Sayfa 105 / 483 İlkİlk ... 55595103104105106107115155205 ... SonSon
3,121 ile 3,150 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Ntvspor'da Beşiktaş'ın Türkiye Kupası'nı iade etmesini değerlendiren Ntvspor Haber Müdürü Haluk Yürekli Süper Kupa Finali'nin büyük olasılıkla iptal edileceğini söyledi.

Son gelişmelerin ardından TFF'nin Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında 31 Temmuz'da Erzurum'da oynanacak karşılaşmanın iptali yöngünde eğiliminin olduğunu ifade etti.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

SON DAKİKA: TFF pazartesi günü Cenevre'de UEFA ile bir toplantı yapacak..

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

Quote Originally Posted by Efkans1903 View Post
    Elbetteki daha kötü ama bu şekilde Avrupada oynayacağımıza 1 sene gitmeyiz Avrupa'ya.

yani bu farklı bi yaklaşım ama yine artlarını eksilerini değerlendirmek gerekir bence bu konularda aceleci olmamak lazım ...

Quote Originally Posted by A.FaruK View Post
    Tribüne oynamak işte böyle oluyor sen kulüp olarak hocanın ve idarecine inanmıyorsan destek vermiyorsan onlara inanmadığını ve şike yaptıklarından şüphelendiğini gösterir. bunun cezasıda kupayı vermek değil küme düşmektir. O kadar dürüstlerse 2 hayali şampiyonluğu da geri versin bakalım. Aile dostu ulusoy'un hediyesi olan... Lig 1959'da başlamış; 59 öncesine ait 2 şampiyonluk Beşiktaş'a veriliyor.
    Asıl sorum şu: KUPAYI İADE ETMEK YETMEZ. BEŞİKTAŞ SAMİMİYSE UEFA'YA KATILMA HAKKINI DA İADE ETSİN.
    Bize gelince. Göz nurumuz, alın terimiz şampiyonluğumuza kimse dokunamaz. Emeğe ve tarihe ihanet olur; şampiyonluğumuza sahip çıkacağız. Çünkü onu savaşarak kazandık. İnsanoğlu kendisinin hakkı olan, ter akıttığı değerden niye vazgeçsin?
    ....................................

Quote Originally Posted by murat taşlı View Post
    yani bu farklı bi yaklaşım ama yine artlarını eksilerini değerlendirmek gerekir bence bu konularda aceleci olmamak lazım ...
    Temiz olalım da bence gerisi önemli değil.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by besiktas1903 View Post

" Biz Serdal Adalı ve Tayfur Havutçu'nun bu işte suçsuz olduğuna inanıyoruz.
    Ee kupayı iade ederek suçu kabul etmişsiniz neredeyse.

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Ha bide şey var. Kupa dediğin nihayetinde sembolik bir teneke.Kupadan gelen 3 milyonluk geliri ve kupanın getirisi olan Uefa'ya katılma hakkını da iade ederlerse samimiyetlerine inanırım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yahu bu kadar da algıda seçicilik olmaz, işine nasıl geliyorsa öyle yorum yapan arkadaşlar var. Yok efendim kupa sembolik , haklarını da iade et cart curt. Kupa bizden çıktı artık karar federasyonun , katılıp katılmayacağımız veya süper kupa finali federasyonun kararı bizim değil! Bunun nesini anlamakta güçlük çekiyorsunuz. Klavyeden kullanıcı adıyla şifreyi yazıp oturum açabilen insanlarız hepimiz yani bu cümle çok açık 'Federasyon kararı verecek'.

Bir de şunu anlamıyorum. İş Fenerbahçe'ye gelince ananızın ak sütü kadar helal , bize gelince kızılca kıyamet kopuyor. İddiaya göre dahi olsa bir çok maçta şike kapsamında isminiz geçiyor , sıkıntı yok. Bizim tek bir maçtan önce şikeyle alakası olmadığı halde (transfer görüşmesi) adımız lekeleniyor. O kadar da değil arkadaşlar. Beşiktaş'tan bahsediyoruz bir başkasından değil. O kadar kolay harcayamazsınız bu kulübü , tıpkı sözü geçtiğinde kendi takımınızı savunduğunuz gibi.

