Sayfa 136 / 483 İlkİlk ... 3686126134135136137138146186236 ... SonSon
4,051 ile 4,080 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by sananes View Post
    Mehmet Berk kötü polisi oynuyor resmen.Madem böyle bir şey söylemedin bir aydır her tv programında bu iddia tartışılıyor,bu iddianın ışığında fenerbahçe aleyhine propagandalar yapılıyor neden çıkıp olayı aydınlat mıyorsun?Savcı fenerbahçe aleyhine kamuoyu oluşturmak için yanlış şeyler yapıyor,elinde delil varsa gerçekten böyle şeylere ihtiyaç duymamalısın.
    Sadece bu da değil, Daha şüphelilerin tamamı savcıya gitmemişken, İstanbul İl Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, çıkıp da demedi mi 19 maçta şike ve 1 maçta da teşvik tespit ettik diye.. Sen hakim misin, kıdem almış polissin sadece.. Bunları gördükçe, Emrah abi bir yana polislerden soğuyorum..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

aklanacağımıza o kadar eminim ki federasyonun yaptıkları umrumda değil. tek merak ettiğim şey, baransu lar çakarlar uluçlar nasıl insan yüzüne çıkacaklar..
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2011
    Yer
    Istanbul

Bu kadar zamandan sonra aklanılacaklarını zannetmiyorum. Bence federasyonun elinde ciddi deliller var ve bu deliller ile ne yapacaklarını bilmiyorlar.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by Tatanga17 View Post
    Bu kadar zamandan sonra aklanılacaklarını zannetmiyorum. Bence federasyonun elinde ciddi deliller var ve bu deliller ile ne yapacaklarını bilmiyorlar.
    asıl bu kadar zamandan sonra aklanacaklarını düşünmen lazım. şimdiye kadar basına sızan tüm iddialar bir bir bertaraf edildi. ciddi deliller olsa karar alınırdı merak etme. bu dava sonuclanınca o deliller ortaya çıkacak. demezler mi federasyona boyle deliller varken neden müdahale etmedin ?
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bu kadar süre içinde adam gibi delil sunmadılarsa ben bu işin içinde bir bit yeniği ararım ki baştan beridir zaten benim bu soruşturma ile ilgili düşüncelerim bellidir. Halada bu operasyonun temiz olduğunu düşünmüyorum...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

http://www.petitiononline.com/mod_perl/signed.cgi?UEFA1

Temiz bir futbol için.

Edit : O kadar konuşulan , Dünya'nın duyduğu olayı basit ve hiç bir şey yokmuş gibi görmeye çalışmak tamamen saçmalıktır .

Nesil
    2011
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    asıl bu kadar zamandan sonra aklanacaklarını düşünmen lazım. şimdiye kadar basına sızan tüm iddialar bir bir bertaraf edildi. ciddi deliller olsa karar alınırdı merak etme. bu dava sonuclanınca o deliller ortaya çıkacak. demezler mi federasyona boyle deliller varken neden müdahale etmedin ?
    Dostum kendi fikrim bence suçsuz yere kimseyi içeri atmazlar ve türk futboluna zarar verecek bir operasyonu başlatmazlar benim takımımda bu durumun içerisinde olsa aynı şeyi söylerdim çünkü eğer bunların hepsi boşunaysa veya bir yanlış anlamaysa türk futboluna çok büyük zararlar verecektir

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Dostum kendi fikrim bence suçsuz yere kimseyi içeri atmazlar ve türk futboluna zarar verecek bir operasyonu başlatmazlar benim takımımda bu durumun içerisinde olsa aynı şeyi söylerdim çünkü eğer bunların hepsi boşunaysa veya bir yanlış anlamaysa türk futboluna çok büyük zararlar verecektir
    türkiye de tutuklu yargılananların 2/3'nün suçsuz olduğu ortaya çıkmış bir gerçek..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bu kadar insan boşu boşuna mı hapiste ? Yemeyin beni .

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post

Temiz bir futbol için.

Edit : O kadar konuşulan , Dünya'nın duyduğu olayı basit ve hiç bir şey yokmuş gibi görmeye çalışmak tamamen saçmalıktır .
    şaka gibi kendi kendimizi uefa ya şikayet ediyoruz. oysa ki uefa her seferinde federasyonun arkasında olduğunu tekrarlıyor.

