Orijinal satışlarının artması için öncelikle adam gibi bir oyun çıkarmaları lazım.Şahsen yüzde yüz Türkçe yamalı bir fm çıkartsalar dahi oyun fiyatıda uçuk değil 10 lira olsa dahi gidip almam orijinal.Çünkü haketmiyor adamlar.Şuan diablo 3 ü bekliyorum mesela.O çıktığında isterse orijinal fiyatı 300 lira olsun gidip orijinal almazsam namerdim.Niye alıyorum.Çünkü adamlar hakediyor yaptığı oyunlarda.Ama fm yi orijinal almam için bir sebep düşünüyorum ve bir türlü aklıma gelmiyor bir tek sebep.Tamam şuan için piyasadaki en iyi fm oyunu ama öyle olması oyunu adam gibi yapmaları için engel değil.Her sene yüzlerce hata ile oynuyoruz oyunu.Fm serisi çıktığından bu yana her serisini en fazla 2 ay oynadım.Daha fazla oynanmıyor çünkü artık hatalardan dolayı insan bunalıyor sıkılıyor.Bununla mı uğraşacağım diyor ve kaldırıp siliyor.Bize çıkartsınlar cm 01-02 veya 03-04 gibi zevkli bir oyun o zaman orijinal alalım.Ama yok adamlar her sene dandik birkaç yenilikle yeni versiyon sürüyorlar piyasaya ondan sonrada orijinal alın ki türkçe yapalım diyorlar.Daha çok beklerler türkiyede o satış patlamasını.Bundan dolayıda oyunun orijinalinde Türkçe nin daha uzun yıllar oyunda olacağını sanmıyorum.Ancak dışarıdan yapılmış yamalarla türkçe oynarız biz bu oyunu.