Originally Posted by
Homer J.S
Yok yok estağfurullah şüphe için demedim istatistikleri görmek istedim sadece. Başarılar diliyorum bu arada

Foruma yeni katıldığım için bazı önyargılar olabilir diye düşündüm ama benim kariyerlerimde yanlış olmaz diye belirtmek istedim. Başarı dileklerin için de teşekkür ederim. Ama keşke kariyerlere takip biraz daha fazla olsaydı, bu şekilde kendin çal kendin oyna gibi oluyor 
Şampiyonlar Ligi Play-Off Turu 1.Maç: Tek kelimeyle hezimet!
Rusya'nın güçlü takımlarından Zenit karşısında mutlak galibiyet parolası ile çıkmıştık fakat bir türlü
istediğimiz etkili pozisyonları yakalayamadık ve yakaladıklarımızı da değerlendiremeyince tecrübeli
Kerzhakov hiç acımadı ve Şampiyonlar Ligi hayallerimizi resmen suya düşürdü. Rövanş maçına
prestij için çıkacağız artık...
Gol Düellosu Trabzonspor'un...
Eskişehirspor'un gollerinden birini atanın Webo olduğuna belki dikkat etmişsinizdir. Bu kullandığım
yamadan kaynaklanan bir hata sanırım, bir ara Webo'nun Eskişehirspor ile anlaştığı haberi çıkınca
güncelleme bu şekilde çıkmış ama Webo İBB ile sözleşme imzaladı bildiğim kadarıyla. Bunların
dışında maça gelecek olursak kendi evimizde gol düellosu şeklinde geçen maçı zor da olsa kazanıp
Süper Lig'de 3 puan ile tanıştık, Mutluyuz!..