1 ile 30 arası toplam 244 sonuç

Konu: Süper Lig'de Play-Off sistemi

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Quote Originally Posted by garydelgadov View Post
    Şu şampiyonlar ligiyle uefayı çok merak ettim.Hani şu genelde tek Türk takımının olduğu onun da Ocakta mesaiyi bitirdiği ligler mi?Hmm.

İlave etmek istediğim birkaç detay daha var.Eğer 4 büyükler "hiç kasmadan" ilk4'e girebiliyorsa kusura bakmayın bu anadolu kulüplerinin suçu.Ayrıca artık böyle bir olay kalmadı kimsenin yeri garanti değil.En son kaç sene önce ilk 4 dört büyüklerden oluştu?Birazcık kafanızı kaldırın lütfen.Aynı yorumu "evet yaa" diye düşünüp uyuglamayın.Deniyor ki dekoder satmak için yapılıyor bu.Dekoder neden satılıyor?Daha fazla maç olacağı için mi?Bunun bize ne zararı var daha fazla maç izleceğiz kötü mü?Dekoder neden satılıyor heyecan artacağı için mi?E amacımız isteğimiz de bu değil mi?"Bir ligimiz vardı onun da zevki kaçtı."En çok da buna kahkaha atıyorum zaten.Senin ligin Guti gibilerinin yatmaya geldiği bir lig ama bundan önemlisi zevki niye kaçıyor?

Çok fazla soru sordum ama bu sorulara cevap verecek kişi sayısı çok az maalesef Türkiyede.Zira yorumu birkaç kişi yapıyor,geri kalanı kopyala yapıştır takılıyor.
    Bizim istediğim şikedir teşviktir o takım buna yatmıştır vs tarzından şeylerden kurtulmak değil midir? Bukadar şikenin teşviğin gündemde olduğu dönemde play off sistemi daha fazla ortalığı karıştıracaktır zaten sene sonunda hepimiz izleyip göreceğiz bunları.Umarım senin dediğin gibi herşey güllük gülistanlık gider.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Quote Originally Posted by Suicider View Post
    Bizim istediğim şikedir teşviktir o takım buna yatmıştır vs tarzından şeylerden kurtulmak değil midir? Bukadar şikenin teşviğin gündemde olduğu dönemde play off sistemi daha fazla ortalığı karıştıracaktır zaten sene sonunda hepimiz izleyip göreceğiz bunları.Umarım senin dediğin gibi herşey güllük gülistanlık gider.
    Dediğinin tam tersi olacak. Şikeydi teşvikdi çok daha az konuşulacak. Bu yorumun mantığını çözemedim. Evet büyük liglerin böyle bi statüsü yok ama şu an için en mantıklısı bu sanki. Geçiş zamanında bu sistem kullanılmalı. Sonra tekrar bakılır.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Quote Originally Posted by GodfatheR View Post
    Dediğinin tam tersi olacak. Şikeydi teşvikdi çok daha az konuşulacak. Bu yorumun mantığını çözemedim. Evet büyük liglerin böyle bi statüsü yok ama şu an için en mantıklısı bu sanki. Geçiş zamanında bu sistem kullanılmalı. Sonra tekrar bakılır.

Daha az konuşulacak konusuna katılmıyorum.Play off larda hakemlerimiz üzerinde inanılmaz bir baskı olacak ufacık bir hatada ortalık karışacak yine.Normal sezonda bunu yaşadığımız yetmiyormuş gibi birde play off ta yaşayacağız.Fener li arkadaşların bu sistemi hemen benimsemesi kadar doğal bir şey yok.Çünkü derbilerdeki başarınız yadsınamaz.

Mesaj Yetkileri