Sayfa 79 / 578 İlkİlk ... 2969777879808189129179 ... SonSon
2,341 ile 2,370 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

emre ve arda'nın durumları çok farklı.arda metin oktay'ın formasını giyip galatasaray kaptanı olarak gitti...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Arda'nın kariyeri işte şimdi başlıyor. Orda magazinden uzak, sadece futbol odaklı bir hayat yaşayacak. Ve buraya yazıyorum 2 yıla kalmaz kendini gösterir ve büyük takıma transfer olur. Ordan daha da büyüğüne. Ve en son olarak yaşlandığında Galatasaray'a dönüp jubilesini yapar.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bence de kafasında sadece ve sadece futbol olduığuna Avrupa'nın bile sayılı futbolcularından olabilir Arda. O yeteneğe kesinlikle sahip. Allah utandırmasın , umarım başarılı olur ve gururlandırır bizi.

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Arda bu takımda 2-3 yıl oynar en fazla.Sonra tıpkı Hakan Şükürün yaptığı gibi gelirken burdakilere haber verir,Ardanın yerinde oynayan yabancı oyuncu takımdan dışlanır gönderilir ve Arda gelir.Hakan Şükürün Jardeli harcattığı gibi.Tipik Galatasaray işleri.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Çok mutlu .

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Arda'nın da İngilizceye karşı pek sıcak olmadığını görmüş olduk böylece. Tüzdey (Tuesday) ne yahu .

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Quote Originally Posted by Addolorato View Post
    Arda'nın da İngilizceye karşı pek sıcak olmadığını görmüş olduk böylece. Tüzdey (Tuesday) ne yahu .
    Hahaha evet ay em tolkink may daktır.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

tuh ya gidemedim ardayi karsilamaya havuzdaydim

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

YorumLar çok gurur verici;

BazıLarı yeni Simeone oLacak demiş (ArjantinLi efsane orta saha oyuncusu A.Madrid in eski kaptanLarından)

Yarın CaLderon da onu izLemek için sabırsızLanıyorum,

Kıskanç Madrid, Sen Arda Turan ı da istedin ama o bizi tercih etti.

Bir Kesim de ReaL ve Barça ya gönderme yapmış yine, BazıLarı para için ReaL ve Barça gibi takımLarı tercih ediyor, bazıLarı da oynamak ve başarıLı oLmak içinde bizi tercih ediyor ( TURAN) demiş.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by garydelgadov View Post
    Arda bu takımda 2-3 yıl oynar en fazla.Sonra tıpkı Hakan Şükürün yaptığı gibi gelirken burdakilere haber verir,Ardanın yerinde oynayan yabancı oyuncu takımdan dışlanır gönderilir ve Arda gelir.Hakan Şükürün Jardeli harcattığı gibi.Tipik Galatasaray işleri.
    Vallaha bu kadar emin olma derim.Çok bilen,çok yanılır
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

marcanın sitesine girdim yorumlara baktım arda çok kötü bilgisayar oyunlarında kullanın gibi yorumlar hatta dangalağın biri ileri gidip ancak real madrid c takımında oynar demiş umarım sahada cevabını verir...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by GALATAS4R4Y View Post
    marcanın sitesine girdim yorumlara baktım arda çok kötü bilgisayar oyunlarında kullanın gibi yorumlar hatta dangalağın biri ileri gidip ancak real madrid c takımında oynar demiş umarım sahada cevabını verir...
    KıskandıkLarı için söyLüyorLardır. A.Madrid taraftarının söyLemine göre Arda yı ReaL Madrid de istemiş ama A.Madrid i seçtiği içinde ReaL taraftarının direk hedefi haLine geLmiş.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Quote Originally Posted by Börk View Post
    Vallaha bu kadar emin olma derim.Çok bilen,çok yanılır
    Ohoo onlar şaşmaz zaten şüphen olmasın Beşiktaşın kötü yanlarını en çok söyleyenlerden biriyim merak etme.

ardaya imza töreni falan yapılcakmı yıldız oyunculara yapılır ya umarım yapılıyodur...

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by garydelgadov View Post
    Ohoo onlar şaşmaz zaten şüphen olmasın Beşiktaşın kötü yanlarını en çok söyleyenlerden biriyim merak etme.
    Sen merak etme bi yönetim de aynısı oldu diye sürekli tekrarlanacak değil olaylar Tipik mi dersin ne dersin ben gururluyum satılan en pahalı türk olduğu için
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

"2 - With Arda Turan playing, Turkey are unbeaten in four Euro2012 qualifiers, but have lost both games without him"
    Opta

(Euro 2012 elemelerinde Arda varken milli takım kaybetmedi, Arda yokken 2 mağlubiyet.)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Jardel Hakan Sukur donmek istedigi icin gonderilmedi. Arda yabanci dil isini kavrarsa yurtdisinda Nihat gibi Tugay gibi bir adam olacak bence.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Adeta yıkıldı!
    Kaptan Arda Turan'ın sürpriz bir şekilde Atletico Madrid'e transferi Galatasaray camiasında büyük bir yankı uyandırdı. Arda'nın transferine en çok üzülen isim ise...
    12 Ağustos 2011 Cuma - 09:09
    Webaslan ve AA

Kaptan Arda Turan'ın sürpriz bir şekilde Atletico Madrid'e transferi Galatasaray camiasında büyük bir yankı uyandırdı.