"Çok gençtim. Her kulüp peşimdeydi. Ciddi ciddi Beşiktaş'a gidiyordum. Korktum. Heybetinden çekindim. Baba Hakkı'nın olduğu yerde belki elim ayağım birbirine dolanır dedim ve Beşiktaşlı olmaktan vazgeçtim"

Lefter Küçükandonyadis

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Quote Originally Posted by eng1n View Post
    Ee kupayı iade ederek suçu kabul etmişsiniz neredeyse.
    Evet inaniyoruz ama inanmakla bitmiyor süphe de olsa ki bu yüzden tutuklandilar, istemeyiz kupayi. Aklanana kadar iade ettik. Suçlu bulunurlarsada kalir kupa orada

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Son Dakika: İbrahim ve İskender'in sözleşmeleri İBB tarafından tek taraflı feshedilmiş (Lig TV).

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

şimdi anlamadığım bir konu var, Beşiktaşı eleştirme bağlamında 'kupayı vermek yetmez, uefaya da katılmazsa samimi değildir' diye kelam eden fenerli arkadaşlar var. E sizin suçsuzluk karineniz yüzünden 3-4 ay sonra suçlu da olsanız Bursanın Antepin hakkını gaspederek şampiyonlar ligine gitmiş olacaksınız. Avrupa kupaları yeni mi aklınıza geldi? Beşiktaş kendine düşen kısımda şık bir hareket yapmıştır. Uefa katılımı federasyonun gözetimindedir. bu konuda da federasyon pek sorumluluk alma peşinde gözükmediğinden yaptırım yapılacak bir durum yoktur.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe lig kupasını federasyona verseydi Beşiktaş'a dediğiniz gibi reklam amaçlı dermiydiniz?Yoksa helal olsun bizim yönetimede bu yakışırdı mı derdiniz?
    Bana göre aynı durumda yönetiminizi yüceltirdiniz.Beşiktaş'ın bu hareketi niye tepki çekti anlayamadım.Yapılması gerekeni yaptılar.

Quote Originally Posted by murat taşlı View Post
    benim veya sizin inanmanız bişey ifade etmez şu anda kanunlara göre suçsuz ben ona vurgu yapmak istedim...
    ''Şu anda'' suçsuz ama...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by C h A o S View Post
    Fenerbahçe lig kupasını federasyona verseydi Beşiktaş'a dediğiniz gibi reklam amaçlı dermiydiniz?Yoksa helal olsun bizim yönetimede bu yakışırdı mı derdiniz?
    Bana göre aynı durumda yönetiminizi yüceltirdiniz.Beşiktaş'ın bu hareketi niye tepki çekti anlayamadım.Yapılması gerekeni yaptılar.
    Ben şahsen kesin karar çıkana kadar böyle bir şey yapılmaması gerektiğini söylerdim. ha yapılırsa zaten bunun şov amaçlı olduğu belli.

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

Quote Originally Posted by Efkans1903 View Post
    ''Şu anda'' suçsuz ama...

evet doğrudur...

İBB 2 oyuncunun sözleşmesini fesh etmiş. Bunlardan biri İbrahim Akın. Demek ki bazı şeylerlerden eminler ki sözleşmeleri fesh edebiliyorlar...

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Quote Originally Posted by Chinatown View Post
    şimdi anlamadığım bir konu var, Beşiktaşı eleştirme bağlamında 'kupayı vermek yetmez, uefaya da katılmazsa samimi değildir' diye kelam eden fenerli arkadaşlar var. E sizin suçsuzluk karineniz yüzünden 3-4 ay sonra suçlu da olsanız Bursanın Antepin hakkını gaspederek şampiyonlar ligine gitmiş olacaksınız. Avrupa kupaları yeni mi aklınıza geldi? Beşiktaş kendine düşen kısımda şık bir hareket yapmıştır. Uefa katılımı federasyonun gözetimindedir. bu konuda da federasyon pek sorumluluk alma peşinde gözükmediğinden yaptırım yapılacak bir durum yoktur.
    Alın teri ve emekle kazanılanı iade etmek zordur. Biz bu kupayı savaşarak ve alın teriyle kazandık. Korumak içinde sonuna kadar savaşacağız. Bir emekçinin alın terinin karşılığı olan ekmek parasına sahip çıkması gibi hakkımız olan şampiyonluğa sahip çıkacağız. Yolda bulmadık ki iade edelim. Baba mirası değil, alın teri.

