Sayfa 97 / 483 İlkİlk ... 47879596979899107147197 ... SonSon
2,881 ile 2,910 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Diğer kaynakları pek takip etmedim ama Sporx'te şöyle ufak bir haber var;

"12 Temmuz - 22:00 - Yurt dışına çıkma yasağı konulan Trabzonspor Başkanı Sadri Şener yurtdışı yasağı konularak tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı."

http://www.sporx.com/futbol/sorusturma/4-isim-mahkemeye-sevk-edildiSXHBQ239815SXQ
    kefalet soruşturma sonucunun kararıdır, kefalet ödeyecekse neden hala yargılanıyor, hala yargılacaksa neden kefalet verdi belli değil.

neyse, fanatik te okuduğum kadarı ile CMK. MADDE 109 ye göre ADLİ KONTROL şeklinde sonuçlanmış bizim başkanın durumu. tutuksuz yargılama değil. Yurtdışına çıkmamak, silah bulundurmamak gibi yükümlülükleri var.

CMK. Madde 109

http://www.turkhukuksitesi.com/mevzuat.php?mid=5694

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe , Sivasspor , Eskişehirspor , İ.Belediye , Beşiktaşı Uefa Küme Düşürebilir..

Kaynak : Lig Tv

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Fenerbahçe , Sivasspor , Eskişehirspor , İ.Belediye , Beşiktaşı Uefa Küme Düşürebilir..

Uefa'nın böyle bir yetkisi yok.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Sadri Şener'in kefaletini mahkeme kaldırmış.Yurt dışı yasağı var NTVspor

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Ne zamandan beri UEFA ülkelerin liglerine karışır olmuş?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

UEFA sadece Avrupa kupalarından men eder düşüremez
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by Chinatown View Post
    "Kulüpler olarak Türkiye Futbol Federasyonu’na ne öneri götürdünüz?" sorusuna ise Cavcav, "Biz kulüpler olarak TFF'ye dedik ki; kurumlar ayrı, kulüpler ayrı. Şahsi işler kulüpleri bağlamaz, soruşturmada adı geçen kulüplerin düşürülmesine şiddetle karşı durduk. Eğer küme düşürme olursa Türk futbolu uçuruma gider" şeklinde yanıt verdi.

Ajansspor

Sayın İlhan Cavcav kulüp başkanın yaptığı o kulübü bağlamayacaksa kimin yaptığı bağlayacak sorarım sana.Ben mi şike yapayım o zaman mı Fener düşer?

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Seneye hep beraber Bank Asya ya, hadi bakaLım. Serdar AdaLı yı geçtimde işin içinden Tayfur un da çıkmasına dumur oLmuş durumdayım. Umarım tez eLden cezamız neyse çekeriz, veriLecek karar bir an önce uyguLansın.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

- İbrahim Akın Fenerbahçe'den para aldığını kabul etmiş. İskender ve İbrahim Beşiktaş'tan transfer teklifi aldıklarını doğrulamışlar.

-Tayfur ve Adalı için sitenen tutuklama talebi şikeden değil usulsüz transferdenmiş - Star Tv

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

UsuLsüz transfer ne yahu. O ne demek. ÖyLe birşey varsa onun cezası ne ?

Bu arada İbrahim Akın Fenerbahçe den para aLdığını kabuL ettiyse geLecek sezon Fenerbahçe, Sivasspor ve Beşiktaş Bank Asya ya gider, Eskişehirspor da - puan iLe Lige başLar sanırım.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Usulsüz transfer sebebiyle çıkar amaçlı silahlı örgüt kurma, şike ve teşvik primi operasyonunda mahkemeye sevkedilmeleri de çok ilginç. Basın her yerden sallayacaktır. Dur bakalım daha neler çıkacak.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    UsuLsüz transfer ne yahu. O ne demek. ÖyLe birşey varsa onun cezası ne ?
    Bende anlamadim ne demek oldugunu. Kupa mupa umrumda degil Besiktasima leke sürülmesin

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Quote Originally Posted by di canio View Post
    Usulsüz transfer sebebiyle çıkar amaçlı silahlı örgüt kurma, şike ve teşvik primi operasyonunda mahkemeye sevkedilmeleri de çok ilginç. Basın her yerden sallayacaktır. Dur bakalım daha neler çıkacak.
    Evet Ibrahim Akin kabul etti haberleri var ve ardindan avukati yalanladi diye haberleri de çikti

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Şimdi araştırdım UsuLsüz transfer muhabbetinde oyuncuLara ciddi cezaLar geLiyor ayrıca bunu yapan kuLübe de ciddi para cezası var.

Ama tam tutukLama kararını ve mahkeme kararını bekLemek gerek. Ondan sonra tam yorumu yapar ve ne oLacağı beLLi oLur zaten.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Tff konuyu etik kurula sevk etmiş.

Tayfur Havutçu'nun kesinlikle bu tip şeylerin içinde olacağını düşünmüyorum.Basın yine bol keseden sallamaya başlamış.Herkes sakin olsun,bakalım neler çıkacak bunlardan.

Bir de İbrahim Akın'ın avukatının açıklamaları doğru mu? Reddetmişler mi suçlamaları?