Camianın büyük bir bölümü, Galatasaray'ın Arda Turan'ı takımda tutmak için elinden geleni yaptığı konusunda hem fikir olurken; küçük bir kısım ise başkan Ünal Aysal'ın Arda'yı ikna edememesinden dolayı eleştirilerini ardı ardına sıralıyor.

Galatasaray taraftarının sevgilisi olan eski futbol şube sorumlusu Haldun Üstünel, Arda Turan'ın Atletico'ya transferi hakkında en fazla üzülenlerden biri...

Arda Turan'ın Galatasaray'ın sembol oyuncularından biri olduğunu belirten Üstünel, "Arda'nın transferi benim için gerçekten büyük bir sürpriz oldu. Arda kolay kolay yeri dolacak bir oyuncu değil. Çok üzgünüm ancak profesyonel bir hayat ve Arda'nın Atletico Madrid'de başarılı olacağına inanıyorum." dedi.

14 Mayıs'ta yapılan seçimlere başkan adayı olarak giren Turgay Kıran ise Arda Turan'ın Atletico Madrid'e transferine oldukça farklı bir yorum getirdi. Kıran, Arda Turan'a kaptanlığın yaramadığını belirterek " Kaptanlık Arda'ya yaramadı. Henüz kaptan olamamış, hatta Galatasaraylı bile olamamış. Bu sene kalıp, Galatasaray'a kupa kazandırarak gidebilirdi" ifadelerini kullandı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bizim forumdan Pesimistyla'nın yaptığı bir video sanırım yine. Herkes tarafından paylaşılıyor. Önceden izlemiştim ama şimdi çok dokunaklı oldu. Zor tutuyorum kendimi, gözlerim doldu.

http://www.sporxtv.com/futbol/superl...iSXTVQ22679SXQ

Güle güle Koca Kafa, elbet buluşacağız aynı arma altında aynı hedef uğruna!
    Last edited by Revolution : 12.Ağustos.2011 at 14:28

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Bizim forumdan gerrrard'ın yaptığı bir video sanırım yine. Herkes tarafından paylaşılıyor. Önceden izlemiştim ama şimdi çok dokunaklı oldu. Zor tutuyorum kendimi, gözlerim doldu.

http://www.sporxtv.com/futbol/superlig/galatasaray/bir-arda-turan-klibiSXTVQ22679SXQ

Güle güle Koca Kafa, elbet buluşacağız aynı arma altında aynı hedef uğruna!
    eski üyelerden pesimistyla'nın yaptığı video sanırım.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ha pardon ben gerrrard yapıyor sanıyordum

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Pesimistyla yapıyor.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Elbet bir gün buluşacağız Arda.Yolun açık olsun.Umarım futbolu başladığı yerde bırakır ama daha çok erken bunları konuşmak için.Atletico'da Galatasaray'da gösterdiği performansdan daha iyisini göstereceğine inanıyorum.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bir Fenerbahçeli olarak Arda'nın gitmesine sevindim kariyeri açısından. Yolu açık olsun Türk futbolunun yetiştirdiği ender futbolculardan birisi.

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Ha pardon ben gerrrard yapıyor sanıyordum
    eheheh, benim videolarım bu kadar dokunaklı olmuyor. emre kardeşim çok iyi bu konuda. ))

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

----------------------muslera-------------------------------
    --sabri-------------ujfa------servet------------çağlar

eboue---------melo-------selçuk----------------------

---------------------------------------------transfer-

keita----------------------elmander-------------------

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by mpaker66 View Post
    ----------------------muslera-------------------------------
    --sabri-------------ujfa------servet------------çağlar

eboue---------melo-------selçuk----------------------

---------------------------------------------transfer-

keita----------------------elmander-------------------
    burda 6 yabancı var sola türk oyuncu nası bulcaz bide elmander değil baros oynar

Muslera
    Sabri - Ujfa - Servet - Balta(?)
    Yekta - Melo - Selçuk
    Keita - Baros - Arshavin

yada

Muslera
    Ujfa - Semih - Servet - Balta(?)
    Sabri - Melo - Selçuk
    Keita - Baros - Arshavin

bence eboue ye gerek yok sağ açık oynatmıcaksak tabi

sağ açık oynatcaksak

Eboue - Keita (Arshavin)