Trabzonspor ŞL'de inşallah her türlü yere basvururlar .
Trabzonspor ŞL'de inşallah her türlü yere basvururlar .
Acıbadem'le yolların ayrılması da manidar, ŞL'ye giderken sorun yok, aleyhine kararda ilişkiyi kes..
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
MAA: UEFA Eğer Fener aklanırsa biz gerekli tazminatı öderiz dedi.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Bu saatten sonra Fenerbahçe'nin yapacakları ile ilgili anlam aramak mantıklı değildir.Bize yapılanlar ne kadar anlamlı ise bizim yapacaklarımız da o kadar anlamlı olmalı...
TariboWest
uefa tazminat ödeyecek ama yerle bir olan (hatta kalmayan) prestijimizi nasıl geri verecek?
Saha kapatmayacağız dedi, İLk vukuatta saha kapattı.
LigLer zamanında başLayacak dedi, bir gün sonra 1 ay öteLedi.
Somut deLiL yok dedi, Fenerbahçe nin ŞL ye gitmemesine göz yumdu.
PLay-off sistemi zaten ayrı bir komedi.
Off FutboLdan nefret ediyorum. İngiLtere Premier Ligi üyeLiği aLdım dün gece. Artık Everton un maçLarını takip edeceğim. Nefret ediyorum Türkiye Liginden.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Sakin. Galiba ilişkiyi kesen Fenerbahçe değil, Acıbadem grubu. Ben diyorum ki ne alakası var ? O zaman başkan olduğunda kesilmeliydi bu ilişki çok alakalıysa. Federasyonun başkanın sahip olduğu grup Fenerbahçe'ye sponsor, bu da saçma.
Yok aga üstüme alınmadım zaten, hakikaten uefa'nın ikinci hamlesi bir garip. Benim aklım almadı. Ellerinde çok net bir şeyler olması lazım.
Tazminat konusunda UEFA TFF'yi kandırdı bana kalırsa.Resmi olarak kararı TFF aldı yani tazminat gibi bir durum ortaya çıkarsa bu TFF'ye kalacaktır.
Buraya yazıyorum o tazminat günü gelecek ve şimdi fenerbahçe düştü diye burda sevinenler,"o kadar yüklü tazminatı TFF nasıl ödesin türk futbolu düşmanı mısınız?" diye çığırtkanlık yapacaklar o gün geldiğinde.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
m.ali aydınlar uefa'nın kanıtlara göre değil, medyaya göre karar verdiğini söyledi fatih altaylı karşısında.
Peki trabzonun uefa hakkı ne olacak oda kayseriye verilmeli o zaman
Ha Medya demek yarın çıksa Türkiye Liginde Artvin Hopa Spor şike yaptı dese, onu da düşürecek demek sayın MAA.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
uAburak89
kardeşim o tepki sana değil fenerbahçe tepki gösteriyor diye saçma sapan konuşan herkeseydi.
Sponsorluk olayı hukuki olarak yasak olması aslında ama futbol ve voleybol aynı değil gibi saçma bir yöntemle devam ediyordu sanırım.Zaten hukuki olsa bile etik değildi, bi şekilde bitmesi doğru oldu.
Medyaya göre karar mı ? Öyle saçma şey mi olur, Trabzonspor'un da adı geçti bu süreçte. Ya Aydınlar saçmalıyor, ya da hakikaten dünya tersine dönüyor..
Ligten çekilme gerçekleşiyor galiba. Bütün menejerler kulübe çağrılmış diye haber varmış.
TariboWest
Eyvallah, ben de diyorum ben ne dedim de kızdırdım bu kadar.
İlk hamle doğruydu ancak bu Trabzonspor olayını oturtamıyorum. Aydınlar dışında birisi çıkıp şu işi bir anlatsa ne güzel olacak, her kafadan ayrı ses var federasyon başkanı sürekli boş konuşuyor. Fenerbahçeli arkadaşlara sabır diliyorum.
MAA diyorki beşiktaş kupayı iade ettiği için UEFA mest olmuşta o yüzden onlara bişey olmamış, hadi ordan be adam çocuk oyuncağı mı bu? 10 yaşında çocuğu kandırdığını zannediyor galiba.
Bu ligten nefret ediyorum. Aynı düzende başlarsa bile izlemeyi düşünmüyorum. benim spormax'im var. Oturur Lpool maçlarını izlerim. Bu ülkedeki artık futbol değil.
Ayrıca bir kulübün kaderiyle bu kadar oynanmaz. Daha öncede dedim zamanında ceza verilmeliydi bu düşmede olabilir puan silme de somut delil yoksa aklamalıydı bizi TFF. Ama işin suyunu çıkardılar. Bi gün öyle bi gün böyle. Olmaaz. Ben en çok bu kulübe yapılan zulme üzülüyorum.
acaba bu oyuncular ne halde hiç düşünen var mı?
Başkanı tutuksuz yargılanan bir takımında sütten çıkma ak kaşıkmışcasına şampiyonlar ligine alınması çook garip.
Fenerbahçe yıkılmaz ! 104 yıllık tarihi olan kulübümüz insan ırkı sürdükçe yaşamaya devam edecektir. Kimsenin gücü bizi yıkmaya yetmez. Bu olaylardan daha da güçlenerek çıkıcaz inşallah. Toparlanmamız 10 yılda sürebilir belki daha da fazla ama kulübümüze desteğimiz artarak sürecektir.
Herkes unutur Fenerbahçe taraftarı unutmaz , bunu da kimse unutmasın.
Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi'ne katılmasına izin vermeyen TFF'nin Başkanı Mehmet Ali Aydınlar'ın grup başkanlığını yaptığı Acıbadem Sağlık Grubu ile Bayan Voleybol Takımının sözleşmesini fesh etti..
Bir soru arkadaslar? Fener ligden cekilirse oyunculari ne olacak?