1 ile 30 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Hybrid View

Quote Originally Posted by SyNdRoMe23 View Post
    hayır tepki gösterilir de yıllar sonra helede adam gibi adam RTE pankartı açtıktan sonra böyle tepki göstermek bana biraz mantıksız geliyor. hadi o pankartı unuttum bunca senedir neredeydi FB taraftarı ?, meğer o kadar meraklılar tepki göstermeye kendi başkanları tutuklanınca mı akıllarına geldi bu ülkede yanlış şeyler yapıldığı ?

tepkinizi sandıkta da gösterebilirdiniz, daha bunlar olmadan. belki o zaman hiç bunlar olmazdı ?
    O pankartı açan taraftar grubu Genç Fenerbahçeliler'dir.

http://3.bp.blogspot.com/_EYi7gL4bSi...00/gfbrte2.JPG

Bir taraftar grubunun kendi düşüncesini bütün Fenerbahçe taraftarına mal etmek doğru değildir.

Edit:Bu resim biraz siyasete kaçabilir fakat şunu söyleyebilirim.GFB'nin bazı ağır abilerinin emniyetle ve dolayısıyla hükümetle arasından su sızmaz.Biz e5'te biber gazı yerken onların kaçıp gitmesinin sebebi de budur.Bunla alakalı hiçbirşeye cevap vermeyeceğim,ortalık daha da gerilmesin.Merakı olan varsa özel bir şekilde anlatırım GFB'nin genel tutumunu.

Quote Originally Posted by Varonil View Post
    O pankartı açan taraftar grubu Genç Fenerbahçeliler'dir.

http://3.bp.blogspot.com/_EYi7gL4bSi...00/gfbrte2.JPG

Bir taraftar grubunun kendi düşüncesini bütün Fenerbahçe taraftarına mal etmek doğru değildir.

Edit:Bu resim biraz siyasete kaçabilir fakat şunu söyleyebilirim.GFB'nin bazı ağır abilerinin emniyetle ve dolayısıyla hükümetle arasından su sızmaz.Biz e5'te biber gazı yerken onların kaçıp gitmesinin sebebi de budur.Bunla alakalı hiçbirşeye cevap vermeyeceğim,ortalık daha da gerilmesin.Merakı olan varsa özel bir şekilde anlatırım GFB'nin genel tutumunu.
    FB'nin hakim taraftar grubu da GFB. Aziz Yıldırım'ın zamanında sindirdiği taraftar gruplarını da çok iyi biliyorum ben, en az bir FB taraftarı kadar. Tutup da bugün GFB'yi bütün Fener taraftarına mal etmeyin demek bana komik geliyor!

Aziz Yıldırım size bunları yapmışken hala dönüp babanız gibi savunmanızı + sıkıyorsa bu takımı düşürün babında tehditleri de bir türlü anlayamıyorum...

FB'nin hakim taraftar grubu da GFB. Aziz Yıldırım'ın zamanında sindirdiği taraftar gruplarını da çok iyi biliyorum ben, en az bir FB taraftarı kadar. Tutup da bugün GFB'yi bütün Fener taraftarına mal etmeyin demek bana komik geliyor!

Aziz Yıldırım size bunları yapmışken hala dönüp babanız gibi savunmanızı + sıkıyorsa bu takımı düşürün babında tehditleri de bir türlü anlayamıyorum...
    Bütün stat "hükümet istifa" diye inlerken maraton üst tribünün sus pus oturması bazı şeyleri açıkca ortaya koyuyor.

Fenerbahçe üzerinden hiç kimse rant sağlamaya çalışamaz.Fakat Fenerbahçe'ye birşeyler katmaya çalışan insanın başımın üstünde yeri vardır.Aziz Yıldırım'ı babam gibi savunurum,babam gibi severim.Aziz Yıldırım Fenerbahçe'yi bugün getirdiği noktada bu kulübün efsane başkanıdır ve hep öyle kalacaktır.Bunu isteseniz de anlayamazsınız zaten.

Quote Originally Posted by Varonil View Post
    Bütün stat "hükümet istifa" diye inlerken maraton üst tribünün sus pus oturması bazı şeyleri açıkca ortaya koyuyor.

Fenerbahçe üzerinden hiç kimse rant sağlamaya çalışamaz.Fakat Fenerbahçe'ye birşeyler katmaya çalışan insanın başımın üstünde yeri vardır.Aziz Yıldırım'ı babam gibi savunurum,babam gibi severim.Aziz Yıldırım Fenerbahçe'yi bugün getirdiği noktada bu kulübün efsane başkanıdır ve hep öyle kalacaktır.Bunu isteseniz de anlayamazsınız zaten.
    Bugün Aziz yıldırım sportif anlamda sizi ne kadar ileri götürdüyse manevi anlamda o kadar geri götürdü bana göre. belirli zümrelerin takımı yaptı fenerbahçeyi. ama anladığım kadarıyla siz o noktada benden çok farklı düşünüyorsunuz...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Evet babam gibi savunuyorum. biz inanıyoruz siz inanmasanız da olur sıkıntı değil...
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    Evet babam gibi savunuyorum. biz inanıyoruz siz inanmasanız da olur sıkıntı değil...
    hiç bir zaman anlayamam zaten takımın adını kirleten adamların bu şekilde savunulmasını.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

hiç bir zaman anlayamam zaten takımın adını kirleten adamların bu şekilde savunulmasını.
    Takımın adını kirlettiğini nereden biliyorsun. Daha ne olduğu belli olmayan bir şeyden dolayı ceza hükmü yiyorsa bende savunurum.

