1 ile 30 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Bir gazete manşet attı "Beşiktaş'ın şike yaptığı kanıtlandı" diye. Hani nerde kanıtı, nerden ulaşmışlar? Diğer gazeteler ve medya kuruluşları da Fenerbahçe hakkında kıyım yapıyor bir haftadır. İki kulübün şu an şike yaptığı kanıtlanmış gibi yayınlar yapılıyor. Muhtemelen yarın borsada BJK'nin hisseleri tepetaklak olacak. İnanılır gibi değil, böyle haberler ile milyonlarca kişi mağdur ediliyor.

Çok acı bir durum.
    Bugün Ntv spor'da bir adam vardı gazteci ama herhalde yüksek makamlı birisiydi.Gazeticler ve spor basını varını yoğunu bilgi almak için harcıyor dedi ve ekledi yorumsuz yayınlıyorlar dedi he yorum katan varmıdır?vardır.

Şuan ortalık karışık ve herkez tiraj yükseltme derdinde.Bu lkede en çok taip edilen kulüpler söz konusu iken kimseden susmasını beklemyin.Mutlaka manşette olur,haberde.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by SENOL GUNES View Post
    "Bu sıkıntıyı, bu üzüntüyü spekülasyon yapıp da, bundan bir menfaat bekleyeceksek doğru iş yapmayız" diyen Güneş, Trabzonspor camiasının adının bile bu konularla geçmesinin kendisini üzdüğünü dile getirdi.

Başkanları ve yöneticilerinin adlarının iddialarda geçtiğini hatırlatan Güneş, "Hepsine geçmiş olsun diyorum. Özellikle çok sevindim. Bu işler konuşuldu, tartışıldı. Böyle bir şey olmadığı söylendi, ben de mutlu oldum tabii. Ama adımız geçmesin istiyorum. Sadece bizim değil hiçbir takımın geçmesin. Temennim o. Ama şu anda durum itibarıyla baktığım zaman hiç de iyi bir görüntü yok. Üzüntü verici. Şu aşamada söyleyeceklerim, çok sıkıntılı ve üzüntülü bir durumdayız. Bunu elbirliği içinde çözmemiz gerekiyor. Gereksiz konuşmayalım. Herkes bildiği doğruları net ortaya koysun. Hem kendini hem ülkeyi kurtarır. Aksi halde hepimize zarar verir" diye konuştu
    .

Senol hocadan aciklamalarin sadece son kismi. Hazirlik maci sonrasi

Mesaj Yetkileri