Etik kurulu mektubunu tekrar dinleyip yazmaya calistim (yanlislik varsa affola).
Altta kalinlastirdigim bolum isin en ilginc tarafi bence. Etik kurulu, "evet bazi musabakalarda sike, sike tesebbusu, tesvik veya tesvik tesebbusu vardir" diyor.
Buna ragmen ligler baslayacak, hic bir sey olmamis gibi her sey devam edecek. Cezon ortasinda birilerinin kafasi kesilecek. Ne futbol zevki kalacak, ne lig mucadelesi.
Eger M. Ali Aydinlar etik kurulu'nun mektubunu yanlis okumadiysa (ki yanlis okuduysa bir baska skandal) goz gore gore ligin ortasinda bozulacak.
Ustelik kendisi belgeler karar vermemiz icin yeterli degil diyebiliyor. Ama hani bazi maclarda sike, tesvik vs. oldugu konusunda kanaat getirilebilmisti? O kanaat getirilebilenlerin cezalari neden erteleniyor anlayamadim tam olarak. Esasinda anladim da, o soruya cevap olarak kendilerini savunamiyorler demesi gereken M. Ali Aydinlar, genelde delil yok seklinde cevap vermeyi tercih etti.
Agizindan cikanlari cok cok dikkatli secmesi lazim M. Ali Aydinlar'in. Hem de cok!
Kalin kisimi ozellikle alttaki link'den izleyebilirsiniz. Aman dikkatli dinleyin, esas can alici kisimi M. Ali Aydinlar ozellikle cok hizli oluyor!
http://www.yildiz.tv/?act=dvr&chan=t...011%2018:05:12