1 ile 30 arası toplam 122 sonuç

Konu: Trabzonspor | 6 Üstü 1 Aşk!..

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    Ankara

Bir maçta sadece bir kişi gol atıyor hocam Zenit maçı kötü olmuş inş Avrupa Ligi'nde istediğin yerlere gelirsin

Quote Originally Posted by Homer J.S View Post
    Öncelikle sunum çok iyi, skorlar da harika ancak FM 2011'in son dönemlerinde olunması ilgiyi azaltıyor. Ben takip ediyorum yine de bekliyorum yeni ssleri.
    Sunumla ilgili yorumun ve beğenin için teşekkür ederim, güzel bir kariyer paylaşmaya çalışıyorum elimden geldiği kadar. İlgisizlik konusunda da haklısın sanırım, neyse birkaç mesaj da olsa devam etme şevki veriyor insana...

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Maçlar bol gollü geçiyor ancak bolda gol yiyorsun. Biraz bunun üstünde dur istersen

Başarılar güzel sunum güzel oyun.

not: Takımda toplam kaç yabancı var ? Sınırsız yabancı yamaya ekli mi ?
    Maçların gollü geçmesi taktiğin sonucu, takımı 4-1-3-2 oynatıyorum böyle olunca çok gol atıyoruz çok da yiyoruz. Aslında yediğimizden fazla attığımız sürece sorun yok
    Takımdaki yabancı sayısı dokuz, dediğim gibi takımdaki tüm Polonyalıları yolladığımız için bu sezonluk sıkıntımız yok kontenjanla alakalı.

Taktik Dizilişimiz ve Kadromuz

Quote Originally Posted by ancar View Post
    Başarılar dilerim. Sunum güzel ama sanki çok fazla gol yiyoruz
    Dediğim gibi taktik yüzünden, bir üstteki cevabımda taktik ve takım dizilişini verdim.

Quote Originally Posted by YALI1925 View Post
    Bir maçta sadece bir kişi gol atıyor hocam Zenit maçı kötü olmuş inş Avrupa Ligi'nde istediğin yerlere gelirsin
    Her maçta bir kahraman çıkıyor anormal bir şekilde, benim için de iyi oyuncuların piyasası artıyor.

Mesaj Yetkileri