Celustka baya iyi bi stoper 2 yıl önce şansıma bi sheriff maçını izlemiştim slavianın direk araştırmıştım kim bu diye.Trabzon forması da yakışmış inşallah başarılı olur![]()
Celustka baya iyi bi stoper 2 yıl önce şansıma bi sheriff maçını izlemiştim slavianın direk araştırmıştım kim bu diye.Trabzon forması da yakışmış inşallah başarılı olur![]()
eto'o bitmiş.
@tribundergi Trabzonspor gelecek sezon için Karlsruhe forması giyen U17 milli gurbetçi Hakan Çalhanoğlu ile anlaştı.
Trabzonspor, geçtiğimiz sezon Ankaragücü’nde kiralık olarak forma giyen Drago Gabric’in sözleşmesini feshetti. Hırvat futbolcu Gabric, sezon sonunda tatil için gittiği ülkesinde ciddi bir kaza geçirmişti.
Bordo-mavili kulüp, Kamu Aydınlatma Platformu’na yaptığı açıklamada Gabric’in trafik kazası sonucu sportif faaliyetlerini sürdürmeyeceğinin belirlenmesi üzerine sözleşmesinin feshedildiğini duyurdu.
Trabzonspor Kulübü tarafından yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcumuz Drago Gabric’in, 23.05.2011 tarihinde geçirmiş olduğu trafik kazası sonucu sportif faaliyetlerini sürdürmesine elverişli olmadığının sağlık raporları ile tespit edilmesi neticesinde, futbolcu ile kulübümüz arasında yapılmış olan 07.08.2009 tarihli profesyonel futbolcu sözleşmesi, mevcut sözleşmenin 7. Maddesine istinaden kulübümüz tarafından tek taraflı olarak fesih edilmiştir" denildi.
Ntv Spor
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Yabancılardan bir tane yollamak zorundaydık.Bu isim Gabric oldu.Bana kalırsa 1,2 isim daha yolayıp madem yerli stoper alamıyoruz sağlam bir forvet ve defans almalıyız.
Hrvoje Cale'nin sözleşmesi karşılıklı olarak feshedildi. / Ntv Spor
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
bir sol kanat oyuncusu lazım, aslında önlü arkalı lazım. ama olurmu bilemiyorum.
sol bek yeterli bence brozek ile ferhat var
Ferhat'ın kendini gösterme zamanı geldi.
Geçen sene Schalke istemiyormuydu bu adamı neden böyle fes edildi anlamadım 1,2 milyona satsalardı.
STOPERRRRRRRRRRRRRRRRRRRR !!!!!!!!!!!
Halen Egemenin yerini doldurmadik, Glowacki muzmin sakat valla ucaga bile binmesi korkutuo beni merdiven cikarken bi yerini kirar ceker ne bilim.
Bursaspor lu İbrahim Öztürk ile ilgileniyoruz yakında çıkar kokusu.
Trabzonspor, iyi bir defans oyuncusu ve sol beke bonservisi elinde olan Heinze'yi alabilirse şansı artar diye düşünüyorum.
1-2 gün önce Trabzon'un ilgilendiğini, hatta taraftarların bu transfer için heyecanlandığını okumuştum. Ama, Roma ilgileniyorsa kendisi de tercihini o takımdan yana kullanır o zaman. Piotr ve Ferhat'ın ben yetersiz olduğunu düşünüyorum sol bek için.
celutskada zaman zaman sol bekte oynucakmis
Heinze Romaya imza attı, eğer bize gelse tarihimizin en yararlı transferlerinden biri olurdu diye düşünüyorum. Ama bu yaşa gelmiş kontratsız defans oyuncusu vardır sanırım, araştırılsa bulunur gibime geliyor.
Burak Yılmaz 4 yıllık imzalamış. Umarım bu 4 yıl Şenol Hocayla Burak'ı birlikte takımımızda izleriz.
Burak Yılmaz yıllık 1.800 bin € haketmiyor benim gözümde.Bu sezon maksimum 10 gol atar diye tahmin ediyorum.
