Savcı Mehmet Berk tarafından sorgulanan Şener’in ifadesi ise yaklaşık 20.00 sıralarında bitti. İlginç bir karara imza atan savcı Berk, Sadri Şener’i adli kontrol hükümleri çerçevesinde 200 bin lira kefalet ödemesi karşılığında serbest bırakılması istemiyle mahkemeye sevk etti.
Hâkim uygun görmedi
Nöbetçi İstanbul 12. Ağır Ceza Mahkemesi’ne sevk edilen Şener’e, savcı Berk’in 200 bin liralık kefalet talebini uygun görmeyerek, CMK’nın 109. maddesinde düzenlenen ve adli tedbir uygulaması olarak geçen yurt dışına çıkış yasağı koyarak Sadri Şener’i serbest bıraktı. Serbest bırakılmasının ardından Beşiktaş’taki İstanbul Adliyesi'nden çıkan Şener, burada bekleyen basın mensuplarının sorularına karşılık “bağırmazsanız sorabilirsiniz” cevabını verdi. Şener, “Yargılama sonucunda serbest kaldık. Trabzonspor’a hayırlı olsun. Benim şahsımın beklediği bir şey yok” dedi.
fanatik
Böyle büyük kulüplere böyle şeyler hiç yakışmıyor bu kadar bütçeyle imkanlada anca şikeyle başarı getirebiliyorsa böyle büyük kulüpler (Eğer gerçekse iddialar ) yazıklar olsun .
GaLatasaray Ligi iLk 10 da bitirmek için şike mi yapmışKendi oyuncuLarına kupa aLmasınLar, maç kazanmasınLAr diye şike tekLif ettiLer herhaLde. Komedi resmen
![]()
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Yarın ki daLga da YıLmaz VuraL ve Serdar KuLbiLge var. Ondan sonra neLer oLacağını yeni bir daLga oLacak mı, oLmayacak mı göreceğiz.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Bizim kaderi Nevzat Sakar cizerbi an once sagligina kavusada verse su ifadesini.
Soruşturma ilk başladığı günden beri kıyamet alametçisi gibisin. Beşiktaş'ın veya başka bir takımın şike yaptığı henüz ispatlanmadı, bir yargı kararı yok, hatta daha yargılama bile başlamadı ama sen her takım hakkında hükmünü verdin. 100'er yıllık camiaları bu kadar kolay suçlamak, bu kadar kolay hüküm vermek ne kadar doğru?
Basında çıkan dedikodular bir yana, aklınızı mantığınızı kullanın. Oyuna gelmeyin. Sizin önünüze her konulan doğru değil. Neden her şeyi kabullenen bir yapınız var? Bu adamlar tutuklandı diye veya haklarında basında haberler çıkıyor diye şike yaptılar demek doğru mu? Bir bit yeniği olamaz mı işin içinde? Neden medyanın bir bölümü bu kadar büyük bir karalama kampanyası yürütüyor, şike soruşturması neden seçimden önce başlamadı, neden Fenerbahçe ve Beşiktaş gibi iki büyük camianın kıyımına izin veriliyor, neden Trabzonspor gibi şampiyonluk potasında oynayan bir kulüp hakkında bir tane bile tutuklama kararı yok? Bunları sorgulamak gerek.
Her şeyi körü körüne, size sunulduğu şekilde kabullenmek yerine biraz aklı mantığı çalıştırmak gerek.
İ.Akın her oynadığı maçta Beşiktaş'a karşı ölümüne oynamıştır. Hatta neredeyse her maç gol atmıştır. Bu adam Türkiye Kupası'nda şike yapmış olabilir mi? Böyle saçma bir şey var mı ya? Maçı hatırlayın. Beşiktaş kupayı penaltılarla kazandı. Yahu Allah aşkına, penaltılarla maçın sonucu nasıl belirlenir? Penaltılar sonucu kupayı İBB kazansaydı, hani yapılan şike, ne olacaktı? Benim aklım almıyor. Diyorlar ki, Sivasspor-FB maçının skoru belliydi. Alex'in frikikten attığı gol de belirlenmiş miydi? Yapmayın Allah aşkına.
Serkan Çalık vardı çağırılan, avukatı yurtdışından göndermemişti sanırım.
Bir gazete manşet attı "Beşiktaş'ın şike yaptığı kanıtlandı" diye. Hani nerde kanıtı, nerden ulaşmışlar? Diğer gazeteler ve medya kuruluşları da Fenerbahçe hakkında kıyım yapıyor bir haftadır. İki kulübün şu an şike yaptığı kanıtlanmış gibi yayınlar yapılıyor. Muhtemelen yarın borsada BJK'nin hisseleri tepetaklak olacak. İnanılır gibi değil, böyle haberler ile milyonlarca kişi mağdur ediliyor.
Çok acı bir durum.
Bugün Ntv spor'da bir adam vardı gazteci ama herhalde yüksek makamlı birisiydi.Gazeticler ve spor basını varını yoğunu bilgi almak için harcıyor dedi ve ekledi yorumsuz yayınlıyorlar dedi he yorum katan varmıdır?vardır.
Şuan ortalık karışık ve herkez tiraj yükseltme derdinde.Bu lkede en çok taip edilen kulüpler söz konusu iken kimseden susmasını beklemyin.Mutlaka manşette olur,haberde.
Benim ŞEREF'li takımıma bu lekeyi sürenler en kısa sürede ne gerekiyorsa yapılsın ve ilişiği kesilsin. Bu takımda bu renkler altında böyle insanlar istemiyorum ben.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Her işte bir hayır vardır diyeceğim ama ŞEREFiyle oynayıp HAKKIyla kazananların takımına bunu yapmakta nasıl bir hayır vardır bilemeyeceğim. İnşallah iddiadan ibarettir bu olanlar. He yok değilse de beyazın aydınlığı bize kalsın , siyah bunu yapanlara zindan olsun!
Tayfur Havutçu, Serdar Adalı, İskender Alın, İbrahim Akın acaba bunlar Türkiye Kupası ile ilgili mi şike iddaalarıyla tutuklandılar? Öyleyse eğer ibb'ye de verilmez kupa herhalde?
İbrahim akın bunu kabul ettiyse İ.B.B niye zarar görsünki yönetimin,teknik ekibin bi haberi yok sonuçta !
bütün hukukçular bas bas bağırıyor mahkemeye çıkmadan hakim kararını vermeden herkes suçsuzdur diye ama birçok arkadaş hakimdende daha hakim olmuşlar delil tutanak görmeden kişiler kendini savunmadan karar vermişler olaki benzer bi durumda kendiniz kalsanız aynı muamele size yapılsa tek bir tarafı dinleyerek karar verilmez gerçek adalet her iki tarafı dinleyerek karar verir.Ne demişler duyduğunun hiç birine gördüğünün yarısına inan diye daha bizim bişey gördüğümüz yok sadece duyumlar iddialar var herkes bu insanlarında aileleri olduğunu unutmasın eleştiri yaparken de inandıklarınızı yazarkende daha vicdani olmanızı temenni ediyorum, tabiki olanlar üzücü ama sağ duyulu olmak lazım...
Kardeşim ben küme düşmesi konusunda dedim onu.
O kadar ince ayrıntısına kadar bilmiyorum, ama dediğin gibi doğrudur..
Çok ters iş oluyor, belki bizim futbolcularımız emeğinle kazandı yönetim yaptı yanlışı ibb yönetimide belki yanlış yapmadı ama ibrahim akın yaptı..
Bakalım en doğrusunu mahkeme verecek..