1 ile 30 arası toplam 241 sonuç

Konu: Kendini Gerçekleştiren Kehanet [Sezon 4 - Kupa 11]

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Transferler ve sonuçlar gerçekten çok güzel. Leverkusen'den bayağı korkman gerektiğini bir kez daha hatırlatıyorum, çok tehlikeli bir ekip. Kalecine büyük iş düşecektir
    "Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by furdun View Post
    Kariyerin zevkli ilerliyor,transferler mükemmel umarım tüm kategorilerde başarılı olursun abi
    Quote Originally Posted by lofthei View Post
    Transferler ve sonuçlar gerçekten çok güzel. Leverkusen'den bayağı korkman gerektiğini bir kez daha hatırlatıyorum, çok tehlikeli bir ekip. Kalecine büyük iş düşecektir
    Transferler gerçekten çok yerinde oldu. Aldığım oyuncuların hepsinden en yüksek verimi alarak faydalanıyorum. Eğer bu şekilde devam ederse 3 kupayıda alacağım.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Kupada 6-0'lık sonucu yakalayınca rövanşta defansı koruyup hücum hattında yedeklerle çıktım. O maçı da farklı kazanabilirdim ama as oyuncuları dinlendirmek önemliydi.

Ligde de kaldığımız yerden devam ediyorum. Trabzonspor'u ligde de yenerek çok kısa sürede önemli bir rakibi büyük hezimete uğrattık. 10 gol atıp kalemizde gol görmedik.

Mesaj Yetkileri