Bence Burak geçen sezon gösterdiği performansla o parayı hak etmiştir.Eğer bu sezonda en kötü bu çizgisini devam ettirirse hiç kimsenin neden bu kadar para alıyor demeye hakkı olmaz diye düşünüyorum.
So what?
Saike
Trabzonspor'a genç takviye
Trabzonspor, Çorumspor'dan sol bek Sefa Akın Başıbüyük'ü renklerine bağladı.
01 Ağustos 2011 Pazartesi - 14:16
DHA
Transfer çalışmalarına bir süredir ara veren Trabzonspor, Çorumspor'dan 18 yaşındaki solbek Sefa Akın Başıbüyük'ü transfer etti.
Futbolcunun bonservisi için Çorumspor'a 300 bin TL ödeyecek olan bordo - mavililer, bir iki gün içerisinde Trabzon'a getireceği oyuncuya 5 yıllık sözleşme imzalatacak. Sefa'nın mevkisinde çok başarılı olduğu ve U - 19 Milli takımında da görev yaptığı belirtildi. Trabzonspor yönetiminin Sefa'nın transferinin ardından bir takviye daha yapabileceği belirtildi.
Bu transferin amacı ne anlamadım zatn orda Ferhat var oynamıyor.Bana kalırsa bu adam 1461 trabzon'a gider.
şöyle açıklayayım bizim klüp Ersun Yanal oyuncu portföyünden yararlanmaya başlıyor bu sezon bunu Ersun Yanal kendisi söyledi 2 ay kadar önce..Bu elemanda u-19'da forma giyen Ersun hocanın yakından tanıdıgı bir isim..Gereksiz görenler geçen seneki Bjk maçını hatırlasın..Cale ve Piotr yokken bile formayı kapamayan Ferhat'la olmaz bu iş hocada farkındaymış..Bu sene 1461'e gider seneye kampla beraber belli olur kaderi..
Sefa Akın Trabzonspor'da
5 Ağustos 2011 12:18 | NTVSpor.net
Trabzonspor, Çorumspor'un 18 yaşındaki sol kanat oyuncusu Sefa Akın Başıbüyük'le 3 yıllık anlaşmaya vardı.
![]()
Trabzonspor, Çorumspor'un 18 yaşındaki sol kanat oyuncusu Sefa'yı kadrosuna kattı.
İstanbul Menkul Kıymetler Borsasına (İMKB) gönderilen ve Kamu Aydınlatma Platformu'nda yayınlanan açıklamaya göre, futbolcunun transferi konusunda Çorumspor kulübü ile anlaşma sağlandığı belirtilerek, buna göre kulübe oyuncunun sözleşme fesih bedeli olarak 325 bin lira ödeneceği belirtildi.
Açıklamada, 3 yıllık anlaşma sağlanan futbolcuya 2011-2012 sezonu için 127 bin 200 lira, 2012-2013 sezonu için 140 bin lira, 2013-2014 sezonunda da 154 bin 200 lira garanti ücret ödemesi yapılacağı ifade edildi.
Ayrıca genç futbolcunun üç sezonda 2 bin ile 2 bin 420 lira arasında maç başı ödemesi alacağı kaydedildi.
1461'DE FORMA GİYEBİLİR
Bu arada, transferle ilgili açıklama yapan Trabzonspor Kulübü, U-19 Milli takımında da görev yapan Sefa'ya şu aşamada izin verildiği belirtilerek, ''Bu gelişmelerin ardından kendisine izin verilen Sefa'nın Trabzon'a dönüşünde bordo-mavili ekibin kadrosunda mı yer alacağı, yoksa kiralık olarak 1461 Trabzon'da mı oynayacağı kesinlik kazanacak'' denildi.
Şu defans yokluğunda bence her türlü takımda kalır.
Niye kiralık gönderiliyoki? Sefa çok iyi bir solbek bana göre. Kademe bilinci çok üst seviyede...
I'm back...
gençleri alıp 2. ligde 3 sezon oynattıktan sonra gelişmediklerini görüp serbest bırakmak en büyük fantezisi bu klübün.