Hangi ülkede yaşadığınızı pek bilmiyorsunuz sanırım.Siyaset yapmak istemiyorum ; içeriye alınan gazetecilerin,generallerin ne ile suçlandığına baktığımızda bu fikriniz Türkiye gibi bir ülke için fazla iyimser kalıyor.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Bu kadar insan boşu boşuna mı hapiste ? Yemeyin beni .
    biliyorum inanması sizin güç ama görün bak öyle olacak. savcı kaç milyon insanı yedi böyle.

Nesil
    2011
    Yer
    Istanbul

türkiye de tutuklu yargılananların 2/3'nün suçsuz olduğu ortaya çıkmış bir gerçek..
    dostum aziz yıldırım gibi koskoca Fenerbahçe kulübünün başkanı olan birini suçsuz bir şekilde bu kadar süre içeride bırakıyorlarsa ortalık çok fena karışır. Adamın zaten hastalığı var bir yere falanda kaçacağı yok soruşturmayı tutuksuz olarak yürütebilirlerdi şimdi işin gerçeğini bilmiyorum ve kimsenin suçsuz yere günahını almak istemem. Eğer böyle birşey varsa aykut kocaman ve futbolcuların haberi yoktur. Rakip takımın teknik direktörü veya başkanı ile görüşüp ayarlanmış olabilir tabi bunun düşüncesi bile kötü böyle birşeyin olmamasını birFenerbahçeliden daha çok istiyorum bilin ki. Futbol eğlence içindir öylede kalmalı bence

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Aynı Uefa, şimdiki desteğini yok sayarak, şike bulgularının kanıtlanması halinde kulüplerimizi 5 yıl Avrupa kupalarından men edebilir. Galatasaray'ın açıklaması da aslında buna dikkat çekmek içindir, Fenerbahçe'yi düşürün artık demek için değil.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

dostum aziz yıldırım gibi koskoca Fenerbahçe kulübünün başkanı olan birini suçsuz bir şekilde bu kadar süre içeride bırakıyorlarsa ortalık çok fena karışır. Adamın zaten hastalığı var bir yere falanda kaçacağı yok soruşturmayı tutuksuz olarak yürütebilirlerdi şimdi işin gerçeğini bilmiyorum ve kimsenin suçsuz yere günahını almak istemem. Eğer böyle birşey varsa aykut kocaman ve futbolcuların haberi yoktur. Rakip takımın teknik direktörü veya başkanı ile görüşüp ayarlanmış olabilir tabi bunun düşüncesi bile kötü böyle birşeyin olmamasını birFenerbahçeliden daha çok istiyorum bilin ki. Futbol eğlence içindir öylede kalmalı bence
    hiç inanmıyorum bizden daha fazla istediğinizi. içeride ne komutanlar var aziz yıldırım bir şey mi ? peki o rakip takım futbolcuları teknik adamları nerede ? yoksa şike sadece aziz yıldırıma mı suç..

Nesil
    2011
    Yer
    Istanbul

Hak heryerde eşittir. Hele ki işin içinde önemli isimler varsa bu durum dahada değişir. Bence Aziz Yıldırım'ı diğerleri ile karıştırmanız fazla iyimser. Büyük bir taraftar kitlesi olan Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım haksız yere içeride yatıyorsa taş üzerinde taş bırakmaz bence herşeyiyle yüklenmeye çalışır.

Tutuklananlar; Korcan Ç. Ümit Karan, Bülent Uygun, Mecnun Otyakmaz, İskender Alın, İbrahim Akın.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

ben yazdıgın isimler arasında 4 futbolcu gördüm. 19 maç ?

Tutuklananlar; Korcan Ç. Ümit Karan, Bülent Uygun, Mecnun Otyakmaz, İskender Alın, İbrahim Akın.
    Şekip Mosturoğlu,İlhan Ekşioğlu,Tamer Yelkovan,Cemil Turan,Tayfur Havutçu,Serdal Adalı,Ahmet Ateş ..

Aziz Yıldırım için ne kadar üzülüyorsam ve hak arıyorsam buradaki isimler için de aynı derecede üzülüyor ve hak arıyorum.Bütün Fenerbahçe taraftarları da benim gibi düşünüyordur,buna eminim.Çünkü bu soruşturmanın asıl yüzünü görebiliyorum ve sürecin sonunda bütün tutukluların aklanacağına inanıyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    Istanbul

ben yazdıgın isimler arasında 4 futbolcu gördüm. 19 maç ?
    Ben 19 maçta şike var demedim ki, üstteki mesajlarda 5 maçın sonucunu biliyordum demiş Aziz Yıldırım.

