1 ile 30 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Hybrid View

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Quote Originally Posted by Chinatown View Post
    şimdi anlamadığım bir konu var, Beşiktaşı eleştirme bağlamında 'kupayı vermek yetmez, uefaya da katılmazsa samimi değildir' diye kelam eden fenerli arkadaşlar var. E sizin suçsuzluk karineniz yüzünden 3-4 ay sonra suçlu da olsanız Bursanın Antepin hakkını gaspederek şampiyonlar ligine gitmiş olacaksınız. Avrupa kupaları yeni mi aklınıza geldi? Beşiktaş kendine düşen kısımda şık bir hareket yapmıştır. Uefa katılımı federasyonun gözetimindedir. bu konuda da federasyon pek sorumluluk alma peşinde gözükmediğinden yaptırım yapılacak bir durum yoktur.
    Alın teri ve emekle kazanılanı iade etmek zordur. Biz bu kupayı savaşarak ve alın teriyle kazandık. Korumak içinde sonuna kadar savaşacağız. Bir emekçinin alın terinin karşılığı olan ekmek parasına sahip çıkması gibi hakkımız olan şampiyonluğa sahip çıkacağız. Yolda bulmadık ki iade edelim. Baba mirası değil, alın teri.

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Quote Originally Posted by A.FaruK View Post
    Alın teri ve emekle kazanılanı iade etmek zordur. Biz bu kupayı savaşarak ve alın teriyle kazandık. Korumak içinde sonuna kadar savaşacağız. Bir emekçinin alın terinin karşılığı olan ekmek parasına sahip çıkması gibi hakkımız olan şampiyonluğa sahip çıkacağız. Yolda bulmadık ki iade edelim. Baba mirası değil, alın teri.
    Besiktasli, Fenerli, Trabzonlu, Bursali ve Antepli oyuncularda alin teri ile mucadele ettiler. Simdi Fenerbahçe suçlu bulunulursa ozamandami sampiyonluga sahip çikarsin? sampiyonluk nedirki..

Quote Originally Posted by A.FaruK View Post
    Valla Faruk sen de beni güldürdün

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Kupanın iade edilmesi kararını sonuna kadar destekliyorum ve savunuyorum. Helal olsun. Başka da bir şey yazmak istemiyorum ve susuyorum.

Mesaj Yetkileri