1 ile 30 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Hybrid View

Quote Originally Posted by futureless View Post
    Bazi maçlarda şike veya şike teşebbüsü olduğuna kanaat getirip bazı maçlarda kanaat getirilmediği konusunda şunu düşünüyorum.Kararın tüm takımlar için verilmesi gerekiyor değil mi.Yani bu takımlar hakkında şike kanaatine vardık düşüyorlar , ama bunlarda henüz bi kanaate varamadık kalsınlar şimdilik diyecek değiller.Kaldı ki bunların birbiriyle bağlantısı da olabilir.Herşeyi topluca yapacaklar savunmalardan sonra.4.kez söylüyorum , bu sezon bu lig oynanacak.(Sezon ortası birşey yok)
    Federasyonun sezon ortası karar vermeme gibi bir lüksü yok ne yazık ki. İş Ankaraspora gelince çat diye düşürmek var, büyüklere gelince yok. Ne yazık ki böyle birşey olması mümkün değil. Eğer suçlu bulunursa sanıklar, sezon ortası dahi olsa ceza verilmesi gerekiyor. Talimatname ve kurallar bunu gerektiriyor. Biz bu cezayı sonra verelim gibi birşey söz konusu değil. Yanlış bilgi vermeyelim lütfen.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Stan13 View Post
    Federasyonun sezon ortası karar vermeme gibi bir lüksü yok ne yazık ki. İş Ankaraspora gelince çat diye düşürmek var, büyüklere gelince yok. Ne yazık ki böyle birşey olması mümkün değil. Eğer suçlu bulunursa sanıklar, sezon ortası dahi olsa ceza verilmesi gerekiyor. Talimatname ve kurallar bunu gerektiriyor. Biz bu cezayı sonra verelim gibi birşey söz konusu değil. Yanlış bilgi vermeyelim lütfen.
    Anlamadığın nokta şu.Ankaraspor lafını çıkarman da bu yüzdendir ki ; iddianamenin çıkmas , mahkemece kabulü ve savunmaların alınmaya başlanması söz konusu değil mi ? İşte burada önemli nokta olan savunmalar hususunda etik kurulun devreye girmesi.Sezon ortasına getirmezler demek istedim ben , sezon ortasında suçlu bulunsa da düşürmezler demedim dikkatli okursanız.O sizin çıkardığınız birşey.Kaldı ki bu olayın önümüzdeki yaza kadar anca sonuçlanacağını düşünüyorum , soruşturmanın değil sadece yani : Şu meşhur savunma olaylarının..Yineliyorum , benim demek istediğim kimsenin 2 yılını yemek istemeyecekler.Bu olayın ya bu sezon lig başlamadan bitmesini bekliyordum ya da önümüzdeki yaza sarkmasını.Çünkü 1 sezon kaybettirmeyi uygun görecekler takımlara( düşme olursa ) .Nasıl mı yapacaklar ? Uyutacaklar bizleri bir sezon , işte savunma alınıyodu , işte hala bitmemişti savunmalar falan..Savunmaların alınma işlemini sezon sonuna kadar anca bitiriyormuş gibi olacak yani.Benim görüşüm bu yönde.Bu sezon oynanacak demem bu düşüncemdendir.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Mesaj Yetkileri