Ben 19 maç şike var demedim ki, üstteki mesajlarda 5 maçın sonucunu biliyordum demiş Aziz Yıldırım.
    İyi de Aziz Yıldırım öyle birşey söylemedi ki.Savcı Mehmet Berk'in basında çıkan bu ifadesinin gerçek olduğunu söyledi.Mehmet Berk'in de bunu 40 gün sonra yalanlaması da bu tezi çürütmüyor.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

yanlış okumussun. savcı aziz yıldırıma son 5 maçın sonucunu biliyorduk dediğini aziz yıldırım söylüyor. aylar sonra aziz yıldırım c.başkanına şikayet edince böyle bir şey demedim deyip inkar ediyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Sanırım daha hüküm giymeden yıllardır içeride yatanları bilmeden konuşuyorsunuz. İçeridekilerin içerde olması bu ülkede illa bir suç işledikleri anlamına gelmiyor. Daha fazla açık konuşmak istemiyorum siyasete giriyor...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Temiz bir futbol için.

Nedir yani kardeşim Fenerbahçe şike yapmışmıdır? bumudur?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Aynı Uefa, şimdiki desteğini yok sayarak, şike bulgularının kanıtlanması halinde kulüplerimizi 5 yıl Avrupa kupalarından men edebilir. Galatasaray'ın açıklaması da aslında buna dikkat çekmek içindir, Fenerbahçe'yi düşürün artık demek için değil.
    Yunanistan'da 2 takımda şike tespit edildi ve bunlardan biri avrupa kupası maçı oynamıştı,şike o kulüp avrupa kupası maçını oynadıktan sonra ispat edildi.Sonucunda ne oldu? UEFA o kulübü avrupa kupasından eledi Yunanistan'a ne ceza verdi ne de yaptırım.Böyle olmayacak saçmalıklara inanmayın lütfen,insanları da bilmeden yanıltmayın.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by sananes View Post
    Yunanistan'da 2 takımda şike tespit edildi ve bunlardan biri avrupa kupası maçı oynamıştı,şike o kulüp avrupa kupası maçını oynadıktan sonra ispat edildi.Sonucunda ne oldu? UEFA o kulübü avrupa kupasından eledi Yunanistan'a ne ceza verdi ne de yaptırım.Böyle olmayacak saçmalıklara inanmayın lütfen,insanları da bilmeden yanıltmayın.
    ek olarak yanlış anlaşılan bir olay daha söz konusu.

insanlar uefa'nın yunan ekibini 3 ya da 5 yıl avrupa'dan men ettiğini sanıyor. ama durum farklı. yunan ekibi sadece bu sene elendi ve aynı hatayı tekrar yaparsa 3 ya da 5 yıl men cezası alacak.

not: 3 mü 5 mi emin değilim, ama ikisinden biri.
    (/s)

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

"Beşiktaş'ı da kurtardık" Cümlesinden Beşiktaşı çıkar Fenerbahçe'yi koy ülkede iç savaş çıkardı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by goosfraba View Post
    ek olarak yanlış anlaşılan bir olay daha söz konusu.

insanlar uefa'nın yunan ekibini 3 ya da 5 yıl avrupa'dan men ettiğini sanıyor. ama durum farklı. yunan ekibi sadece bu sene elendi ve aynı hatayı tekrar yaparsa 3 ya da 5 yıl men cezası alacak.

not: 3 mü 5 mi emin değilim, ama ikisinden biri.
    Sonuç olarak olayın özü şu, UEFA suçlu varsa eğer sadece suçluyu cezalandırıyor,suçlu futbol kulübünün ülke federasyonunu değil.Bu "takımlarımızı men edecekler" olayı da yalan bir kamuoyu oluşturma yöntemidir.Baransu'lar,Toroğlu'lar,Çakar'lar bunu da denediler,maalesef başarılı da olmuşlar anlaşılan.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by World Hollow o1 View Post
    Nedir yani kardeşim Fenerbahçe şike yapmışmıdır? bumudur?
    Bu olaydan sadece Fenerbahçe'yi mi çıkardın ? Konuyu hemen nasılda kendinize çekiyorsunuz . Uefa'nın el atıp Türk futbolunu temizlemesi lazım .

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Quote Originally Posted by eng1n View Post
    "Beşiktaş'ı da kurtardık" Cümlesinden Beşiktaşı çıkar Fenerbahçe'yi koy ülkede iç savaş çıkardı.
    Bunu üç kişi daha yazarsa yeni anayasa taslağına da girecekmiş.
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

Mesaj Yetkileri