Sayfa 31 / 447 İlkİlk ... 2129303132334181131 ... SonSon
901 ile 930 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Quote Originally Posted by SyNdRoMe23 View Post
    hayır tepki gösterilir de yıllar sonra helede adam gibi adam RTE pankartı açtıktan sonra böyle tepki göstermek bana biraz mantıksız geliyor. hadi o pankartı unuttum bunca senedir neredeydi FB taraftarı ?, meğer o kadar meraklılar tepki göstermeye kendi başkanları tutuklanınca mı akıllarına geldi bu ülkede yanlış şeyler yapıldığı ?

tepkinizi sandıkta da gösterebilirdiniz, daha bunlar olmadan. belki o zaman hiç bunlar olmazdı ?
    O pankartı açan taraftar grubu Genç Fenerbahçeliler'dir.

http://3.bp.blogspot.com/_EYi7gL4bSi...00/gfbrte2.JPG

Bir taraftar grubunun kendi düşüncesini bütün Fenerbahçe taraftarına mal etmek doğru değildir.

Edit:Bu resim biraz siyasete kaçabilir fakat şunu söyleyebilirim.GFB'nin bazı ağır abilerinin emniyetle ve dolayısıyla hükümetle arasından su sızmaz.Biz e5'te biber gazı yerken onların kaçıp gitmesinin sebebi de budur.Bunla alakalı hiçbirşeye cevap vermeyeceğim,ortalık daha da gerilmesin.Merakı olan varsa özel bir şekilde anlatırım GFB'nin genel tutumunu.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Uefa'dan ceza gelmesi gerekir . Ya da TFF . Hazırlık maçı diye bu rezaleti yapamazsın.

Quote Originally Posted by Varonil View Post
    O pankartı açan taraftar grubu Genç Fenerbahçeliler'dir.

http://3.bp.blogspot.com/_EYi7gL4bSi...00/gfbrte2.JPG

Bir taraftar grubunun kendi düşüncesini bütün Fenerbahçe taraftarına mal etmek doğru değildir.

Edit:Bu resim biraz siyasete kaçabilir fakat şunu söyleyebilirim.GFB'nin bazı ağır abilerinin emniyetle ve dolayısıyla hükümetle arasından su sızmaz.Biz e5'te biber gazı yerken onların kaçıp gitmesinin sebebi de budur.Bunla alakalı hiçbirşeye cevap vermeyeceğim,ortalık daha da gerilmesin.Merakı olan varsa özel bir şekilde anlatırım GFB'nin genel tutumunu.
    FB'nin hakim taraftar grubu da GFB. Aziz Yıldırım'ın zamanında sindirdiği taraftar gruplarını da çok iyi biliyorum ben, en az bir FB taraftarı kadar. Tutup da bugün GFB'yi bütün Fener taraftarına mal etmeyin demek bana komik geliyor!

Aziz Yıldırım size bunları yapmışken hala dönüp babanız gibi savunmanızı + sıkıyorsa bu takımı düşürün babında tehditleri de bir türlü anlayamıyorum...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Bütün olayları kaçırmışım. Videosu felan varmı ?

Edit : Buldum.
    Last edited by Nedvedmania : 22.Temmuz.2011 at 00:02
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

FB'nin hakim taraftar grubu da GFB. Aziz Yıldırım'ın zamanında sindirdiği taraftar gruplarını da çok iyi biliyorum ben, en az bir FB taraftarı kadar. Tutup da bugün GFB'yi bütün Fener taraftarına mal etmeyin demek bana komik geliyor!

Aziz Yıldırım size bunları yapmışken hala dönüp babanız gibi savunmanızı + sıkıyorsa bu takımı düşürün babında tehditleri de bir türlü anlayamıyorum...
    Bütün stat "hükümet istifa" diye inlerken maraton üst tribünün sus pus oturması bazı şeyleri açıkca ortaya koyuyor.

Fenerbahçe üzerinden hiç kimse rant sağlamaya çalışamaz.Fakat Fenerbahçe'ye birşeyler katmaya çalışan insanın başımın üstünde yeri vardır.Aziz Yıldırım'ı babam gibi savunurum,babam gibi severim.Aziz Yıldırım Fenerbahçe'yi bugün getirdiği noktada bu kulübün efsane başkanıdır ve hep öyle kalacaktır.Bunu isteseniz de anlayamazsınız zaten.

Quote Originally Posted by Varonil View Post
    Bütün stat "hükümet istifa" diye inlerken maraton üst tribünün sus pus oturması bazı şeyleri açıkca ortaya koyuyor.

Fenerbahçe üzerinden hiç kimse rant sağlamaya çalışamaz.Fakat Fenerbahçe'ye birşeyler katmaya çalışan insanın başımın üstünde yeri vardır.Aziz Yıldırım'ı babam gibi savunurum,babam gibi severim.Aziz Yıldırım Fenerbahçe'yi bugün getirdiği noktada bu kulübün efsane başkanıdır ve hep öyle kalacaktır.Bunu isteseniz de anlayamazsınız zaten.
    Bugün Aziz yıldırım sportif anlamda sizi ne kadar ileri götürdüyse manevi anlamda o kadar geri götürdü bana göre. belirli zümrelerin takımı yaptı fenerbahçeyi. ama anladığım kadarıyla siz o noktada benden çok farklı düşünüyorsunuz...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Fenerbahçe > Aziz Yıldırım. Bu tarz davranışlar Fenerbahçe'yi değil Aziz Yıldırım'ı savunmaktır. Üstelik savunulan insan olan Aziz Yıldırım'ın da bu tepkileri onaylayacağını düşünmüyorum. Basına yabancı madde atmak, sahaya girmek, kötü tezahüratlar bunlar hem hoş değil hem de haklıyken ya da haklı olduğunu düşünürken haksız duruma düşmektir. Tabii bunlar benim fikirlerim, bence bugün hazırlık maçı da olsa maçın başından sonuna kadar sanki bir derbi maçı gibi atmosfer olmalı ve tezahüratlarla takıma destek verilmeliydi.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Evet babam gibi savunuyorum. biz inanıyoruz siz inanmasanız da olur sıkıntı değil...
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Valla oldum olası sevmem şu spor basınını.İyi yapmışlar.Çoğu traj için yalan haber yapıyor.Bir takımın açığını buldumu direk saldırıyorlar.Oh ne güzel birde hepsi maçlara beleş giriyor.Önlerinde lap-top.Salla babam salla.Allah'ın emriydi bunların yaşanması.Dahada artacaktır bu tepki.İyi oluyor iyi...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Peki böyle yapınca basın size karşı yumşayacak mı ? Madem Fener düşmanılar şimdi daha çok Fener düşmanı olurlar. Tamam tepki gösterilmeli ama böyle olmamalıydı.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

http://shakhtar.com/en/news/17895

resmi sitede böyle bir haber var shaktar ın.

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by Suicider View Post
    http://shakhtar.com/en/news/17895

resmi sitede böyle bir haber var shaktar ın.
    Ukrayna'ya da rezil olduk.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Mükemmel bir taraftarız Ukrayna'da gördü bunu
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    Evet babam gibi savunuyorum. biz inanıyoruz siz inanmasanız da olur sıkıntı değil...
    hiç bir zaman anlayamam zaten takımın adını kirleten adamların bu şekilde savunulmasını.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Başlığı değiştirip Fenerbahce yaptılar başta Turks yazıyordu.

Bu arada şunu da belirteyim.Basına gösterilen tepkiyi son derece haklı bulduğum gibi,sahaya atlanılmasını da bir o kadar haksız ve gereksiz buluyorum.Maçın gidişatı,akıbeti etkilenmemeliydi tribünde olanlardan.Shakhtarlı futbolcuların hiçbir suçu yoktu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

hiç bir zaman anlayamam zaten takımın adını kirleten adamların bu şekilde savunulmasını.
    Takımın adını kirlettiğini nereden biliyorsun. Daha ne olduğu belli olmayan bir şeyden dolayı ceza hükmü yiyorsa bende savunurum.

Tamam basına tepki doğrudur. Ortaya çıktğı saniyeden itibaren sırf Fenerbahçe'ye yüklenildi şurada daha ne olduğu kesin bile değilken bütün TV'lerde reyting peşinde koşuldu. Daha futbolun F'sini bilmeyen adamlarla oturup şike olayları konuşuldu ligden düşürülmeler tartışıldı. Eee biraz insafa gelinde tepkiyi normal bulun. Aynısı size olsaydı eminimki sizde aynısını yapardınız. Galatasaraylısıda, Beşiktaşlısıda,Trabzonlusuda yapardı bunu.