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Alın teri ve emekle kazanılanı iade etmek zordur. Biz bu kupayı savaşarak ve alın teriyle kazandık. Korumak içinde sonuna kadar savaşacağız. Bir emekçinin alın terinin karşılığı olan ekmek parasına sahip çıkması gibi hakkımız olan şampiyonluğa sahip çıkacağız. Yolda bulmadık ki iade edelim. Baba mirası değil, alın teri.
    Besiktasli, Fenerli, Trabzonlu, Bursali ve Antepli oyuncularda alin teri ile mucadele ettiler. Simdi Fenerbahçe suçlu bulunulursa ozamandami sampiyonluga sahip çikarsin? sampiyonluk nedirki..

Valla Faruk sen de beni güldürdün

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Türk futbolu karanlığa sürükleniyor....
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Gençlerbirliği Taraftarından Açıklama

ÇOK BİRŞEY İSTEMİYORUZ, AZ BİRAZ HAYSİYET, BİRAZCIKTA ŞEREF !!!!

Gençlerbirliği sahibi olduğunu düşünen zat-ı muhtereme;

Sizin tek inandığınız şey yani para, ne kadar çok değerlidir ki ,hiçbir zaman ona karşı şirinliğinizden ! ödün vermezsiniz.. Sağlam delillerle şike yaptığı kanıtlanmış ve tutuklu yargılanması devam eden bir klüp başkanını hala savunma eğilimdesiniz?Şikeden dolayı duyduğu rahatsızlığı dile getiren Gs klubü başkanını hangi mantığa göre, "futbola darbe " indirmekle suçluyorsunuz?Bugüne kadar verdiğiniz hizmetler yetmedimi ki Fenerbahçeyi kendi avukatlarından çok savunuyorsunuz?Kimseler yanlış anlamasın bizim amacımız Fenerbahçe düşmanlığı falan değil sadece istedğimiz tek şey, kendi başkanımızın çıkıp birilerinin savunmasını yapması yerine kendi takımının başarısını düşünmesi...Aslında söyleyecek o kadar çok şey var ki !!!

En çok övündüğünüz ve taraftarlarca saygı duyduğumuz icratınız ;tesislerimiz..Peki bugüne kadar altyapıdan çıkan hangi futbolcumuz uzun yıllar Gençlerbirliği forması giymiş ?Ayrıca, Uğur Boral,Serkan Balcı, Deniz Barış,Ümit Özat,OrhanŞam ve daha pekçok futbolcuyu sözkonusu klube vererek yeterince hizmet etmediniz mi?

BİZİM İSTEĞİMİZ KLUBÜMÜZÜ YÖNETEN ŞAHISLARIN GENÇLERBİRLİĞİ TARAFTARI OLMASIDIR !!!SAYIN BAŞKAN TESİSLERİNİZİDE ALIN GİDİN, TAKIMIMIZI BİZE VERİN SADECE, YALAKALIKLARLA SÜPERLİGDE YER ALMAKTANSA, ŞEREFİMİZLE 2. LİGLERDE YER ALIRIZ ARTIK YETER !!

--------------------------------------------------------------
    Helal olsun...
    Last edited by di canio : 14.Temmuz.2011 at 20:24

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

İyide dahaca Fenerbahçe'ninde alın teriyle bişey kazandığının ispatı yok, Beşiktaş'ında alının teriyle kazandığı birşeyin ispatı yok. Yani olan bitenin kanıtlarıyla bir açıklaması varmı ?

