Bu kadar zamandan sonra aklanılacaklarını zannetmiyorum. Bence federasyonun elinde ciddi deliller var ve bu deliller ile ne yapacaklarını bilmiyorlar.
Bu kadar zamandan sonra aklanılacaklarını zannetmiyorum. Bence federasyonun elinde ciddi deliller var ve bu deliller ile ne yapacaklarını bilmiyorlar.
asıl bu kadar zamandan sonra aklanacaklarını düşünmen lazım. şimdiye kadar basına sızan tüm iddialar bir bir bertaraf edildi. ciddi deliller olsa karar alınırdı merak etme. bu dava sonuclanınca o deliller ortaya çıkacak. demezler mi federasyona boyle deliller varken neden müdahale etmedin ?
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Dostum kendi fikrim bence suçsuz yere kimseyi içeri atmazlar ve türk futboluna zarar verecek bir operasyonu başlatmazlar benim takımımda bu durumun içerisinde olsa aynı şeyi söylerdim çünkü eğer bunların hepsi boşunaysa veya bir yanlış anlamaysa türk futboluna çok büyük zararlar verecektir
dostum aziz yıldırım gibi koskoca Fenerbahçe kulübünün başkanı olan birini suçsuz bir şekilde bu kadar süre içeride bırakıyorlarsa ortalık çok fena karışır. Adamın zaten hastalığı var bir yere falanda kaçacağı yok soruşturmayı tutuksuz olarak yürütebilirlerdi şimdi işin gerçeğini bilmiyorum ve kimsenin suçsuz yere günahını almak istemem. Eğer böyle birşey varsa aykut kocaman ve futbolcuların haberi yoktur. Rakip takımın teknik direktörü veya başkanı ile görüşüp ayarlanmış olabilir tabi bunun düşüncesi bile kötü böyle birşeyin olmamasını birFenerbahçeliden daha çok istiyorum bilin ki. Futbol eğlence içindir öylede kalmalı bence
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.