1 ile 30 arası toplam 244 sonuç

Konu: Süper Lig'de Play-Off sistemi

Hybrid View

  1. #1
    Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul
    Mesajlar
    4,549

    Default

    Quote Originally Posted by sananes View Post
    Play off'lara karşıydım aslında ama düşünüyorumda yani daha iyi gibi.Ligin heyecanı artabilir ekstra 6 hafta sayesinde.Sonuçta 34 haftanın emeği boşa gidecek yorumlarına da katılmıyorum çünkü lig 40 hafta olacak.

    Lig tv konusuna gelince bu adamlar rekor ücretler verdiler geçen sezonla birlikte bu ligi yayınlayabilmek için kulüplere.Bu sayede atıyorum, Eskişehirspor Dede gibi bir adamı getirebiliyor ya da buna benzer yüksek profilli transferler yapılabiliyor anadolu takımları.Lig Tv'nin verdiği yüksek ödenek sayesinde.Lig tv bunu verirken söz sahibi olmaya başlamıştı zaten.Bi sürü isteği vardı kulüplerden.Yani kulüpler daha çok para kazanmak için bu sistemi kabul etmişlerse bizim mevcut TFF'ye kızmamız anlamsız.
    Fenerbahçe 34 haftanın sonunda diğer rakiplerine 7-8 puan fark atıp,playofda şampiyonluğu 4.olan takıma kaybederse ne düşünüceksin?
    Ben bu yüzden karşıyım.34.hafta sonunda lider olan şampiyon olsun.Avrupa kupaları için bir uygulama getirilebilir.

  2. #2
    Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem
    Mesajlar
    4,277

    Default

    Quote Originally Posted by C h A o S View Post
    Fenerbahçe 34 haftanın sonunda diğer rakiplerine 7-8 puan fark atıp,playofda şampiyonluğu 4.olan takıma kaybederse ne düşünüceksin?
    Ben bu yüzden karşıyım.34.hafta sonunda lider olan şampiyon olsun.Avrupa kupaları için bir uygulama getirilebilir.
    lig başlarken 40 hafta olduğunu düşüneceğim için sorun yaratmıyacaktır bu bana.Lig 40 hafta yani bu yüzden 34. haftada şampiyon olmuşuz gibi hissetmem.Puanları 2ye bölmek dışında eksiği yok gibi sistemin.Hatta bence ilerki yıllarda ligdeki takım sayısını 12ye falan indirip devam edilebilir o zaman her takım 4 maç yapar birbiri ile ve daha fazla derbi için play offa gerek kalmaz.

    Ayrıca herkes mevcut federasyonu suçluyor ama asıl kulüpler birliği bu duruma getiriyor olayları adam akıllı itiraz eden hiç bir takım yok sisteme sadece endişelerini bildirenler var, neden? Daha fazla para kazanabilmek için. Kulüplerin tutumu federasyonun elini kolunu bağlıyor bu konularda.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Mesaj Yetkileri

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •