Quote Originally Posted by benbenim View Post
bu konuyu sen açtın burda. sonra gelip deliller dökülsün ondan konusalım olmaz mı diyorsun. evet olmaz. biz inanıyoruz suçsuzluğuna demek suç mu ? bu arada emin ol sizi de lube ayar sokmuştur işin içine. onun demesiyle aldılar zaten. bu arada kendi yöneticilerinizle bizimkileri bir tutmayın. Aziz Yıldırım denilen adamın Türk sporu için yaptıklarını kimse yapmamıştır. bu adamla diğerlerini bir tutmayın ve bizim bir kalemde onu silceğimizi düşünmeniz ayrı bir konu zaten.

bizim yöneticilerimiz yapsaydı biz indirirdik vs konuşmalara da bunu söylüyorum. aziz başkanla sizin yöneticileriniz aynı kefede değil...
siz inanıyoruz demiyorsunuz ki ortamı yıkıyor sahaya iniyorsunuz benim başta da açtığım şey buydu, ortada suçsuzluğu kanıtlayan hiç bir şey yokken çıkıp bunları yapmak ANLAMSIZ. hala da aynı şeyi söylüyorum ve bir çelişki göremiyorum ben. sen görüyorsan söyle açıklamaya çalışayım ?

aziz yıldırım için söylediklerine cevap verme gereği bile hissetmiyorum, köşeye sıkışmış bir başkana bir fanatikten savunma olduklarını düşünüyorum çünkü. zaten biz serdal adalı ve tayfur havutçu'yu da silmedik. onlara güveniyoruz. ama aklanana kadar böyle ortamı yıkmayı vandalizmi doğru bulmuyoruz. kulüpten ve taraftar kitlelerinden gelen açıklamaları gördüysen bunu rahatlıkla anlayacaksın.

edit: son ekleyeceğim şey eğer memnunsanız olaylara karşı "örnek" duruşunuzu sergilemeye devam edin. ortamı germemek adına bir daha hiç bir şekilde cevap atmayacağım bu konuda buraya.