emre ve arda'nın durumları çok farklı.arda metin oktay'ın formasını giyip galatasaray kaptanı olarak gitti...
emre ve arda'nın durumları çok farklı.arda metin oktay'ın formasını giyip galatasaray kaptanı olarak gitti...
vay be ardaya bak aslanım
http://www.as.com/futbol/articulo/tu...sdasftb_33/Tes
Arda'nın kariyeri işte şimdi başlıyor. Orda magazinden uzak, sadece futbol odaklı bir hayat yaşayacak. Ve buraya yazıyorum 2 yıla kalmaz kendini gösterir ve büyük takıma transfer olur. Ordan daha da büyüğüne. Ve en son olarak yaşlandığında Galatasaray'a dönüp jubilesini yapar.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Bence de kafasında sadece ve sadece futbol olduığuna Avrupa'nın bile sayılı futbolcularından olabilir Arda. O yeteneğe kesinlikle sahip. Allah utandırmasın , umarım başarılı olur ve gururlandırır bizi.
Arda bu takımda 2-3 yıl oynar en fazla.Sonra tıpkı Hakan Şükürün yaptığı gibi gelirken burdakilere haber verir,Ardanın yerinde oynayan yabancı oyuncu takımdan dışlanır gönderilir ve Arda gelir.Hakan Şükürün Jardeli harcattığı gibi.Tipik Galatasaray işleri.![]()
Çok mutlu .![]()
Arda'nın da İngilizceye karşı pek sıcak olmadığını görmüş olduk böylece. Tüzdey (Tuesday) ne yahu.
tuh ya gidemedim ardayi karsilamaya havuzdaydim![]()
YorumLar çok gurur verici;
BazıLarı yeni Simeone oLacak demiş (ArjantinLi efsane orta saha oyuncusu A.Madrid in eski kaptanLarından)
Yarın CaLderon da onu izLemek için sabırsızLanıyorum,
Kıskanç Madrid, Sen Arda Turan ı da istedin ama o bizi tercih etti.
Bir Kesim de ReaL ve Barça ya gönderme yapmış yine, BazıLarı para için ReaL ve Barça gibi takımLarı tercih ediyor, bazıLarı da oynamak ve başarıLı oLmak içinde bizi tercih ediyor ( TURAN) demiş.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
marcanın sitesine girdim yorumlara baktım arda çok kötü bilgisayar oyunlarında kullanın gibi yorumlar hatta dangalağın biri ileri gidip ancak real madrid c takımında oynar demiş umarım sahada cevabını verir...
ardaya imza töreni falan yapılcakmı yıldız oyunculara yapılır ya umarım yapılıyodur...
"2 - With Arda Turan playing, Turkey are unbeaten in four Euro2012 qualifiers, but have lost both games without him"
Opta
(Euro 2012 elemelerinde Arda varken milli takım kaybetmedi, Arda yokken 2 mağlubiyet.)
Jardel Hakan Sukur donmek istedigi icin gonderilmedi. Arda yabanci dil isini kavrarsa yurtdisinda Nihat gibi Tugay gibi bir adam olacak bence.
Adeta yıkıldı!
Kaptan Arda Turan'ın sürpriz bir şekilde Atletico Madrid'e transferi Galatasaray camiasında büyük bir yankı uyandırdı. Arda'nın transferine en çok üzülen isim ise...
12 Ağustos 2011 Cuma - 09:09
Webaslan ve AA
![]()
Kaptan Arda Turan'ın sürpriz bir şekilde Atletico Madrid'e transferi Galatasaray camiasında büyük bir yankı uyandırdı.
Camianın büyük bir bölümü, Galatasaray'ın Arda Turan'ı takımda tutmak için elinden geleni yaptığı konusunda hem fikir olurken; küçük bir kısım ise başkan Ünal Aysal'ın Arda'yı ikna edememesinden dolayı eleştirilerini ardı ardına sıralıyor.
Galatasaray taraftarının sevgilisi olan eski futbol şube sorumlusu Haldun Üstünel, Arda Turan'ın Atletico'ya transferi hakkında en fazla üzülenlerden biri...
Arda Turan'ın Galatasaray'ın sembol oyuncularından biri olduğunu belirten Üstünel, "Arda'nın transferi benim için gerçekten büyük bir sürpriz oldu. Arda kolay kolay yeri dolacak bir oyuncu değil. Çok üzgünüm ancak profesyonel bir hayat ve Arda'nın Atletico Madrid'de başarılı olacağına inanıyorum." dedi.
14 Mayıs'ta yapılan seçimlere başkan adayı olarak giren Turgay Kıran ise Arda Turan'ın Atletico Madrid'e transferine oldukça farklı bir yorum getirdi. Kıran, Arda Turan'a kaptanlığın yaramadığını belirterek " Kaptanlık Arda'ya yaramadı. Henüz kaptan olamamış, hatta Galatasaraylı bile olamamış. Bu sene kalıp, Galatasaray'a kupa kazandırarak gidebilirdi" ifadelerini kullandı.
Bizim forumdan Pesimistyla'nın yaptığı bir video sanırım yine. Herkes tarafından paylaşılıyor. Önceden izlemiştim ama şimdi çok dokunaklı oldu. Zor tutuyorum kendimi, gözlerim doldu.
http://www.sporxtv.com/futbol/superl...iSXTVQ22679SXQ
Güle güle Koca Kafa, elbet buluşacağız aynı arma altında aynı hedef uğruna!
Last edited by Revolution : 12.Ağustos.2011 at 14:28
Ha pardon ben gerrrard yapıyor sanıyordum![]()
Pesimistyla yapıyor.
Elbet bir gün buluşacağız Arda.Yolun açık olsun.Umarım futbolu başladığı yerde bırakır ama daha çok erken bunları konuşmak için.Atletico'da Galatasaray'da gösterdiği performansdan daha iyisini göstereceğine inanıyorum.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Bir Fenerbahçeli olarak Arda'nın gitmesine sevindim kariyeri açısından. Yolu açık olsun Türk futbolunun yetiştirdiği ender futbolculardan birisi.
----------------------muslera-------------------------------
--sabri-------------ujfa------servet------------çağlar
eboue---------melo-------selçuk----------------------
---------------------------------------------transfer-
keita----------------------elmander-------------------
burda 6 yabancı var sola türk oyuncu nası bulcazbide elmander değil baros oynar
Muslera
Sabri - Ujfa - Servet - Balta(?)
Yekta - Melo - Selçuk
Keita - Baros - Arshavin
yada
Muslera