Tasvif etmediğim tek şey ise Shaktar lı oyuncuların böyle bir olayın içinde bulmaları oldu.
    Last edited by di canio : 22.Temmuz.2011 at 02:30 Reason: Siyasi içerik silindi.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Rezilliğin daniskası gerçekten.Rezil olmadığımız bir Ukraynalılar kalmıştı.

Quote Originally Posted by ancar View Post
    Takımın adını kirlettiğini nereden biliyorsun. Daha ne olduğu belli olmayan bir şeyden dolayı ceza hükmü yiyorsa bende savunurum.

Tamam basına tepki doğrudur. Ortaya çıktğı saniyeden itibaren sırf Fenerbahçe'ye yüklenildi şurada daha ne olduğu kesin bile değilken bütün TV'lerde reyting peşinde koşuldu. Daha futbolun F'sini bilmeyen adamlarla oturup şike olayları konuşuldu ligden düşürülmeler tartışıldı. Eee biraz insafa gelinde tepkiyi normal bulun. Aynısı size olsaydı eminimki sizde aynısını yapardınız. Galatasaraylısıda, Beşiktaşlısıda,Trabzonlusuda yapardı bunu.

Tasvif etmediğim tek şey ise Shaktar lı oyuncuların böyle bir olayın içinde bulmaları oldu.
    ben kirlettiğini bilmiyor olabilirim, ama siz de kirletmediğini bilmiyorsunuz. dava bitsin deliller dökülsün ondan sonra konuşun olmaz mı ?

vurguladığım kısım en bittiğim kısım zaten. bize de yapılıyor aynı şeyler. LUBE AYAR denilen insan zorla bizi soruşturmanın içine soktu. ne sokağa inip polisle çatıştık nede maç karıştırdık. hatta çıkıp kupayı iade ettik, içeri alınanlara da "biz size inanıyoruz, ama aklanın öyle gelin" dedik. yapılması gereken en iyi şeyi yaptı Beşiktaş, özellikle de önümde FB gibi bir örnek varken rahatlıkla söyleyebilirim.
    Last edited by di canio : 22.Temmuz.2011 at 02:32 Reason: Siyasi içerik silindi

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Guzelzinho Samet Guzel
    Shaktar'in, futbolcularinin hocasinin bir sucu yoktu. Yurtdisina rezil olduk. Keske bunlar olmasaydi...

Tercüman Samet bunu söyledi diye şuan bütün fenerliler hakaret ediyor tweetırdan kendisine.Yazık gerçekten.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Suicider View Post
    Guzelzinho Samet Guzel
    Shaktar'in, futbolcularinin hocasinin bir sucu yoktu. Yurtdisina rezil olduk. Keske bunlar olmasaydi...

Tercüman Samet bunu söyledi diye şuan bütün fenerliler hakaret ediyor tweetırdan kendisine.Yazık gerçekten.
    Guzelzinho Samet Guzel
    Benim Fenerbahçe'liligime soz soyleyen arkadaslarim, bugun tribunde olsaydim bende sizinle birlikte sahaya inenlerden biri olurdum.

bunu neden dediki ben anlamadım

Shakhtar resmi sitesinde olay biraz abartılmış.Ukraynalı gazeteciler çok rahat bir şekilde stattan çıktılar,fakat öyle söylenildiği gibi,tükürme bozuk para atma gibi bir olay olmadı Ukraynalılara.Zaten niye de olsun ki.

Bu arada Taraf gazetesinin Kadıköy'deki binasının basıldığı haberleri geliyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

fenerbahcenin bu dustugu durum gercekten cok aci

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

ben kirlettiğini bilmiyor olabilirim, ama siz de kirletmediğini bilmiyorsunuz. dava bitsin deliller dökülsün ondan sonra konuşun olmaz mı ?

vurguladığım kısım en bittiğim kısım zaten. bize de yapılıyor aynı şeyler. LUBE AYAR denilen insan zorla bizi soruşturmanın içine soktu. ne sokağa inip polisle çatıştık nede maç karıştırdık. hatta çıkıp kupayı iade ettik, içeri alınanlara da "biz size inanıyoruz, ama aklanın öyle gelin" dedik. yapılması gereken en iyi şeyi yaptı Beşiktaş, özellikle de önümde FB gibi bir örnek varken rahatlıkla söyleyebilirim.
    bu konuyu sen açtın burda. sonra gelip deliller dökülsün ondan konusalım olmaz mı diyorsun. evet olmaz. biz inanıyoruz suçsuzluğuna demek suç mu ? bu arada emin ol sizi de lube ayar sokmuştur işin içine. onun demesiyle aldılar zaten. bu arada kendi yöneticilerinizle bizimkileri bir tutmayın. Aziz Yıldırım denilen adamın Türk sporu için yaptıklarını kimse yapmamıştır. bu adamla diğerlerini bir tutmayın ve bizim bir kalemde onu silceğimizi düşünmeniz ayrı bir konu zaten.