Sadece Beşiktaş birşeyler ortaya çıkana kadar biz kupa mı aldık ? Tamam şimdilik veriyoruz. Ama aklandığımız takdirdede söke söke kupamızı alırız diyor. Fenerbahçe bunu bile yapamadı ki. Yani FB haklı yada haksız bu kadar basit şeyi yapamadı Yıldırım Demirören böyle bişey yaptı diye tribünlere oynuyor, reklam yapıyor, göz boyuyor oluyor.

Buda bana çok ilginç geliyor. Bu arada benim Galatasaray'a sempatim var. İki takımdanda banane. Ama şurda yazılanlar gerçekten çok komik.

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    böyle bir şey mi var Şemsi ? bu şike soruşturmasında en çok kimin hakkında konuşuldu burada. Aziz başkan yüzünü saklarken turp gibi görünüyor hiçbir şeyi yok denmedi mi? o zaman kimse başka kulüp hakkında konuşmasın.

bence de yıldırım demirören şov peşindedir. altta bir arkadaş demiş ki; sizin yönetimde iade etseydi kupayı ne derdiniz? ne derdik biliyon mu ? biz de öyle bir şey olsaydı: o yöneticilerden birini görsem yüzüne tükürmek isterdim. bu bir kabullenmektir şikeyi. eğer beşiktaş gider; süper kupa finalini oynamam avrupaya gitmem bir de şike yapmışım beni düşürün derse o zaman samimiyetine inanırım. yoksa bu tam anlamıyla şovdur.
    Federasyon böyle bir karar verirse buna uyariz, kupayi iade ettik ve karar federasyonda. demek sizin için sampiyonluk bukadar önemli, yöneticinin yüzüne tükürecek kadar. Kimse bosuna tutuklanmadi hepsi süpheli durumda ve AKLANINA kadar kupayi iade ettik tarihimizde leke istemeyiz. varsin sampiyon olmayalim, kupalar kazanmayalim ama serefimizle oynayalim

Şansal Büyüka'dan gündemin 1 numaralı konusuna dair açıklamalar!

Lig TV Yönetim Kurulu Başkan Vekili Şansal Büyüka, 3 Temmuz'da başlayan şike soruşturması operasyonu hakkında Vatan Gazetesi'ne açıklamalarda bulundu.

"Cezaları kılı kırk yararak, hakkıyla verin" diyen Büyüka, bu yapılırken zamanlamaya dikkat edilmesi gerektiğini vurguladı. Takım ya da takımlara küme düşme cezası verilecekse bunu sezon ortasında yapmanın dolayısıyla ligi sezon ortasında dizayn etmenin çok zor olacağını ifade eden Büyüka, aklına gelen en pürüzsüz çözümün sezon sonunu beklemek olduğunu belirtti.

İşte Büyüka'nın "Sezon ortasında çıkan ceza nasıl uygulanacak? Kılı kırk yarmalı ve cezalar 2012-13’te geçerli olmalı" şeklindeki açıklamaları:

"TEK BİLEK, TEK YÜREK DEĞİLLER"
    "Kulüpler Birliği ‘Tek yürek, tek bilek’ açıklaması yaparken bildirinin altında G.Saray 2. Başkanı Ali Dürüst’ün de imzası vardı. Ancak 1 gün sonra Ünal Aysal’ın açıklaması Kulüpler Birliği’nin de G.Saray’ın da ‘Tek yürek tek bilek’ olmadığını ortaya koydu."

"EN AZ 3-4 AY SÜRER"
    "Bu iş ciddi şekilde kutuplaşmalara neden olacak belli. Cezalar için iddianameyi beklerseniz, en az 3-4 ay süreceği kesin. Üstelik bunun itirazı var, Tahkim’i var, zaman alacak bir sürü yasal süreci var. Kaldı ki iddianame ile karar vermeye kalktığınız da bile ceza ile karşı karşıya kalan kulüplerin buna ciddi şekilde itiraz edeceğinin işaretlerini şimdiden alıyoruz."