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Sayın İlhan Cavcav kulüp başkanın yaptığı o kulübü bağlamayacaksa kimin yaptığı bağlayacak sorarım sana.Ben mi şike yapayım o zaman mı Fener düşer?

al benden de o kadar, başkan klüp için şike yaparsa bu kimle ilgili olacak? penaltı yapan defans oyuncusu da bireysel yargılansın o zaman, kırmızı kart gören de, takıma yaptırımlar olmasın.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by Chinatown View Post
    al benden de o kadar, başkan klüp için şike yaparsa bu kimle ilgili olacak? penaltı yapan defans oyuncusu da bireysel yargılansın o zaman, kırmızı kart gören de, takıma yaptırımlar olmasın.
    Kendiside ne dediğini bilmiyor ki yaşlılık işte şuğursuzca açıklama yapıyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

İbrahimin avukatı reddetmiş.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Türkiye Kupası finalini izledim, zar-zor kazandığımızı ve İbrahim Akın'ın iyi oynadığını hatırlıyorum. Beşiktaş şike teklifi yaptıysa bile İbrahim Akın teklifi kabul etmemiş bence. Şike yaptıysa bunun hangi organizasyonda yapıldığı farketmez, cezası bir alt lige düşmek olmalı.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by kalemci View Post
    İddialar ne bilmiyorum ama tutuklama talebi çıkmak üzereyse ufacık ta olsa vardır bişeyler.Bizim başımızı öne eğmişlerse eğer yazıklar olsun.Ben kendi adıma ifade vermeye çağrılanların haricinde sorgulanan hiç kimsenin arkasında değilim destekçisi değilim.şahısların değil ARMANIN peşindeyiz.
    Başından sonuna aynen katılıyorum yoruma. Ancak şunu da kendi görüşüm olarak eklemek isterim ki; Tayfur Havutçu gibi efendilik abidesi bir insana bu suçlamaları konduramıyorum. Haberi öğrendiğimden beri şok içerisindeyim, umarım aklanır ne diyim. Gerçekten suçluysa da kendisi ve Serdal Adalı sonuna kadar çeksinler cezalarını.

Nesil
    2007
    Yer
    CORLU

Kendiside ne dediğini bilmiyor ki yaşlılık işte şuğursuzca açıklama yapıyor.
    Arkadaşım Ilhan Cavcav'a neden bu kadar aşağılayıcı sözler söylüyorsun ki? Türkçe mi bilmiyorsun ? Adam diyor ki "Biz klupler olarak" Ilhan Cavcav'da böyle bir açıklama yapıyor bildiğim kadarıyla kendisi Başkan Yardımcısı olduğu için.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by NisRoc View Post
    Arkadaşım Ilhan Cavcav'a neden bu kadar aşağılayıcı sözler söylüyorsun ki? Türkçe mi bilmiyorsun ? Adam diyor ki "Biz klupler olarak" Ilhan Cavcav'da böyle bir açıklama yapıyor bildiğim kadarıyla kendisi Başkan Yardımcısı olduğu için.
    Kişilerin yaptığı kurumları bağlamaz diyorsa ordaki herkes yanlış düşünüyordur o zaman.Bu zaman kadar taraftarın yaptıkları cezalanırıldı onların mantığına göre bu yanlış.Yoksa ben mi yanlış düşünüyorum?

Nesil
    2007
    Yer
    CORLU

Kişilerin yaptığı kurumları bağlamaz diyorsa ordaki herkes yanlış düşünüyordur o zaman.Bu zaman kadar taraftarın yaptıkları cezalanırıldı onların mantığına göre bu yanlış.Yoksa ben mi yanlış düşünüyorum?
    Yahu ben acıklamasına karşıyım ama senin böyle daha haberin tamamını okumadan sadece adı gecen Ilhan Cavcav gibi Türk Sporu adına yıllardan beri emekleri olan bir insana futursuzca ve şuursuzca aşağılamana tepki gösterdim. Şu kör fanatizminizden az sıyrılın. Düşersek düşücez merak etmeyin. Eğer suçlu isek ve düşmez isek biz FENERBAHCE taraftarları olarak elimizden geleni ardımıza koymadan kendimiz düşürürüz merak etmeyin. Sadece sağlıklı kelimeler secip eleştirilerinizi yapın. Vicdanınızı unutmayın.

benim için spor toto süper lig bitmiştir hiç izleme heyecanım kalmadı futboldan soğudum

TFF deliileri istiyomuş belki bu sefer karara bağlarlar yön değiştirip anında.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by Bujsas View Post
    TFF deliileri istiyomuş belki bu sefer karara bağlarlar yön değiştirip anında.
    İşin içine Beşiktaş girince bir anda delilleri istemesi de bana manidar geliyor. Fakat, ortada gerçek anlamda bir suç varsa her türlü karara razıyız, hatta aklanana kadar Türkiye Kupası'nın iadesini bile isteyebiliriz.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Kesin kabul etmişler mi yoksa transfer teklifi yapıldı mı demişler.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

işler çok karıştı.. türk futbolu inşallah bu baskıyı kaldırabilir.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Bundan önceki sezonlar arastırılsa kim bilir daha nelerde neler çıkıcak ama bu yasa iyi oldu artık herkes bileğinin gücüyle bir yerlere gelecek .

Mesaj Yetkileri