1 ile 30 arası toplam 122 sonuç

Konu: Trabzonspor | 6 Üstü 1 Aşk!..

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Yok yok estağfurullah şüphe için demedim istatistikleri görmek istedim sadece. Başarılar diliyorum bu arada

Quote Originally Posted by Homer J.S View Post
    Yok yok estağfurullah şüphe için demedim istatistikleri görmek istedim sadece. Başarılar diliyorum bu arada
    Foruma yeni katıldığım için bazı önyargılar olabilir diye düşündüm ama benim kariyerlerimde yanlış olmaz diye belirtmek istedim. Başarı dileklerin için de teşekkür ederim. Ama keşke kariyerlere takip biraz daha fazla olsaydı, bu şekilde kendin çal kendin oyna gibi oluyor

Şampiyonlar Ligi Play-Off Turu 1.Maç: Tek kelimeyle hezimet!

Rusya'nın güçlü takımlarından Zenit karşısında mutlak galibiyet parolası ile çıkmıştık fakat bir türlü
    istediğimiz etkili pozisyonları yakalayamadık ve yakaladıklarımızı da değerlendiremeyince tecrübeli
    Kerzhakov hiç acımadı ve Şampiyonlar Ligi hayallerimizi resmen suya düşürdü. Rövanş maçına
    prestij için çıkacağız artık...

Gol Düellosu Trabzonspor'un...

Eskişehirspor'un gollerinden birini atanın Webo olduğuna belki dikkat etmişsinizdir. Bu kullandığım
    yamadan kaynaklanan bir hata sanırım, bir ara Webo'nun Eskişehirspor ile anlaştığı haberi çıkınca
    güncelleme bu şekilde çıkmış ama Webo İBB ile sözleşme imzaladı bildiğim kadarıyla. Bunların
    dışında maça gelecek olursak kendi evimizde gol düellosu şeklinde geçen maçı zor da olsa kazanıp
    Süper Lig'de 3 puan ile tanıştık, Mutluyuz!..

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Öncelikle sunum çok iyi, skorlar da harika ancak FM 2011'in son dönemlerinde olunması ilgiyi azaltıyor. Ben takip ediyorum yine de bekliyorum yeni ssleri.

Mesaj Yetkileri