ntv ertem şeneri neden almıyo bu maçra anlamaya başladım![]()
Uff en nefret ettiğim sözlerden birisidir bu . Bırak Messi'yi dünyanın en iyi oyuncuyum diye gezen Pele'nin etrafında öyle biir takım olsa o bile bir cacık yapamaz . Bana kalırsa CL kupası Dünya Kupası kadar önemli ve Messi'nin neler yaptığını görmemek için kör olmak gerekir .
Real'in 2.yarı maçı 2-2'ye getireceğini düşünüyorum.Ancak Barça şampiyon olur.Adamlar farklı.Biraz kastıkları anda gol geliyor hemen.
Messi'nin yeteneklerine birşey dediğimiz yok ancak onun bu oyununda Inıesta ve Xavi'nin nasıl rol oynadığıda aşikar. Xavi'nin attığı golde bile bir bütün gibiydiler. Arjantin milli takımı yada başka bir takıma koysan bu kadar üst düzey bir performans veremez. Zaten milli takımda en açık örneği.
Mourinho riskin kralini aldi Khedira cikti Marcelo girdi.
İyi ki tarafsızsın be Ertem,daha Messi gol atmadan 10 kere gol atmış gibi bağırman da neydi o zaman?
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Mourinho'nun hareket süperdi.Adamsın.
Offf fenaa olaylar oluyor![]()
Patlamışmıdır ?
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Ertem Şener maçı telefondan mı anlatıyor?Ne gerek var bu kadar zorlamaya.Diğer spiker gayet iyiydi.
Higuain için adı BJK ile geçiyor diyor Ertem Şener sonrada MAdridli gazeteciler ile bu konuyu konuştum ve onlara böyle bir haber alıp almadıklarını sordum, sonrada Bana hayır ilk defa sizden duyuyoruz bunu, diyor. Dalga mı geçiyor![]()
Yapma Ertem Şener yapma yaHay ketçabına
![]()
Pepe sarı kart gördü ve Ertem Şener:
Pepe vitaminin aldı![]()
Pepe yine vitaminini aldı![]()
Ertem reyting için yapıyor bunları![]()
Noluyo orda la![]()
Şu pozisyonda Messiyi alkışlıyor tv onu gösteriyor ama Inıesta herzamanki gibi arka planda kalıyor. Halbuki 3 adamı geçen oydu ve pasıda o vermişti...
Şu Pepe kırmızı görecekse de sağlam bir şekilde görsün artık.Basit bir şekilde görmesin.
Pepe dünyanın en çirkef oyuncusu.Madrid'e yakıştırmıyorum bu adamı.Kesinlikle Carvalho ile iyi bir ikili değiller.
Guardiola Madrid'e karşı kaybetmedi mi?Geçen seneki 1-0lık Kral Kupası maçı neydi o zaman?
Şu Benzema'yı da al be Mourinho.Higuain girsin artık.
Olsa olsa 2-2 olur bu maç. Bence öyle olacak![]()