"SEZON ORTASINDA DÜŞÜRÜRsenİZ..."
    "Ligi başlatsanız, 3. veya 4. ayında cezayı verseniz nasıl oynayacaksınız, nasıl uygulayacaksınız? Örneğin 11 yabancısı olan takım küme düşerse ne yapacak? O yabancıların üçü dışındakiler sezon ortası serbest mi kalacak? Düşen takımın yarım sezonu ne olacak? Bank Asya’ya inerse 2011-12 sezonunun neresinden başlayacak? Kasım'dan mı, Ocak'tan mı, Şubat ayından mı? Bu nasıl uygulanacak? Sezonun bir kısmını boşta geçirecek..."

"CEZALARI KILI KIRK YARARAK veRİN!"
    Bütün bunları gördükten sonra çok tartışacağını bildiğim halde söylemeliyim. Cezaları kılı kırk yararak, hakkıyla verin. Ne karar alırsanız alın, uygulamayı yeni sezondan, yani 2012-13’ten başlatın. Düşünüyorum, taşınıyorum, pürüzsüz başka yol bulamıyorum. Örneğin şubat 2012’de belki yeniden dizayn etmekte zorlanacağınız ligi, ağustos 2012’de, yeni sezona girmeden ‘Pürüzsüz’ başlatmak daha iyidir.

--------------------------------------------------------

Pek çok yorum yapıldı ama bu kadar dangalakçası yapılmamıştı. Bu da bir başarıdır! Şaka gibi bu adam. Resmen cezayı boşverin demiş.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by besiktas1903 View Post
    Federasyon böyle bir karar verirse buna uyariz, kupayi iade ettik ve karar federasyonda. demek sizin için sampiyonluk bukadar önemli, yöneticinin yüzüne tükürecek kadar. Kimse bosuna tutuklanmadi hepsi süpheli durumda ve AKLANINA kadar kupayi iade ettik tarihimizde leke istemeyiz. varsin sampiyon olmayalim, kupalar kazanmayalim ama serefimizle oynayalim
    orada önemli olanın kupa değil de güven olduğunu anlayamadın mı ? federasyonun karar vermesini beklemek ne kadar savunulabilir. kupayı iade ederken federasyon mu size iade edin dedi de burda federasyonun kararını bekliyorsunuz ? ee hepsi şüpheli durumda suçlu mu ? siz suçluluğu kabul etmişsiniz biz etmiyoruz bu kadar basit.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

hani 4-5 yöneticisi şike soruşturmasında gözaltındayken, suçsuzluk karinesini anlarım da, kendini hakim yerine koyup sonuç çıkararak takımını suçsuz ilan edip birde bunun üzerinden edebiyat yapmayı ben anlamıyorum, doğrudur. siz anlıyorsanız bolca tadını çıkarın.
    Last edited by Chinatown : 14.Temmuz.2011 at 23:01

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Kupanın iade edilmesi kararını sonuna kadar destekliyorum ve savunuyorum. Helal olsun. Başka da bir şey yazmak istemiyorum ve susuyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Adamlar yıllardır ulaşamadığı emele 2 ayda futbolla ulaşacaklar o duruma geldik.

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    orada önemli olanın kupa değil de güven olduğunu anlayamadın mı ? federasyonun karar vermesini beklemek ne kadar savunulabilir. kupayı iade ederken federasyon mu size iade edin dedi de burda federasyonun kararını bekliyorsunuz ? ee hepsi şüpheli durumda suçlu mu ? siz suçluluğu kabul etmişsiniz biz etmiyoruz bu kadar basit.
    hayir suçlu degiller süpheli durumdalar. Biz inaniyoruzki aklanicaklar ve suçluluguda kabul etmedik ve bu yüzden diyorumki madem süphe var aklanina kadar kupayi iade ederiz.

İnşallah Taurasi olayına dönmez bu soruşturma.Vallahi çok güzel söyleyecek sözlerimiz var dönerse.Sabırsızlıkla bekliyoruz.
    Last edited by di canio : 14.Temmuz.2011 at 20:26 Reason: Silinen kısımdan alıntı kaldırıldı

Mesaj Yetkileri