bizim yöneticilerimiz yapsaydı biz indirirdik vs konuşmalara da bunu söylüyorum. aziz başkanla sizin yöneticileriniz aynı kefede değil...
    Last edited by di canio : 22.Temmuz.2011 at 02:40 Reason: Silinenden alıntı
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    Guzelzinho Samet Guzel
    Benim Fenerbahçe'liligime soz soyleyen arkadaslarim, bugun tribunde olsaydim bende sizinle birlikte sahaya inenlerden biri olurdum.

bunu neden dediki ben anlamadım
    Okadar hakaret edince adam ne desin.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

dario srna: fenerbahçe taraftarını anlıyorum. gördüğüm en iyi atmosferdi.
    (/s)

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    bu konuyu sen açtın burda. sonra gelip deliller dökülsün ondan konusalım olmaz mı diyorsun. evet olmaz. biz inanıyoruz suçsuzluğuna demek suç mu ? bu arada emin ol sizi de lube ayar sokmuştur işin içine. onun demesiyle aldılar zaten. bu arada kendi yöneticilerinizle bizimkileri bir tutmayın. Aziz Yıldırım denilen adamın Türk sporu için yaptıklarını kimse yapmamıştır. bu adamla diğerlerini bir tutmayın ve bizim bir kalemde onu silceğimizi düşünmeniz ayrı bir konu zaten.

bizim yöneticilerimiz yapsaydı biz indirirdik vs konuşmalara da bunu söylüyorum. aziz başkanla sizin yöneticileriniz aynı kefede değil...
    siz inanıyoruz demiyorsunuz ki ortamı yıkıyor sahaya iniyorsunuz benim başta da açtığım şey buydu, ortada suçsuzluğu kanıtlayan hiç bir şey yokken çıkıp bunları yapmak ANLAMSIZ. hala da aynı şeyi söylüyorum ve bir çelişki göremiyorum ben. sen görüyorsan söyle açıklamaya çalışayım ?

aziz yıldırım için söylediklerine cevap verme gereği bile hissetmiyorum, köşeye sıkışmış bir başkana bir fanatikten savunma olduklarını düşünüyorum çünkü. zaten biz serdal adalı ve tayfur havutçu'yu da silmedik. onlara güveniyoruz. ama aklanana kadar böyle ortamı yıkmayı vandalizmi doğru bulmuyoruz. kulüpten ve taraftar kitlelerinden gelen açıklamaları gördüysen bunu rahatlıkla anlayacaksın.

edit: son ekleyeceğim şey eğer memnunsanız olaylara karşı "örnek" duruşunuzu sergilemeye devam edin. ortamı germemek adına bir daha hiç bir şekilde cevap atmayacağım bu konuda buraya.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

AYemeniciler Alper Yemeniciler
    Fenerbahce Yonetimi gorusme halinde,pazar gunku sakarya maci buyuk ihtimalle oynanmayacak!!!

Quote Originally Posted by goosfraba View Post
    dario srna: fenerbahçe taraftarını anlıyorum. gördüğüm en iyi atmosferdi.
    The captain of "Shakhtar" commented Dario Srna current during a match with "Fenerbahce" situation.

- I am very pleased‚ no‚ seriously‚ I´m glad that we came to Istanbul to play with the club with great tradition. Probably‚ "Fenerbahce" great president‚ just like it so selflessly so many people. It is a pity that did not work finish the match until the end‚ it was crazy‚ but the best atmosphere for the time of my football life. It was a good‚ open game. But I want to be president was released and this will not be repeated in the stadium. (Laughs.)

- Did your career in something similar?
    - It was when I played for "Hajduk"‚ but not for president‚ but because of poor results. This is the mentality of the Turkish character. They are madly in love their football‚ the president of the club and everything associated with it. The incident a little unpleasant‚ but something I can understand them.

http://shakhtar.com/ru/news/17900

Mesaj Yetkileri