1 ile 30 arası toplam 149 sonuç

Konu: FM 2012 Neden Türkçe Değil?

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by vedat1987 View Post
    Yapmayın bunlarla geçiştirilemez bu konu. Sizin yazdığınızı okuyanda sadece Türkler korsan kullanıyor zanneder. Dünyanın heryerinde korsan kullanımı üç aşağı beş yukarı neredeyse eşittir kimse hikaye anlatmasın. Yani Polonyalılar, Ruslar bizden daha az korsan kullanım oranına sahip derseniz gülerim sadece size.
    Benim yazdıklarım Türkiye'de varolan herhangi bir sınav sisteminde kullanılsaydı ve paragrafta anlatılmak istenen aşağıdakilerden hangisi deseydi "Sadece Türkler korsan kullanmaktadır." şıkkını işaretleyip soruyu yanlış yapacaktınız.

Benim yazdığım paragraftaki anlam ise;

"Hizmet kalitesi artarsa yada Türkçe olursa ben korsan kullanmam diyenlerin aslında hizmet kalitesi olan ve tatmin eden ürünlerde de orjinal kullanmadığıdır."

Tüm dünyanın korsan kullandığının bende farkındayım. İster Rus ister Alman ister Türk korsan ya da orjinal kullansın. Benim bu işten ne bir karım ne de zararım vardır. Yine orjinal kullanında şu oyuna Türkçe eklensin gibi bir beklentim de yoktur. Siz korsan almaya devam edebilirsiniz. Biz gerek FM içeriği olarak gerekse Türkçe'nin eklenmesi için üstümüze düşmediği halde düşmüşten öte çaba gösteriyoruz. Yine tekrarlamakta fayda görüyorum.

Bu işi I go, you go, we go zannedenler varsa öncelikli olarak bir sorum ve bir de ricam olacaktır.

Bu kadar basit bir konuyu neden kendileri veya bir başkası bugüne kadar üstlenmedi.

Ricama gelirsem dosyaları verelim. Bu kadar basit bir işi %100 yetiştirsinlerde oyuna ekleyelim ya da en kötü yama olarak çıkaralım.

vedat1987 Misafir

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Benim yazdıklarım Türkiye'de varolan herhangi bir sınav sisteminde kullanılsaydı ve paragrafta anlatılmak istenen aşağıdakilerden hangisi deseydi "Sadece Türkler korsan kullanmaktadır." şıkkını işaretleyip soruyu yanlış yapacaktınız.

Benim yazdığım paragraftaki anlam ise;

"Hizmet kalitesi artarsa yada Türkçe olursa ben korsan kullanmam diyenlerin aslında hizmet kalitesi olan ve tatmin eden ürünlerde de orjinal kullanmadığıdır."

Tüm dünyanın korsan kullandığının bende farkındayım. İster Rus ister Alman ister Türk korsan ya da orjinal kullansın. Benim bu işten ne bir karım ne de zararım vardır. Yine orjinal kullanında şu oyuna Türkçe eklensin gibi bir beklentim de yoktur. Siz korsan almaya devam edebilirsiniz. Biz gerek FM içeriği olarak gerekse Türkçe'nin eklenmesi için üstümüze düşmediği halde düşmüşten öte çaba gösteriyoruz. Yine tekrarlamakta fayda görüyorum.

Bu işi I go, you go, we go zannedenler varsa öncelikli olarak bir sorum ve bir de ricam olacaktır.

Bu kadar basit bir konuyu neden kendileri veya bir başkası bugüne kadar üstlenmedi.

Ricama gelirsem dosyaları verelim. Bu kadar basit bir işi %100 yetiştirsinlerde oyuna ekleyelim ya da en kötü yama olarak çıkaralım.
    Benim söylemek istediğim biz çok korsan kullanıyoruz o yüzden dilimiz eklenmiyor dediğiniz için. Aynı şekilde birçok ülkede korsan kullanımı yaygın lakin oyunda dilleri çatır çatır yıllardır var.
    Çevirme konusunda emeklerinizi anlıyorum oyun çevirmenin ne kadar zor olduğunu da biliyorum. Birçok oyunun dilimize çevirilmesi hususunda görev yaptım. Tabiki Fm'de cümle sayısı diğer oyunlardan kat kat fazla. Benim talebim oyunun profesyonel şekilde çevirilip oyunla beraber yayınlanması ve sadece orjinal alanların Türkçe diliyle oyunu kullanabilmesi. Mahalleden adam toplayıp çeviri yapmak tabiki kolay değil.
    Bizim yazdıklarımıza cevap vermekte çekincesi olmayan adminlerin yıllardır oyuna Türkçe dil eklentisi koymayan SI Games'e laf söyletmeme çabalarını anlıyorum.Ne de olsa hepimiz oyunu korsan olarak alıyoruz, bu konuda konuşmaya hakkımız yok değil mi?

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by vedat1987 View Post
    Benim söylemek istediğim biz çok korsan kullanıyoruz o yüzden dilimiz eklenmiyor dediğiniz için. Aynı şekilde birçok ülkede korsan kullanımı yaygın lakin oyunda dilleri çatır çatır yıllardır var.

Bizim yazdıklarımıza cevap vermekte çekincesi olmayan adminlerin yıllardır oyuna Türkçe dil eklentisi koymayan SI Games'e laf söyletmeme çabalarını anlıyorum.Ne de olsa hepimiz oyunu korsan olarak alıyoruz, bu konuda konuşmaya hakkımız yok değil mi?
    Ben korsan kullanıyorsam buna kılıf aramama gerek yoktur. Bunu FM'ye örneklediğimizde "oyun kalitesiz, Türkçe'de yok o yüzden korsan kullanıyorum" açıklamasını samimi bulmuyorum. Çünkü oyun %100 kaliteli olsa da Türkçe olsa da orjinal alırız mantığı yalandır. Birbirimizi bildikten sonra kimi kandırıyoruz. Ben bu düşünceyi eleştiriyorum. Ben nerede korsan kullanıyoruz diye dilimiz eklenmedi demişim merak ediyorum. Ben korsan kullanımını değil korsan kullanıp kullanıp kılıf bulmayı eleştiriyorum. Aslında FM'den, Turksportal'dan bağımsız olan bu eleştiriyi bu konu içerisinden yapıyorum diye yanlış anlaşılmasınıda doğal buluyorum.

Bizim kimseye laf söyletmeme çabasında değiliz. SI-GAMES bir yana en yakınım hatası varsa bu eleştiri alır. SI-GAMES'in uygulamalarını bende eleştiriyorum. Tabi biz burada bazı noktalara açıklık getirirken sanki savunuyor gibi görünüyoruz. Şirketin yaklaşımı budur diyoruz. Orjinal beklentileri var ve bu gerçekleşirse koyarlar diyoruz. Bunun savunmayla ilgisi nedir merak ediyorum. Olanı söylemeyelim mi? Şirketi ben yönetsem sadece Türklere özel oyun yaparım.

Bizim elimizden gelen ise bu satışlar olmadan yükünü çekeceğimiz bir yama hazırlayıp oyuna eklettirmektir. Bunun için uğraş verirken maddi çıkar, danışıklı dövüşle suçlanıyoruz.

Mesaj Yetkileri