Müthiş gol potansiyelin var gerçekten.Çok kolay gol bulabiliyorsun tabi sakatlıklar etkilemez inşallah.Leverkusen çok güçlü bir ekip.Henüz ilk tur için zor bir eşleşme.Ama oynanmadan kazanılmaz.
Müthiş gol potansiyelin var gerçekten.Çok kolay gol bulabiliyorsun tabi sakatlıklar etkilemez inşallah.Leverkusen çok güçlü bir ekip.Henüz ilk tur için zor bir eşleşme.Ama oynanmadan kazanılmaz.
Leverkusen'den çekinmiyordum ama bu sözlerden sonra biraz düşünür oldum. Ben daha çok Lille - Getafe maçına odaklanmıştım. Nasıl olacak bilmiyorum ama bir şekilde final oynamam lazım. Acayip borç altına girdim.
M. Sissoko | Toulouse | 15 M [Ücret 4 seneye yayılmıştır.]Kupada rahat bir şekilde gruptan çıktım. Biraz fazla gol yemeye başladım ama farkı artırdıktan sonra oyuna aldığım genç isimlerin gol yemede payı var diye düşünüyorum.
Erdi Kasapoğlu | Karşıyaka | 350 K
Emrah Yollu | İstanbulspor | KiralıkÇok önemli 2 ortasaha oyuncusu ile anlaştığımı düşünüyorum. Yann M'Vila transferini de tamamlamıştım ancak tercihimi Sissoko'dan yana kullandım. Eğer para bulursam onuda transfer etmeyi düşünüyorum.
Anıl Dilaver | Gebzespor | Kiralık
Ahmet Kesim | Tepecikspor | Kiralık
Cem Sultan | Gölcükspor | Kiralık
Z. Misimovic | Hercules | 650 K | Kiralık
E. Culio | Racing | 325 K | Kiralık
R. Zapata | Levante | 250 K