Tamam basına tepki doğrudur. Ortaya çıktğı saniyeden itibaren sırf Fenerbahçe'ye yüklenildi şurada daha ne olduğu kesin bile değilken bütün TV'lerde reyting peşinde koşuldu. Daha futbolun F'sini bilmeyen adamlarla oturup şike olayları konuşuldu ligden düşürülmeler tartışıldı. Eee biraz insafa gelinde tepkiyi normal bulun. Aynısı size olsaydı eminimki sizde aynısını yapardınız. Galatasaraylısıda, Beşiktaşlısıda,Trabzonlusuda yapardı bunu.

Tasvif etmediğim tek şey ise Shaktar lı oyuncuların böyle bir olayın içinde bulmaları oldu.
    Last edited by di canio : 22.Temmuz.2011 at 02:30 Reason: Siyasi içerik silindi.

Quote Originally Posted by ancar View Post
    Takımın adını kirlettiğini nereden biliyorsun. Daha ne olduğu belli olmayan bir şeyden dolayı ceza hükmü yiyorsa bende savunurum.

Tamam basına tepki doğrudur. Ortaya çıktğı saniyeden itibaren sırf Fenerbahçe'ye yüklenildi şurada daha ne olduğu kesin bile değilken bütün TV'lerde reyting peşinde koşuldu. Daha futbolun F'sini bilmeyen adamlarla oturup şike olayları konuşuldu ligden düşürülmeler tartışıldı. Eee biraz insafa gelinde tepkiyi normal bulun. Aynısı size olsaydı eminimki sizde aynısını yapardınız. Galatasaraylısıda, Beşiktaşlısıda,Trabzonlusuda yapardı bunu.

Tasvif etmediğim tek şey ise Shaktar lı oyuncuların böyle bir olayın içinde bulmaları oldu.
    ben kirlettiğini bilmiyor olabilirim, ama siz de kirletmediğini bilmiyorsunuz. dava bitsin deliller dökülsün ondan sonra konuşun olmaz mı ?

vurguladığım kısım en bittiğim kısım zaten. bize de yapılıyor aynı şeyler. LUBE AYAR denilen insan zorla bizi soruşturmanın içine soktu. ne sokağa inip polisle çatıştık nede maç karıştırdık. hatta çıkıp kupayı iade ettik, içeri alınanlara da "biz size inanıyoruz, ama aklanın öyle gelin" dedik. yapılması gereken en iyi şeyi yaptı Beşiktaş, özellikle de önümde FB gibi bir örnek varken rahatlıkla söyleyebilirim.
    Last edited by di canio : 22.Temmuz.2011 at 02:32 Reason: Siyasi içerik silindi

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

ben kirlettiğini bilmiyor olabilirim, ama siz de kirletmediğini bilmiyorsunuz. dava bitsin deliller dökülsün ondan sonra konuşun olmaz mı ?

vurguladığım kısım en bittiğim kısım zaten. bize de yapılıyor aynı şeyler. LUBE AYAR denilen insan zorla bizi soruşturmanın içine soktu. ne sokağa inip polisle çatıştık nede maç karıştırdık. hatta çıkıp kupayı iade ettik, içeri alınanlara da "biz size inanıyoruz, ama aklanın öyle gelin" dedik. yapılması gereken en iyi şeyi yaptı Beşiktaş, özellikle de önümde FB gibi bir örnek varken rahatlıkla söyleyebilirim.
    bu konuyu sen açtın burda. sonra gelip deliller dökülsün ondan konusalım olmaz mı diyorsun. evet olmaz. biz inanıyoruz suçsuzluğuna demek suç mu ? bu arada emin ol sizi de lube ayar sokmuştur işin içine. onun demesiyle aldılar zaten. bu arada kendi yöneticilerinizle bizimkileri bir tutmayın. Aziz Yıldırım denilen adamın Türk sporu için yaptıklarını kimse yapmamıştır. bu adamla diğerlerini bir tutmayın ve bizim bir kalemde onu silceğimizi düşünmeniz ayrı bir konu zaten.

bizim yöneticilerimiz yapsaydı biz indirirdik vs konuşmalara da bunu söylüyorum. aziz başkanla sizin yöneticileriniz aynı kefede değil...
    Last edited by di canio : 22.Temmuz.2011 at 02:40 Reason: Silinenden alıntı
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Tamam dava bitince konuşuruz orayı. Siyasi içerik silinmiş biliyorum ama senin şike soruşturması hayatını kariyerini ne kadar etkileyecek orasını merak ettim. Sınavdan daha önemli demişsin bana ama bence yanlış düşünüyorsun. Futbol karın doyurmaz oynamadığın sürece öğrencilik doyurur ama. Ya bir şeye güveniyorsundur yada bilmiyorum orasını Ö.M atarım demişsin atarsan sevinirim ona göre davranır konuşurum. Lube Ayar demişsin çıktı bizide işin içine soktu dedin. Daha öncede bu kişi bunları sööyledi takan olmadı şimdi söledi sizde işin içine mi girdiniz. Bu kadarda yanar döner olmayın bence madem delil var diyordu herkes sizin içinde geçerli delil var aldılar bu kadar basit

Mesaj Yetkileri