Quote Originally Posted by GALATAS4R4Y View Post
Emeğe yazık be göreceksiniz bak 34 hafta o kadar sıkıcı olacak ki 4 büyükler kasmayacak nasıl olsa ilk 4'e girelim yeter emeğe yazık olmicak çünkü puan farkı olmicak hangi takım ilk 4 e girsem yeter mantığıyla oynayıp fark açar ki 9 eylülde başlıcaksın haftada 2 maç oynicaksın şampiyonlar ligi,uefa var vallaha yazıklar olsun yazıkk..
Şu şampiyonlar ligiyle uefayı çok merak ettim.Hani şu genelde tek Türk takımının olduğu onun da Ocakta mesaiyi bitirdiği ligler mi?Hmm.

İlave etmek istediğim birkaç detay daha var.Eğer 4 büyükler "hiç kasmadan" ilk4'e girebiliyorsa kusura bakmayın bu anadolu kulüplerinin suçu.Ayrıca artık böyle bir olay kalmadı kimsenin yeri garanti değil.En son kaç sene önce ilk 4 dört büyüklerden oluştu?Birazcık kafanızı kaldırın lütfen.Aynı yorumu "evet yaa" diye düşünüp uyuglamayın.Deniyor ki dekoder satmak için yapılıyor bu.Dekoder neden satılıyor?Daha fazla maç olacağı için mi?Bunun bize ne zararı var daha fazla maç izleceğiz kötü mü?Dekoder neden satılıyor heyecan artacağı için mi?E amacımız isteğimiz de bu değil mi?"Bir ligimiz vardı onun da zevki kaçtı."En çok da buna kahkaha atıyorum zaten.Senin ligin Guti gibilerinin yatmaya geldiği bir lig ama bundan önemlisi zevki niye kaçıyor?

Çok fazla soru sordum ama bu sorulara cevap verecek kişi sayısı çok az maalesef Türkiyede.Zira yorumu birkaç kişi yapıyor,geri kalanı kopyala yapıştır takılıyor.