhan Cavcav kulüp başkanın yaptığı o kulübü bağlamayacaksa kimin yaptığı bağlayacak sorarım sana.Ben mi şike yapayım o zaman mı Fener düşer?

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Sayın İlhan Cavcav kulüp başkanın yaptığı o kulübü bağlamayacaksa kimin yaptığı bağlayacak sorarım sana.Ben mi şike yapayım o zaman mı Fener düşer?

al benden de o kadar, başkan klüp için şike yaparsa bu kimle ilgili olacak? penaltı yapan defans oyuncusu da bireysel yargılansın o zaman, kırmızı kart gören de, takıma yaptırımlar olmasın.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by Chinatown View Post
    al benden de o kadar, başkan klüp için şike yaparsa bu kimle ilgili olacak? penaltı yapan defans oyuncusu da bireysel yargılansın o zaman, kırmızı kart gören de, takıma yaptırımlar olmasın.
    Kendiside ne dediğini bilmiyor ki yaşlılık işte şuğursuzca açıklama yapıyor.

Nesil
    2007
    Yer
    CORLU

Kendiside ne dediğini bilmiyor ki yaşlılık işte şuğursuzca açıklama yapıyor.
    Arkadaşım Ilhan Cavcav'a neden bu kadar aşağılayıcı sözler söylüyorsun ki? Türkçe mi bilmiyorsun ? Adam diyor ki "Biz klupler olarak" Ilhan Cavcav'da böyle bir açıklama yapıyor bildiğim kadarıyla kendisi Başkan Yardımcısı olduğu için.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by NisRoc View Post
    Arkadaşım Ilhan Cavcav'a neden bu kadar aşağılayıcı sözler söylüyorsun ki? Türkçe mi bilmiyorsun ? Adam diyor ki "Biz klupler olarak" Ilhan Cavcav'da böyle bir açıklama yapıyor bildiğim kadarıyla kendisi Başkan Yardımcısı olduğu için.
    Kişilerin yaptığı kurumları bağlamaz diyorsa ordaki herkes yanlış düşünüyordur o zaman.Bu zaman kadar taraftarın yaptıkları cezalanırıldı onların mantığına göre bu yanlış.Yoksa ben mi yanlış düşünüyorum?

Nesil
    2007
    Yer
    CORLU

Kişilerin yaptığı kurumları bağlamaz diyorsa ordaki herkes yanlış düşünüyordur o zaman.Bu zaman kadar taraftarın yaptıkları cezalanırıldı onların mantığına göre bu yanlış.Yoksa ben mi yanlış düşünüyorum?
    Yahu ben acıklamasına karşıyım ama senin böyle daha haberin tamamını okumadan sadece adı gecen Ilhan Cavcav gibi Türk Sporu adına yıllardan beri emekleri olan bir insana futursuzca ve şuursuzca aşağılamana tepki gösterdim. Şu kör fanatizminizden az sıyrılın. Düşersek düşücez merak etmeyin. Eğer suçlu isek ve düşmez isek biz FENERBAHCE taraftarları olarak elimizden geleni ardımıza koymadan kendimiz düşürürüz merak etmeyin. Sadece sağlıklı kelimeler secip eleştirilerinizi yapın. Vicdanınızı unutmayın.

Mesaj Yetkileri