1 ile 30 arası toplam 241 sonuç

Konu: Kendini Gerçekleştiren Kehanet [Sezon 4 - Kupa 11]

Hybrid View

sakary Ali Misafir

Müthiş gol potansiyelin var gerçekten.Çok kolay gol bulabiliyorsun tabi sakatlıklar etkilemez inşallah.Leverkusen çok güçlü bir ekip.Henüz ilk tur için zor bir eşleşme.Ama oynanmadan kazanılmaz.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by lofthei View Post
    Leverkusen çok kaliteli ekip, perişan ediyorlar adamı valla... Çok dikkatli olman lazım.
    Quote Originally Posted by sakary Ali View Post
    Müthiş gol potansiyelin var gerçekten.Çok kolay gol bulabiliyorsun tabi sakatlıklar etkilemez inşallah.Leverkusen çok güçlü bir ekip.Henüz ilk tur için zor bir eşleşme.Ama oynanmadan kazanılmaz.
    Leverkusen'den çekinmiyordum ama bu sözlerden sonra biraz düşünür oldum. Ben daha çok Lille - Getafe maçına odaklanmıştım. Nasıl olacak bilmiyorum ama bir şekilde final oynamam lazım. Acayip borç altına girdim.

Kupada rahat bir şekilde gruptan çıktım. Biraz fazla gol yemeye başladım ama farkı artırdıktan sonra oyuna aldığım genç isimlerin gol yemede payı var diye düşünüyorum.
    M. Sissoko | Toulouse | 15 M [Ücret 4 seneye yayılmıştır.]
    Erdi Kasapoğlu | Karşıyaka | 350 K

Çok önemli 2 ortasaha oyuncusu ile anlaştığımı düşünüyorum. Yann M'Vila transferini de tamamlamıştım ancak tercihimi Sissoko'dan yana kullandım. Eğer para bulursam onuda transfer etmeyi düşünüyorum.
    Emrah Yollu | İstanbulspor | Kiralık
    Anıl Dilaver | Gebzespor | Kiralık
    Ahmet Kesim | Tepecikspor | Kiralık
    Cem Sultan | Gölcükspor | Kiralık
    Z. Misimovic | Hercules | 650 K | Kiralık
    E. Culio | Racing | 325 K | Kiralık
    R. Zapata | Levante | 250 K

Mesaj Yetkileri