Quote Originally Posted by SyNdRoMe23 View Post
ben kirlettiğini bilmiyor olabilirim, ama siz de kirletmediğini bilmiyorsunuz. dava bitsin deliller dökülsün ondan sonra konuşun olmaz mı ?

vurguladığım kısım en bittiğim kısım zaten. bize de yapılıyor aynı şeyler. LUBE AYAR denilen insan zorla bizi soruşturmanın içine soktu. ne sokağa inip polisle çatıştık nede maç karıştırdık. hatta çıkıp kupayı iade ettik, içeri alınanlara da "biz size inanıyoruz, ama aklanın öyle gelin" dedik. yapılması gereken en iyi şeyi yaptı Beşiktaş, özellikle de önümde FB gibi bir örnek varken rahatlıkla söyleyebilirim.
Tamam dava bitince konuşuruz orayı. Siyasi içerik silinmiş biliyorum ama senin şike soruşturması hayatını kariyerini ne kadar etkileyecek orasını merak ettim. Sınavdan daha önemli demişsin bana ama bence yanlış düşünüyorsun. Futbol karın doyurmaz oynamadığın sürece öğrencilik doyurur ama. Ya bir şeye güveniyorsundur yada bilmiyorum orasını Ö.M atarım demişsin atarsan sevinirim ona göre davranır konuşurum. Lube Ayar demişsin çıktı bizide işin içine soktu dedin. Daha öncede bu kişi bunları sööyledi takan olmadı şimdi söledi sizde işin içine mi girdiniz. Bu kadarda yanar döner olmayın bence madem delil var diyordu herkes sizin içinde geçerli delil var aldılar bu kadar basit